0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
έχω να πω ότι κυριαρχεί το απόλυτο μπάχαλο παντού!! Κανείς δεν ξέρει τίποτα. Σήμερα το τηλέφωνό μου δεν σταμάτησε να χτυπάει και αισθάνθηκα πολύ άσχημα που έπρεπε να απαντάω με " δεν ξέρω - τι να σας πω..." !! Ως τώρα άκουσα τα εξής από τρία διαφορετικά άτομα του υπουργείου : α. όσοι δεν λάβουν μετάταξη θα βγουν σε διαθεσιμότητα β. όσοι δεν κάνουν αίτηση θα διατεθούν πανελλαδικά όπου υπάρξει κενόγ. όσοι έχουν οργανική και κάνουν αίτηση και δεν λάβουν μετάταξη θα βγουν στον τάκο της διάθεσης και των πλεοναζόντων ( ουσιαστικά χάνοντας οικειοθελώς την οργανική τους).... με τόσο ράδιο αρβύλα νομίζω ειναι επιτακτικό να βγει μια διευκρινιστική ΑΜΕΣΑ. Τα νεύρα μου ειναι κρόσια απ΄το πρωί, προσπαθώ να βγάλω μια άκρη αλλά κανείς δεν ξέρει τίποτα... Θα σύστηνα να περιμένετε δυο τουλάχιστον μέρες ακόμα μπας και βγει κάτι και μετά κάντε ό,τι σας φωτίσει ο Κύριος. μην κράζετε την ΔΔΕ Αιτ/νίας -τουλάχιστον οι χριστιανοί έβγαλαν δυο ανακοινώσεις και γλυτώνουν πολύ κόσμο απο έξοδα και μετακινήσεις... δεν το λες και λίγο.... άντε να ακολουθούμε κι άλλοι σιγά σιγά....
μην κράζετε την ΔΔΕ Αιτ/νίας -τουλάχιστον οι χριστιανοί έβγαλαν δυο ανακοινώσεις και γλυτώνουν πολύ κόσμο απο έξοδα και μετακινήσεις... δεν το λες και λίγο.... άντε να ακολουθούμε κι άλλοι σιγά σιγά....
τι ωραια που τα βλεπετε greedo και οι υπολοιποι...στο δικο μοου νομο που δεν εβγαλε πρωτοβαθμια κενα καθολου να απολυθω απο μονη μου κατευθειαν ε??? κ στο διπλα νομο να παρουν καποιον με τα μισα μορια απο μενα???λογικοτατο ε???
Παράθεση από: greedo στις Αυγούστου 19, 2013, 06:03:40 pm@ kris_81, προβλέπονται αδικίες! Ο μόνος τρόπος για να μειωθούν όσο το δυνατόν περισσότερο, είναι οι μετατασσόμενοι να τοποθετούνται αρχικά εντός ΠΥΣΔΕ, μετά στην περιφέρεια και τέλος πανελλαδικά. Στο παράδειγμά σου οι 10 πλεονάζοντες της
@ kris_81, προβλέπονται αδικίες! Ο μόνος τρόπος για να μειωθούν όσο το δυνατόν περισσότερο, είναι οι μετατασσόμενοι να τοποθετούνται αρχικά εντός ΠΥΣΔΕ, μετά στην περιφέρεια και τέλος πανελλαδικά. Στο παράδειγμά σου οι 10 πλεονάζοντες της
Παράθεση από: PAMELA27 στις Αυγούστου 19, 2013, 06:12:48 pmτι ωραια που τα βλεπετε greedo και οι υπολοιποι...στο δικο μοου νομο που δεν εβγαλε πρωτοβαθμια κενα καθολου να απολυθω απο μονη μου κατευθειαν ε??? κ στο διπλα νομο να παρουν καποιον με τα μισα μορια απο μενα???λογικοτατο ε???αν ανήκει σε αυτόν τον νομό, ναι να τον πάρουν.
Εγώ εξακολουθώ να τρελαίνομαι με την ΟΛΜΕ! Έβγαλε μια ανακοίνωση να πάρει πίσω το υπουργείο τη διάταξη... Το Υπουργείο δεν το κάνει.... ΔΕ μπορεί να βγει και να μας δώσει κάποιες εξηγήσεις η ΟΛΜΕ επίσημα μέσω του Νομικού της Συμβούλου; (αν έχει, δε μπορεί να μην έχει...). Κι εγώ θέλω να πάρουν πίσω τη διάταξη αλλά οι μέρες τρέχουν... Ας μας πει η ΟΛΜΕ:1.Μπορούν (νομικώς) να θέσουν σε διαθεσιμότητα όσους δεν πάρουν μετάταξη.2. Μπορούν να αφαιρέσουν την οργανική κάποιου ο οποίος έκανε αίτηση και δεν ικανοποιήθηκε.3. ΠΟΙΟΙ πλεονάζουν σε κάθε νομό Η ΟΛΜΕ ΠΡΕΠΕΙ να μπορεί να δώσει εξηγήσεις σε αυτά (και σε άλλα βέβαια) ασχέτως αν η θέση της παραμείνει να αποσυρθεί η Υ.Α.
Παράθεση από: founes στις Αυγούστου 19, 2013, 06:16:21 pmΠαράθεση από: PAMELA27 στις Αυγούστου 19, 2013, 06:12:48 pmτι ωραια που τα βλεπετε greedo και οι υπολοιποι...στο δικο μοου νομο που δεν εβγαλε πρωτοβαθμια κενα καθολου να απολυθω απο μονη μου κατευθειαν ε??? κ στο διπλα νομο να παρουν καποιον με τα μισα μορια απο μενα???λογικοτατο ε???αν ανήκει σε αυτόν τον νομό, ναι να τον πάρουν.κ σου ξαναλεω το δικο μου παραδειγμα. οτι συμφωνα με τη δικη σου "λογικη νομου" εμενα επειδη ανήκω σε νομό που δεν εβγαλε καθολου κενο να απολυθω απο μονη μου να τελειωνω. οτι μας βολευει!!!! γιαυτο φτασαμε εδω που φτασαμε!