0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: black21 στις Αυγούστου 20, 2013, 02:09:59 pmΚάποια ερωτήματα σχετικά με την αίτηση:1. Πριν από λίγους μήνες, μετέφερα τα δικαιώματα μου στο δήμο
Κάποια ερωτήματα σχετικά με την αίτηση:1. Πριν από λίγους μήνες, μετέφερα τα δικαιώματα μου στο δήμο
@vageloΚοίτα σήμερα είναι Τρίτη και ειδικά τα βράδια της Τρίτης είναι πολύ αγαπητά στα μέλη και τους ομοιδεάτες αυτής της Κυβέρνησης.
Παράθεση από: guestteacher στις Αυγούστου 20, 2013, 02:08:59 pm@vageloΚοίτα σήμερα είναι Τρίτη και ειδικά τα βράδια της Τρίτης είναι πολύ αγαπητά στα μέλη και τους ομοιδεάτες αυτής της Κυβέρνησης.Μάλλον τα βράδια της Τρίτης,συνεχίζουν το πάρτυ που δεν τελείωσε το πρωί!Μάλλον τσάμπα περιμένουμε...
Επικοινώνησα με τη ΔΙΔΕ μου και με πληροφόρισαν ότι τους ενημέρωσαν από το Υπουργείο προφορικά ότι όντως μπορούμε να κάνουμε ταυτοπροσωπία στην πλησιέστερη διεύθυνση..Τώρα γιατί δεν ανακοινώνεται κι επίσημα τι να πω... Κι αν δεν ανακοινωθεί κι επίσημα τι κάνεις κιόλας...
Σήμερα στην Καθημερινή"αποφασίστηκε ότι η κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει τα ζητήματα που αφορούν την κινητικότητα με επιθετικότητα και αυτοπεποίθηση.Τούτο, επί του πρακτέου, σημαίνει δύο πράγματα: πρώτον, η κυβέρνηση θα παρουσιάσει όλα τα ακραία παραδείγματα για την κακή διαχείριση και κατανομή του προσωπικού στον δημόσιο τομέα. Και θα επιμείνει στην άποψη ότι η αναδιάρθρωση του Δημοσίου θα έπρεπε να προωθηθεί, ακόμη και αν δεν περιλαμβανόταν στις μνημονιακές υποχρεώσεις της χώρας.Στη χθεσινή σύσκεψη συζητήθηκαν ορισμένα από αυτά τα ακραία παραδείγματα, όπως, λ.χ. το γεγονός ότι σε ένα νησί, όπως ο Αγ. Ευστράτιος, 13 μαθητές διδάσκονται από 19 καθηγητές στο τοπικό Γυμνάσιο, την ίδια στιγμή που σε μεγαλύτερα νησιά με αρκετές χιλιάδες κατοίκους, υπάρχουν ελλείψεις σε διδακτικό προσωπικό. Η κοινωνία επιθυμεί, όπως εκτιμούν στο Μαξίμου, τη διόρθωση τέτοιων στρεβλώσεων. Δεύτερον, το Μαξίμου δεν πρόκειται να περιοριστεί στη θέση του αμυνομένου έναντι του ΣΥΡΙΖΑ αλλά, αντιθέτως, θα τον στοχοποιήσει ως υπερασπιστή στρεβλώσεων, οι οποίες υπηρετούν μικρές, οργανωμένες ομάδες.Στο Μαξίμου εκτιμούν ότι πολιτικά η κινητικότητα θα γίνει αντιληπτή από τους περισσότερους πολίτες, ωστόσο δεν κρύβουν τον φόβο τους για τον χαρακτήρα που ενδέχεται να λάβουν οι κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας (κυρίως των εκπαιδευτικών). Και για τον λόγο αυτό επιμένουν να στοχοποιούν τον ΣΥΡΙΖΑ, η πολιτική ηγεσία του οποίου έχει, ούτως ή άλλως, σπεύσει να ταχθεί υπέρ των κινητοποιήσεων"Αφού ο Υπουργός τόνισε οτι δεν θα υπάρξουν άλλοι εκπαιδευτικοί στην διαθεσιμότητα, γιατί επαναφέρουν το θέμα των στρεβλώσεων στην κατανομή του προσωπικού. Γιατί τους απασχολεί το θέμα των κινητοποιήσεων των εκπαιδευτικών; Γιατί δεν έχει προχωρήσει η αξιολόγηση των δομών των ΑΕΙ και ΤΕΙ; Αλήθεια πιστευει κανείς οτι μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν αξιολογηθεί οι δομές των ΑΕΙ και ΤΕΙ και θα έχουν βρεθεί 1500 για να βγούν στην διαθεσιμότητα; Συνδέονται όλα αυτά με τις μετατάξεις και αν ναι, πως; Ολα αυτά γυρίζουν στο μυαλό μου και δεν έχω απαντήσεις..
Από τα ενδιαφέροντα που έπεσαν στην αντιληψη μου.Με λίγα λόγια τι γίνεται όταν ο "αντίπαλος" σηκώνει το γάντι;Εξυπνη κίνηση ή χαζή;Σίγουρα πολύ ενδιαφέρουσα.http://www.alfavita.gr/arthron/%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%80%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CE%BD%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%82
αν όντως η υποχρεωτική μετάταξη είναι παγίδα και κάνοντας αίτηση υποχρεωτικής μετάταξης χάνεις τα όποια δικαιώματα απορρέουν από την αίτηση εθελοντικής μετάταξης, σε τι αποσκοπεί η υπεύθυνη δήλωση μη αποδοχής παραίτησης από την εθελοντική μετάταξη?ποιο δικαστήριο θα με ( ή σε ή τον οποιοδήποτε )δικαιώσει όταν ό νόμος λέει οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί (για υποχρεωτική μετάταξη) να υποβάλλουν αίτηση κλπ?