*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4792613 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος black21

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #5306 στις: Αυγούστου 20, 2013, 02:17:22 pm »
Κάποια ερωτήματα σχετικά με την αίτηση:

1. Πριν από λίγους μήνες, μετέφερα τα δικαιώματα μου στο δήμο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:52:12 »

Αποσυνδεδεμένος www.gr

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5307 στις: Αυγούστου 20, 2013, 02:17:52 pm »
@vagelo

Κοίτα σήμερα είναι Τρίτη και ειδικά τα βράδια της Τρίτης είναι πολύ αγαπητά στα μέλη και τους ομοιδεάτες αυτής της Κυβέρνησης.

Μάλλον τα βράδια της Τρίτης,συνεχίζουν το πάρτυ που δεν τελείωσε το πρωί!Μάλλον τσάμπα περιμένουμε...

Αποσυνδεδεμένος greedo

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Han shot first...
    • Προφίλ
« Απάντηση #5308 στις: Αυγούστου 20, 2013, 02:21:01 pm »
@vagelo

Κοίτα σήμερα είναι Τρίτη και ειδικά τα βράδια της Τρίτης είναι πολύ αγαπητά στα μέλη και τους ομοιδεάτες αυτής της Κυβέρνησης.

Μάλλον τα βράδια της Τρίτης,συνεχίζουν το πάρτυ που δεν τελείωσε το πρωί!Μάλλον τσάμπα περιμένουμε...
Η αναμονή θα είναι μακρά, πάντα έτσι γίνεται, το έχουμε εμπεδώσει.....

Αποσυνδεδεμένος silkcut

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Η γνώση είναι δύναμη και η σιωπή συνενοχή...
    • Προφίλ
« Απάντηση #5309 στις: Αυγούστου 20, 2013, 02:29:10 pm »
Κάποια ερωτήματα σχετικά με την αίτηση:

1. Πριν από λίγους μήνες, μετέφερα τα δικαιώματα μου στο δήμο
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι κάνουν δικτατορίες με τανκς, από τη στιγμή που υπάρχει η τηλεόραση...
ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΕΚΟ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:52:12 »

Αποσυνδεδεμένος Γατόπαρδος

• Έμπειρο μέλος
  • Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκει που είμαι θα έρθεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #5310 στις: Αυγούστου 20, 2013, 02:35:27 pm »
Το εβαλε ο συναδελφος παραπανω,το ξαναβαζω και εγω γιατι το θεωρω πολυ σημαντικο.
<<Υπεύθυνη Δήλωση για τις ήδη κατατεθείσες αιτήσεις εθελουσίας μετάταξης
Νομίζω ότι ΟΛΟΙ οι συνάδελφοι που έχουν καταθέσει αίτηση εθελούσιας  μετάταξης ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΑΝ Η ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΝΕΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΤΑΞΕΩΝ ΕΦΟΣΟΝ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ (βλ κατάργηση αντίστοιχων ΦΕΚ και εγκυκλίων)  ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να καταθέσουν στην αρμόδια Διεύθυνση  που ανήκουν ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ με το παρακάτω περιεχόμενο και να ζητήσουν αριθμό πρωτοκόλλου  και η οποία πρέπει να απευθύνεται ΠΡΟΣ 1.ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ 2. ΤΟ ΚΥΣΔΕ
Δηλώνω ότι είμαι εκπαιδευτικός, κλάδου  ….. και ότι ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ  από τη  με αρ. πρωτ. ……………..  με ημερομηνία…………   αίτησή  μου περί εθελουσίας μετατάξεώς μου με την προβλεπόμενη διαδικασία στην  Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση επιφυλασσόμενος-η παντός νομίμου δικαιώματός μου που απορρέει από αυτήν.

ΣΤΕΛΛΑ Λ. ΠΕ05>>
http://www.esos.gr/article/apopseis/ypefthini-dilosi-katatetheises-aitieis-etheloysias-metataxis

Δεν ειναι κατι επισημο.Συναδελφος μας παροτρυνει να το κανουμε,ομως εχει απολυτο δικιο.
Γιατι τοσο καιρο φωναζω και λεω ,πρεπει ΕΠΙΣΗΜΑ να αμς ενημερωσουν τι απεγιναν ή τι θα απογινουν οι εθελοντικες
Κανοντας την δευτερη αιτηση,ειναι πολυ πιθανο να αναιρουμε την πρωτη.
Οσοι λοιπον εχουν κανει αιτρηση στις εθελοντικες,επιβαλλεται να κανουν αυτην την υπευθυνη δηλωση.Κακο σιγουρα δεν θα κανει..και ισως αποδειχτει και σωτηριο..αν εχουν σκοπο να τις βγαλουν αργοτερα,και ηθελημενα δεν το ανακοινωνουν.
Και γιατι να το ανακοινωσουν βρε παιδια,αν εχουν σκοπο να τις βγαλουν;Αν το πουν,κανενας απο αυτοςυ που ειχαν κανει εθελοντικη δεν θα εκανε στις υποχρεωτικες.Ομως ετσι..χανουν τους ονομαστικους πλεοναζοντες.

Αποσυνδεδεμένος kris_81

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5311 στις: Αυγούστου 20, 2013, 02:36:43 pm »
Επικοινώνησα με τη ΔΙΔΕ μου και με πληροφόρισαν ότι τους ενημέρωσαν από το Υπουργείο προφορικά ότι όντως μπορούμε να κάνουμε ταυτοπροσωπία στην πλησιέστερη διεύθυνση..Τώρα γιατί δεν ανακοινώνεται κι επίσημα τι να πω... Κι αν δεν ανακοινωθεί κι επίσημα τι κάνεις κιόλας...
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 20, 2013, 02:46:58 pm από kris_81 »

Αποσυνδεδεμένος Garcia4

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5312 στις: Αυγούστου 20, 2013, 02:45:28 pm »
Εμένα πάλι γιατί κάτι μου λέει ότι αν ακυρωθεί η τρέχουσα διαδικασία "εθελούσιων" μετατάξεων θα βγούμε και θα λέμε απαράδεκτο..αφού την βγάλανε πρέπει να ισχύσει κτλ κτλ....????
Γιατί προφανώς κάποιοι ωφελούνται και κάποιοι ρίχνονται.... ;)

Αποσυνδεδεμένος silkcut

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Η γνώση είναι δύναμη και η σιωπή συνενοχή...
    • Προφίλ
« Απάντηση #5313 στις: Αυγούστου 20, 2013, 02:47:49 pm »
αν όντως η υποχρεωτική μετάταξη είναι παγίδα και κάνοντας αίτηση υποχρεωτικής μετάταξης χάνεις τα όποια δικαιώματα απορρέουν από την αίτηση εθελοντικής μετάταξης, σε τι αποσκοπεί η υπεύθυνη δήλωση μη αποδοχής παραίτησης από την εθελοντική μετάταξη?
ποιο δικαστήριο θα με ( ή σε ή τον οποιοδήποτε )δικαιώσει όταν ό νόμος λέει οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί (για υποχρεωτική μετάταξη) να υποβάλλουν αίτηση κλπ?

Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι κάνουν δικτατορίες με τανκς, από τη στιγμή που υπάρχει η τηλεόραση...
ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΕΚΟ

Αποσυνδεδεμένος Peris ΠΕ19

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Peris, ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #5314 στις: Αυγούστου 20, 2013, 03:05:58 pm »
Επικοινώνησα με τη ΔΙΔΕ μου και με πληροφόρισαν ότι τους ενημέρωσαν από το Υπουργείο προφορικά ότι όντως μπορούμε να κάνουμε ταυτοπροσωπία στην πλησιέστερη διεύθυνση..Τώρα γιατί δεν ανακοινώνεται κι επίσημα τι να πω... Κι αν δεν ανακοινωθεί κι επίσημα τι κάνεις κιόλας...

Στις διεθυνσεις δεν εχει παει επισημη ενημερωση. Φημες λενε οτι εγινε συναντηση με τον υφυπουργο και διαβεβαιωσε οτι θα στειλει σχετικη εντολη. Ως τωρα δεν εχει στειλει τιποτα.

Αποσυνδεδεμένος 2013

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5315 στις: Αυγούστου 20, 2013, 03:11:02 pm »
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_20/08/2013_514678

με αφορμή προηγούμενο post (βλ. melo) βρήκα το παραπάνω άρθρο ολόκληρο για να το απολαύσω και να το συνειδητοποιήσω ... κάπως.

"Χθες το πρωί το επικοινωνιακό επιτελείο του Μαξίμου συνεδρίασε και, αφού εξετάσθηκαν όλες οι παράμετροι, αποφασίστηκε ότι η κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει τα ζητήματα που αφορούν την κινητικότητα με επιθετικότητα και αυτοπεποίθηση."
" ...... Στο Μαξίμου εκτιμούν ότι πολιτικά η κινητικότητα θα γίνει αντιληπτή από τους περισσότερους πολίτες, ωστόσο δεν κρύβουν τον φόβο τους για τον χαρακτήρα που ενδέχεται να λάβουν οι κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας (κυρίως των εκπαιδευτικών). "

Μήπως πέρα από την επαγγελματική μας εξόντωση με αυτά τα καλοκαιρινά τρικ, η κυβέρνηση μας προκαλεί για ν΄ανάψουμε εμείς τη σπίθα των εκλογών ? Γιατί αν ως υπουργείο σε νοιάζει "πρώτα ο μαθητής" ή "πρώτα το σχολείο", δεν προκαλείς μεχρις εσχάτων τον καθηγητή και στο παρά 2 της έναρξης του σχ. έτους.
Κι αν καταλάβεις ότι είναι όλοι τους (οι καθηγητές) τόσο άθλια υποκείμενα (μην πω τίποτα άλλο) εγκαίρως , βρίσκεις έναν τρόπο να το μαζέψεις και να συνεργαστείς. 

« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 20, 2013, 03:13:45 pm από 2013 »

Αποσυνδεδεμένος ΙΓΝΑΤΙΟΣ

• Πλήρες μέλος
  • “Be yourself; everyone else is already taken.”
    • Προφίλ
« Απάντηση #5316 στις: Αυγούστου 20, 2013, 03:17:30 pm »
Σήμερα στην Καθημερινή

"αποφασίστηκε ότι η κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει τα ζητήματα που αφορούν την κινητικότητα με επιθετικότητα και αυτοπεποίθηση.

Τούτο, επί του πρακτέου, σημαίνει δύο πράγματα: πρώτον, η κυβέρνηση θα παρουσιάσει όλα τα ακραία παραδείγματα για την κακή διαχείριση και κατανομή του προσωπικού στον δημόσιο τομέα. Και θα επιμείνει στην άποψη ότι η αναδιάρθρωση του Δημοσίου θα έπρεπε να προωθηθεί, ακόμη και αν δεν περιλαμβανόταν στις μνημονιακές υποχρεώσεις της χώρας.

Στη χθεσινή σύσκεψη συζητήθηκαν ορισμένα από αυτά τα ακραία παραδείγματα, όπως, λ.χ. το γεγονός ότι σε ένα νησί, όπως ο Αγ. Ευστράτιος, 13 μαθητές διδάσκονται από 19 καθηγητές στο τοπικό Γυμνάσιο, την ίδια στιγμή που σε μεγαλύτερα νησιά με αρκετές χιλιάδες κατοίκους, υπάρχουν ελλείψεις σε διδακτικό προσωπικό. Η κοινωνία επιθυμεί, όπως εκτιμούν στο Μαξίμου, τη διόρθωση τέτοιων στρεβλώσεων. Δεύτερον, το Μαξίμου δεν πρόκειται να περιοριστεί στη θέση του αμυνομένου έναντι του ΣΥΡΙΖΑ αλλά, αντιθέτως, θα τον στοχοποιήσει ως υπερασπιστή στρεβλώσεων, οι οποίες υπηρετούν μικρές, οργανωμένες ομάδες.

Στο Μαξίμου εκτιμούν ότι πολιτικά η κινητικότητα θα γίνει αντιληπτή από τους περισσότερους πολίτες, ωστόσο δεν κρύβουν τον φόβο τους για τον χαρακτήρα που ενδέχεται να λάβουν οι κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας (κυρίως των εκπαιδευτικών). Και για τον λόγο αυτό επιμένουν να στοχοποιούν τον ΣΥΡΙΖΑ, η πολιτική ηγεσία του οποίου έχει, ούτως ή άλλως, σπεύσει να ταχθεί υπέρ των κινητοποιήσεων"

Αφού ο Υπουργός τόνισε οτι δεν θα υπάρξουν άλλοι εκπαιδευτικοί στην διαθεσιμότητα, γιατί επαναφέρουν το θέμα των στρεβλώσεων στην κατανομή του προσωπικού. Γιατί τους απασχολεί το θέμα των κινητοποιήσεων των εκπαιδευτικών; Γιατί δεν έχει προχωρήσει η αξιολόγηση των δομών των ΑΕΙ και ΤΕΙ; Αλήθεια πιστευει κανείς οτι μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν αξιολογηθεί οι δομές των ΑΕΙ και ΤΕΙ και θα έχουν βρεθεί 1500 για να βγούν στην διαθεσιμότητα; Συνδέονται όλα αυτά με τις μετατάξεις και αν ναι, πως; Ολα αυτά γυρίζουν στο μυαλό μου και δεν έχω απαντήσεις..

Χωρίς να έχω τίποτα με τους ανθρώπους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ πιστεύεις ότι το υπουργείο θα κάνει αξιολόγηση; Ή θα καταργήσει κάποιος κλάδους εκεί (δεν ξέρω ποιοι κλάδοι υπάρχουν), ή θα χρησιμοποιήσει την κλίμακα Μητσοτάκη (πως λέμε κλίμακα Μποφώρ) για να βγάλει 1500 έξω και να τελειώνει.... Εγώ έτσι το κόβω ότι θα το κάνει, εκτός αν για κάποιους λόγους δε θέλει να βγάλει από ΑΕΙ και ΤΕΙ.... τότε θα μου πείτε γιατί τους στοχοποίησε; Μωραίνει κύριος ον βούλεται απωλέσαι...
“Always forgive your enemies; nothing annoys them so much.”

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5317 στις: Αυγούστου 20, 2013, 03:19:33 pm »

Αποσυνδεδεμένος ΙΓΝΑΤΙΟΣ

• Πλήρες μέλος
  • “Be yourself; everyone else is already taken.”
    • Προφίλ
« Απάντηση #5318 στις: Αυγούστου 20, 2013, 03:22:36 pm »
Από τα ενδιαφέροντα που έπεσαν στην αντιληψη μου.
Με λίγα λόγια τι γίνεται όταν ο "αντίπαλος" σηκώνει το γάντι;
Εξυπνη κίνηση ή χαζή;
Σίγουρα πολύ ενδιαφέρουσα.

http://www.alfavita.gr/arthron/%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%80%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CE%BD%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%82

Μόλις τώρα πήγα να το ποστάρω... με πρόλαβες..... Πολύ έξυπνη κίνηση αν και δεν ξέρω αν θα λάβει απάντηση.... Θα ήταν πάντως ενδιαφέρον (για να μην πω βασικότατο) να μάθουμε ποιοι τελικά είναι οι πλεονάζοντες..... Δε χρειάζονται ονόματα. Τα κριτήρια μας φτάνουν.....
“Always forgive your enemies; nothing annoys them so much.”

Αποσυνδεδεμένος Γατόπαρδος

• Έμπειρο μέλος
  • Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκει που είμαι θα έρθεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #5319 στις: Αυγούστου 20, 2013, 03:27:09 pm »
Παράθεση
αν όντως η υποχρεωτική μετάταξη είναι παγίδα και κάνοντας αίτηση υποχρεωτικής μετάταξης χάνεις τα όποια δικαιώματα απορρέουν από την αίτηση εθελοντικής μετάταξης, σε τι αποσκοπεί η υπεύθυνη δήλωση μη αποδοχής παραίτησης από την εθελοντική μετάταξη?
ποιο δικαστήριο θα με ( ή σε ή τον οποιοδήποτε )δικαιώσει όταν ό νόμος λέει οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί (για υποχρεωτική μετάταξη) να υποβάλλουν αίτηση κλπ?
Ρε γμτ..θελουμε ξυλο τελικα.
Φιλε μου,δεν ξερω αν θα σε δικαιωσει κανενας.Μπορει ναι μπορει και οχι.Το σιγουρο ειναι οτι αυτοι παρανομουν,εφοσον τρεχουν μια διαδικασια σε βαρος παλαιοτερης,χωρις καν επισημα να εχουν πει αν ακυρονονται η οχι.Επισης Το σιγουρο  ειναι οτι εσυ δηλωνεις ΕΠΙΣΗΜΑ,οτι δεν αποποιησαι την προηγουμενη σου αιτηση.
Δεν δηλωνεις οτι εισαι εγκληματιας φιλε μου,για να εχεις κυρωσεις,οτι δεν αποποιησαι την προηγουμενη σου αιτηση δηλωνεις.Δηλαδη οκ..στην χειροτερη απλα θα ειναι  μια αχρηστη κινηση.Μπορει ομως...μια στις χιλιες να αποδειχτει και εξυπνη.
Μα τοσος προβληματισμος για κατι τοσο απλο;Δηλαδη αν την κανεις τι φοβασαι;;
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 20, 2013, 03:28:57 pm από Γατόπαρδος »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182622
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687