0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: greedo στις Αυγούστου 18, 2013, 10:19:50 pmΠαράθεση από: ΙΓΝΑΤΙΟΣ στις Αυγούστου 18, 2013, 10:01:19 pmΠολύ βασικό (και δε βλέπω να το πολυσυζητάμε) είναι το ποιοι είναι πλεονάζοντες:Ας πούμε σε νομό με 7 πλεονάζοντες:1. Είναι οι 7 τελευταίοι (σε μόρια) που είναι στη διάθεση;2. Είναι οι 7 τελευταίοι (σε μόρια) που είναι σε διάθεση + όσοι κρίθηκαν υπεράριθμοι;3. Είναι οι 7 τελευταίοι (σε μόρια) ασχέτως οργανικής;Τα προηγούμενα χρόνια το ερώτημα θα ήταν λίγο άστοχο αλλά με τις ενοποιήσεις των διευθύνσεων κάποιος με πολλά μόρια σε μια Α περιοχή πιθανόν να ήταν στη διάθεση (κάνοντας φυσικά πλήρες ωράριο) και κάποιος στη Δ περιοχή με πολύ λίγα μόρια να είχε οργανική. Τώρα όλοι μαζί ανήκουν σε μια περιοχή άρα τα μόρια δεν ανταποκρίνονται στο ποιοι έχουν τις οργανικές...Πολύ σωστός ο προβληματισμός, όπου καλο θα ήταν να υπάρξει μία σαφής απάντηση!Η παρατήρηση με την ενοποίηση των περιοχών και τα μόρια εύστοχη! Ίσως είναι ένα θέμα που μπορεί να δημιουργήσει αδικίες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο!συνάδελφοι δεν είναι ακριβώς έτσι (νομίζω) αλλά μόνο προσεγγιστικά (τα μόρια μετάταξης δε συμπίπτουν με τα μόρια μετάθεσης βάσει των οποίων γίνονται οι τοποθετήσεις εντός περιοχής)
Παράθεση από: ΙΓΝΑΤΙΟΣ στις Αυγούστου 18, 2013, 10:01:19 pmΠολύ βασικό (και δε βλέπω να το πολυσυζητάμε) είναι το ποιοι είναι πλεονάζοντες:Ας πούμε σε νομό με 7 πλεονάζοντες:1. Είναι οι 7 τελευταίοι (σε μόρια) που είναι στη διάθεση;2. Είναι οι 7 τελευταίοι (σε μόρια) που είναι σε διάθεση + όσοι κρίθηκαν υπεράριθμοι;3. Είναι οι 7 τελευταίοι (σε μόρια) ασχέτως οργανικής;Τα προηγούμενα χρόνια το ερώτημα θα ήταν λίγο άστοχο αλλά με τις ενοποιήσεις των διευθύνσεων κάποιος με πολλά μόρια σε μια Α περιοχή πιθανόν να ήταν στη διάθεση (κάνοντας φυσικά πλήρες ωράριο) και κάποιος στη Δ περιοχή με πολύ λίγα μόρια να είχε οργανική. Τώρα όλοι μαζί ανήκουν σε μια περιοχή άρα τα μόρια δεν ανταποκρίνονται στο ποιοι έχουν τις οργανικές...Πολύ σωστός ο προβληματισμός, όπου καλο θα ήταν να υπάρξει μία σαφής απάντηση!Η παρατήρηση με την ενοποίηση των περιοχών και τα μόρια εύστοχη! Ίσως είναι ένα θέμα που μπορεί να δημιουργήσει αδικίες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο!
Πολύ βασικό (και δε βλέπω να το πολυσυζητάμε) είναι το ποιοι είναι πλεονάζοντες:Ας πούμε σε νομό με 7 πλεονάζοντες:1. Είναι οι 7 τελευταίοι (σε μόρια) που είναι στη διάθεση;2. Είναι οι 7 τελευταίοι (σε μόρια) που είναι σε διάθεση + όσοι κρίθηκαν υπεράριθμοι;3. Είναι οι 7 τελευταίοι (σε μόρια) ασχέτως οργανικής;Τα προηγούμενα χρόνια το ερώτημα θα ήταν λίγο άστοχο αλλά με τις ενοποιήσεις των διευθύνσεων κάποιος με πολλά μόρια σε μια Α περιοχή πιθανόν να ήταν στη διάθεση (κάνοντας φυσικά πλήρες ωράριο) και κάποιος στη Δ περιοχή με πολύ λίγα μόρια να είχε οργανική. Τώρα όλοι μαζί ανήκουν σε μια περιοχή άρα τα μόρια δεν ανταποκρίνονται στο ποιοι έχουν τις οργανικές...
Εγώ που "πρόκαμα" και έκανα αίτηση ξημερώματα Παρασκευής ο αριθμός πρωτοκόλλου ξεκινούσε από το 100 και ακολουθούσε ο διψήφιος που αντιστοιχούσε στην αίτησή μου. Άρα μιλάμε για 1000 συνολικά μέχρι τη δική σου.
Ναι. Οκ. Αναπνοές.Γνωστή με πήρε μόλις τηλέφωνο και μου ευχήθηκε καλή τοποθέτηση στην πρωτοβάθμια.Ποια πρωτοβάθμια συνάδελφοι; Εγώ δεν έχω κάνει αίτηση.Μπορεί ο καθένας με τα στοιχεία μου να κάνει αίτηση;Πείτε μου σας παρακαλώ πως είπαμε γίνεται η ταυτοποίηση; Ευχαριστώ πολύ.
ΠαράθεσηΕγώ που "πρόκαμα" και έκανα αίτηση ξημερώματα Παρασκευής ο αριθμός πρωτοκόλλου ξεκινούσε από το 100 και ακολουθούσε ο διψήφιος που αντιστοιχούσε στην αίτησή μου. Άρα μιλάμε για 1000 συνολικά μέχρι τη δική σου.Ειπες να μην χασεις την ευκαιρια..ναι;; (πλακα εντελως καλοπροαιρετη κανω..πληζ μην με παρεξηγησεις! )
... και μετά απ΄ όλα αυτά που ζούμε προσφάτως (και που ακόμα δεν τελείωσαν! αλλά δεν ξέρουμε και που θα φτάσουν!) ξεκούραστοι και αναζωογονημένοι θα αρχίσουμε τη νέα σχολ. χρονιά με όρεξη και κέφι, όπου χρειαστεί! Θαυμάσια! + μη χειρότερα.. (κυριολεκτικά!)