0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ΙΓΝΑΤΙΟΣ στις Αυγούστου 20, 2013, 09:58:55 amΠαράθεση από: spiromilios στις Αυγούστου 20, 2013, 09:56:57 amΑφου είπαν δεν θα απολύσουμε εκπαιδευτικούς, ο Γκιουλέκας το είχε πει στο Mega γιατι βγάζετε τέτοια συμπεράσματα; Απλά τωρα με τις μετατάξεις θα είναι λιγότεροι στη διάθεση...πίστευω...Έχω και εγώ την καλή διάθεση να το πιστέψω.... αλλά πια δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε.... Εγώ έχω αρκετά μόρια, αν χτυπήσω την ΔΔΕ που ήδη είμαι κατά 99% πάω στο γραφείο.... Να φύγω όμως από την τάξη; (Δεν το θέλω....)αφού είσαι σε μια δδε που από ό,τι κατάλαβα θέλεις να παραμείνεις, γιατί να βάλεις γραφείο;
Παράθεση από: spiromilios στις Αυγούστου 20, 2013, 09:56:57 amΑφου είπαν δεν θα απολύσουμε εκπαιδευτικούς, ο Γκιουλέκας το είχε πει στο Mega γιατι βγάζετε τέτοια συμπεράσματα; Απλά τωρα με τις μετατάξεις θα είναι λιγότεροι στη διάθεση...πίστευω...Έχω και εγώ την καλή διάθεση να το πιστέψω.... αλλά πια δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε.... Εγώ έχω αρκετά μόρια, αν χτυπήσω την ΔΔΕ που ήδη είμαι κατά 99% πάω στο γραφείο.... Να φύγω όμως από την τάξη; (Δεν το θέλω....)
Αφου είπαν δεν θα απολύσουμε εκπαιδευτικούς, ο Γκιουλέκας το είχε πει στο Mega γιατι βγάζετε τέτοια συμπεράσματα; Απλά τωρα με τις μετατάξεις θα είναι λιγότεροι στη διάθεση...πίστευω...
ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ
Γιατί αν κρίνομαι πλεονάζων μπορεί να με στείλει για διακοπές στου διαόλου το κέρατο ή σπίτι μου με διαθεσιμότητα....
Παράθεση από: ΙΓΝΑΤΙΟΣ στις Αυγούστου 20, 2013, 11:21:07 amΓιατί αν κρίνομαι πλεονάζων μπορεί να με στείλει για διακοπές στου διαόλου το κέρατο ή σπίτι μου με διαθεσιμότητα....Θεωρω πιο πιθανό να σε στείλει μακρυα αν κανεις αιτηση παρα αν δεν κανεις. Το πιθανότερο σενάριο αν τρέξουν υποχρεωτικές μεταταξεις να σε παει σε πρωτοβάθμια εντός η γειτονικού πυσδε εντός περιφέρειας η ισως και σε διοικητική θεση. Αλλα πραγματικα άγνωστες οι βουλες του Υπουργού. Με ρώτησε πρόσφατα ενας συνάδελφος απο δωδεκανησα τι να κανει. Του είπα να δηλώσει δυο περιοχες της επιθυμίας του και οχι δωδεκανησα γιατι ούτως η άλλως αν δεν πιάσεις τις περιοχες θα σε μετακινησουν υποχρεωτικα εντός περιφέρειας οπότε ειναι άσκοπο να το δηλωσεις αν δεν το επιθυμείς. Αυτος επέμεινε και τελικα του είπα κανε το Σταύρο σου και ο Θεός βοηθόςγιατι πραγματικα κανένας, πλην του πολυ στενού κύκλου του υπουργού, δε γνωρίζει τι μέλλει γενεσθαι
συνάδελφε Ιγνάτιε, αφου έχεις ώρες γιατι να πας σε γραφείο;
Επίσης μου είπαν στη ΔΔΕ ότι η μετατάξη δεν ισχύει για μία χρονιά μόνο όπως συχνά αναφέρουν κάποιοι συνάδελφοι και ότι μπορούμε να δηλώσουμε σε πανελλαδικό επίπεδο. Τώρα βέβαια τι μας συμφέρει και τι συνέπειες θα έχει η όποια απόφαση είναι άλλο θέμα από τη στιγμή που υπάρχουν τόσες ασάφειες...