0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: giokspy στις Αυγούστου 20, 2013, 09:09:41 amΤο πρόβλημα ειναι με ποια κριτηρια θα μεταταχθουν υποχρεωτικά οσοι εκαναν αιτηση αλλα δεν έπιασαν τις περιοχες που ζήτησαν. Δηλαδη πως θα μεταταξεις κάποιον υποχρεωτικά σε κοντινή θεση απο αυτη που ζήτησε και τον αλλο θα τον αξιολογήσεις μαζι με ολο τον κλαδο για διαθεσιμότητα? μπορει να γινει αλλα περιέχει τεράστιο βαθμό αυθαιρεσιαςΚαλημέρα,δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πιστεύετε ότι θα μετατάξει υποχρεωτικά εκπαιδευτικούς που έκαναν αίτηση για κάποια συγκεκριμένη διεύθυνση σε κάποια άλλη. Από που προκύπτει αυτό; Γιατί θεωρείτε ότι το να βρίσκεσαι στη λίστα των ανθρώπων για μετάταξη είναι χειρότερο από το να βρίσκεσαι στη λίστα των ανθρώπων στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ; Μπορούμε να κάνουμε πολλά σενάρια και πραγματικά το υπουργείο έχει αποδείξει ότι μπορεί να πραγματοποιήσει τα πιο τρελά μας όνειρα, αλλά πιο πιθανό είναι να κάνει τις μετατάξεις και να μετατάξει υποχρεωτικά όσους παραμείνουν στη διάθεση και όχι όσους έχουν οργανική.
Το πρόβλημα ειναι με ποια κριτηρια θα μεταταχθουν υποχρεωτικά οσοι εκαναν αιτηση αλλα δεν έπιασαν τις περιοχες που ζήτησαν. Δηλαδη πως θα μεταταξεις κάποιον υποχρεωτικά σε κοντινή θεση απο αυτη που ζήτησε και τον αλλο θα τον αξιολογήσεις μαζι με ολο τον κλαδο για διαθεσιμότητα? μπορει να γινει αλλα περιέχει τεράστιο βαθμό αυθαιρεσιας
Αν δεν βγουν επίσημα να κάνουν διευκρινήσεις για να βεβαιωθώ γι αυτό που λες, εγώ προσωπικά δεν κάνω αίτηση με τίποτα. Ο καθένας το βλέπει από τη σκοπιά του, άλλος μπορεί να να θέλει να κάνει, με γεια του και χαρά του!
εννοείται πως μόνο το υπουργείο γνωρίζει τις προθέσεις του.
Αφου είπαν δεν θα απολύσουμε εκπαιδευτικούς, ο Γκιουλέκας το είχε πει στο Mega γιατι βγάζετε τέτοια συμπεράσματα; Απλά τωρα με τις μετατάξεις θα είναι λιγότεροι στη διάθεση...πίστευω...
Παράθεση από: Aκριβή στις Αυγούστου 20, 2013, 09:48:19 amεννοείται πως μόνο το υπουργείο γνωρίζει τις προθέσεις του. Μου φαίνεται οτι θα πρέπει να αμφιβάλλουμε ακόμη και για αυτό!
1. ειμαι στη διαθεση ΠΥΣΔΕ ειναι τοσο κακο αυτο?
Παράθεση από: spiromilios στις Αυγούστου 20, 2013, 09:56:57 amΑφου είπαν δεν θα απολύσουμε εκπαιδευτικούς, ο Γκιουλέκας το είχε πει στο Mega γιατι βγάζετε τέτοια συμπεράσματα; Απλά τωρα με τις μετατάξεις θα είναι λιγότεροι στη διάθεση...πίστευω...Έχω και εγώ την καλή διάθεση να το πιστέψω.... αλλά πια δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε.... Εγώ έχω αρκετά μόρια, αν χτυπήσω την ΔΔΕ που ήδη είμαι κατά 99% πάω στο γραφείο.... Να φύγω όμως από την τάξη; (Δεν το θέλω....)