0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άρχισαν να βγαίνουν σιγά σιγά οι ανακοινώσεις:Ανακοινώνουμε προς ενημέρωση των εκπαιδευτικών το εγχειρίδιο χρήσης της αίτησης υποχρεωτικής μετάταξης σε Α/θμια και Φορείς και επισημαίνουμε τα εξής: α. Ως δεύτερο πτυχίο λογίζεται η κτήση αναγνωρισμένου τίτλου σπουδών απο ΑΕΙ/ΤΕΙ και ΟΧΙ η κατοχή πιστοποιητικών γλωσσομάθειας ( πχ proficiency ) ή πιστοποίησης χρήσης υπολογιστών (πχ ECDL) β. Για την ταυτοποίηση της αίτησης όπως αυτή προβλέπεται από την σχετική Υ.Α. η ΔΔΕ Αιτ/νίας ανακοινώνει ότι δεν θα χρειαστεί η αυτοπροσώπως υποβολή της. Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν, αφού αποθηκεύσουν την αίτηση μετάταξής τους να την αποστείλουν ως συνημμένο έγγραφο μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση χχχχχχχχχχχχχχχ.gr αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό τους στον τίτλο θέματος. Η αποστολή πρέπει να γίνει το αργότερο ως την Παρασκευή 23/08/2013 και ώρα 12.00μμ. Η διαδικασία αυτή θεωρείται έγκυρη διότι η ΔΔΕ Αιτ/νίας έχει πιστοποιήσει τα προσωπικά email των υπαλλήλων της σε προηγούμενη φάση. Για οποιαδήποτε νεώτερη εξέλιξη ή ενημέρωση η ΔΔΕ Αιτ/νίας θα προβεί σε άμεση ανάρτηση στην ιστοσελίδα της.
http://www.dide.ait.sch.gr/index.php/news/diorismoi-metatheseis/31-dioikitika-themata/801-odigies-sxetika-me-tis-aitiseis-ypoxreotikon-metatakseon
Παράθεση από: gio66 στις Αυγούστου 19, 2013, 05:15:13 pmΠαράθεση από: ΙΓΝΑΤΙΟΣ στις Αυγούστου 19, 2013, 05:12:14 pmΜε την ΑΠΟΛΥΤΗ τρέλα βέβαια δεν έχουμε ασχοληθεί: Σύμφωνα με τους πίνακες υπάρχουν καμιά 40αριά φιλόλογοι (οι 22 στην Αχαία) και κάτι λίγοι ΠΕ04 (Γεωλόγοι νομίζω) που μετατάσσονται υποχρεωτικά.... ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ; Καμία θέση δεν προβλέπεται γι' αυτούς....Για Αχαϊα αιρετός του εκεί πυσδε έχει πει σε φίλη μου ότι οι συγκεκριμένοι φιλόλογοι θα καλύψουν φέτος λειτουργικά κενά σε σχολεία της αχαιαςκαι να συμπληρώσω, γι αυτό ακριβώς της είπε με τα μόρια που έχει να μην ελπίζει σε απόσπαση στην αχαια.Προφανέστατα θα καλύψουν λειτουργικά κενά.... Το ίδιο όμως και οι περισσότεροι συνάδελφοι που φαίνεται να πλεονάζουν (τουλάχιστον στη δική μου περιοχή για κάποιες ειδικότητες είναι
Παράθεση από: ΙΓΝΑΤΙΟΣ στις Αυγούστου 19, 2013, 05:12:14 pmΜε την ΑΠΟΛΥΤΗ τρέλα βέβαια δεν έχουμε ασχοληθεί: Σύμφωνα με τους πίνακες υπάρχουν καμιά 40αριά φιλόλογοι (οι 22 στην Αχαία) και κάτι λίγοι ΠΕ04 (Γεωλόγοι νομίζω) που μετατάσσονται υποχρεωτικά.... ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ; Καμία θέση δεν προβλέπεται γι' αυτούς....Για Αχαϊα αιρετός του εκεί πυσδε έχει πει σε φίλη μου ότι οι συγκεκριμένοι φιλόλογοι θα καλύψουν φέτος λειτουργικά κενά σε σχολεία της αχαιαςκαι να συμπληρώσω, γι αυτό ακριβώς της είπε με τα μόρια που έχει να μην ελπίζει σε απόσπαση στην αχαια.
Με την ΑΠΟΛΥΤΗ τρέλα βέβαια δεν έχουμε ασχοληθεί: Σύμφωνα με τους πίνακες υπάρχουν καμιά 40αριά φιλόλογοι (οι 22 στην Αχαία) και κάτι λίγοι ΠΕ04 (Γεωλόγοι νομίζω) που μετατάσσονται υποχρεωτικά.... ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ; Καμία θέση δεν προβλέπεται γι' αυτούς....
Όσοι βγάλατε εισιτήρια ακυρώστε τα.Η ταυτοπροσωπεία μπορεί να γίνει στην πλησιέστερη διεύθυνση εκπαίδευσης!
Με τα μορια της εγκυκλιου
μην κράζετε την ΔΔΕ Αιτ/νίας -τουλάχιστον οι χριστιανοί έβγαλαν δυο ανακοινώσεις και γλυτώνουν πολύ κόσμο απο έξοδα και μετακινήσεις... δεν το λες και λίγο.... άντε να ακολουθούμε κι άλλοι σιγά σιγά....
@ kris_81, προβλέπονται αδικίες! Ο μόνος τρόπος για να μειωθούν όσο το δυνατόν περισσότερο, είναι οι μετατασσόμενοι να τοποθετούνται αρχικά εντός ΠΥΣΔΕ, μετά στην περιφέρεια και τέλος πανελλαδικά. Στο παράδειγμά σου οι 10 πλεονάζοντες της
έχω να πω ότι κυριαρχεί το απόλυτο μπάχαλο παντού!! Κανείς δεν ξέρει τίποτα. Σήμερα το τηλέφωνό μου δεν σταμάτησε να χτυπάει και αισθάνθηκα πολύ άσχημα που έπρεπε να απαντάω με " δεν ξέρω - τι να σας πω..." !! Ως τώρα άκουσα τα εξής από τρία διαφορετικά άτομα του υπουργείου : α. όσοι δεν λάβουν μετάταξη θα βγουν σε διαθεσιμότητα β. όσοι δεν κάνουν αίτηση θα διατεθούν πανελλαδικά όπου υπάρξει κενόγ. όσοι έχουν οργανική και κάνουν αίτηση και δεν λάβουν μετάταξη θα βγουν στον τάκο της διάθεσης και των πλεοναζόντων ( ουσιαστικά χάνοντας οικειοθελώς την οργανική τους).... με τόσο ράδιο αρβύλα νομίζω ειναι επιτακτικό να βγει μια διευκρινιστική ΑΜΕΣΑ. Τα νεύρα μου ειναι κρόσια απ΄το πρωί, προσπαθώ να βγάλω μια άκρη αλλά κανείς δεν ξέρει τίποτα... Θα σύστηνα να περιμένετε δυο τουλάχιστον μέρες ακόμα μπας και βγει κάτι και μετά κάντε ό,τι σας φωτίσει ο Κύριος. μην κράζετε την ΔΔΕ Αιτ/νίας -τουλάχιστον οι χριστιανοί έβγαλαν δυο ανακοινώσεις και γλυτώνουν πολύ κόσμο απο έξοδα και μετακινήσεις... δεν το λες και λίγο.... άντε να ακολουθούμε κι άλλοι σιγά σιγά....