0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όχι δεν είχα κάνει αίτηση ούτε τον χειμώνα.Πως γίνεται η ταυτοποίηση;Μην μου βάζεις αυτόν με τα δόντια θα τρελαθώ.Δεν μπορεί να είναι εύκολο η πλαστογράφηση σε εισαγωγικά. Έχει κάνει κάποιος αίτηση;
ΠαράθεσηΝαι. Οκ. Αναπνοές.Γνωστή με πήρε μόλις τηλέφωνο και μου ευχήθηκε καλή τοποθέτηση στην πρωτοβάθμια.Ποια πρωτοβάθμια συνάδελφοι; Εγώ δεν έχω κάνει αίτηση.Μπορεί ο καθένας με τα στοιχεία μου να κάνει αίτηση;Πείτε μου σας παρακαλώ πως είπαμε γίνεται η ταυτοποίηση; Ευχαριστώ πολύ.Μηπως,λεμε..μηπως ειχες κανει αιτηση στις εθελοντικες των 900;Αν ναι..αυτο ειναι κατι θετικο..αν ΟΧΙ...welcome to the twilight zone!....................
Ναι. Οκ. Αναπνοές.Γνωστή με πήρε μόλις τηλέφωνο και μου ευχήθηκε καλή τοποθέτηση στην πρωτοβάθμια.Ποια πρωτοβάθμια συνάδελφοι; Εγώ δεν έχω κάνει αίτηση.Μπορεί ο καθένας με τα στοιχεία μου να κάνει αίτηση;Πείτε μου σας παρακαλώ πως είπαμε γίνεται η ταυτοποίηση; Ευχαριστώ πολύ.
Ως τώρα άκουσα τα εξής από τρία διαφορετικά άτομα του υπουργείου : α. όσοι δεν λάβουν μετάταξη θα βγουν σε διαθεσιμότητα β. όσοι δεν κάνουν αίτηση θα διατεθούν πανελλαδικά όπου υπάρξει κενόγ. όσοι έχουν οργανική και κάνουν αίτηση και δεν λάβουν μετάταξη θα βγουν στον τάκο της διάθεσης και των πλεοναζόντων ( ουσιαστικά χάνοντας οικειοθελώς την οργανική τους)....
@ Μάσσιμο αυτό μου θυμίζει το αλήστου μνήμης ..... "Νίκο μου, σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας" ;;; χμμμμμ τώρα που το λες....έχω έναν πρώην σύζυγο που πολύ θα ήθελα να τον δω στις νήσους Κέιμαν !!! ( επειδή είμαι μεγαλόψυχος άνθρωπος και η κατοικοέδρευση στα Κέιμαν είναι ευθέως ανάλογη με το ύψος της διατροφής.... )
Παράθεση από: bitch στις Αυγούστου 19, 2013, 10:15:09 pm@ Μάσσιμο αυτό μου θυμίζει το αλήστου μνήμης ..... "Νίκο μου, σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας" ;;; χμμμμμ τώρα που το λες....έχω έναν πρώην σύζυγο που πολύ θα ήθελα να τον δω στις νήσους Κέιμαν !!! ( επειδή είμαι μεγαλόψυχος άνθρωπος και η κατοικοέδρευση στα Κέιμαν είναι ευθέως ανάλογη με το ύψος της διατροφής.... ) Real Bitch!
μια και το αναφέρατε, έρχεται και η αξιολόγηση μέχρι τέλος του 2013 ως μνημονιακή υποχρέωση (παλιότερη αναφορά στο pde, κατά ιούλιο αν θυμάμαι) αλλά, αυτό δεν είναι της παρούσης ...
Παράθεση από: agis_t στις Αυγούστου 19, 2013, 10:18:08 pmΠαράθεση από: bitch στις Αυγούστου 19, 2013, 10:15:09 pm@ Μάσσιμο αυτό μου θυμίζει το αλήστου μνήμης ..... "Νίκο μου, σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας" ;;; χμμμμμ τώρα που το λες....έχω έναν πρώην σύζυγο που πολύ θα ήθελα να τον δω στις νήσους Κέιμαν !!! ( επειδή είμαι μεγαλόψυχος άνθρωπος και η κατοικοέδρευση στα Κέιμαν είναι ευθέως ανάλογη με το ύψος της διατροφής.... ) Real Bitch! το real bitch θα ήταν ως εξής : να στείλω τον πρώην σύζυγο στον Έβρο, την νύν συζυγό του στην Κρήτη, να τραβήξω και ασφαλιστικά για αύξηση της διατροφής μετά απο 6 χρόνια ( 300 ευρώ για παιδί 17 ετών έχω να πω!!! ) και να σκάσω και τα λάστιχα του αυτοκινήτου του έτσι για να έχει και σασπένς!! Αλλά είπαμε, είμαι καλός άνθρωπος ....