0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kris_81 στις Αυγούστου 20, 2013, 02:36:43 pmΕπικοινώνησα με τη ΔΙΔΕ μου και με πληροφόρισαν ότι τους ενημέρωσαν από το Υπουργείο προφορικά ότι όντως μπορούμε να κάνουμε ταυτοπροσωπία στην πλησιέστερη διεύθυνση..Τώρα γιατί δεν ανακοινώνεται κι επίσημα τι να πω... Κι αν δεν ανακοινωθεί κι επίσημα τι κάνεις κιόλας...Στις διεθυνσεις δεν εχει παει επισημη ενημερωση. Φημες λενε οτι εγινε συναντηση με τον υφυπουργο και διαβεβαιωσε οτι θα στειλει σχετικη εντολη. Ως τωρα δεν εχει στειλει τιποτα.
Επικοινώνησα με τη ΔΙΔΕ μου και με πληροφόρισαν ότι τους ενημέρωσαν από το Υπουργείο προφορικά ότι όντως μπορούμε να κάνουμε ταυτοπροσωπία στην πλησιέστερη διεύθυνση..Τώρα γιατί δεν ανακοινώνεται κι επίσημα τι να πω... Κι αν δεν ανακοινωθεί κι επίσημα τι κάνεις κιόλας...
Παράθεσηαν όντως η υποχρεωτική μετάταξη είναι παγίδα και κάνοντας αίτηση υποχρεωτικής μετάταξης χάνεις τα όποια δικαιώματα απορρέουν από την αίτηση εθελοντικής μετάταξης, σε τι αποσκοπεί η υπεύθυνη δήλωση μη αποδοχής παραίτησης από την εθελοντική μετάταξη?ποιο δικαστήριο θα με ( ή σε ή τον οποιοδήποτε )δικαιώσει όταν ό νόμος λέει οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί (για υποχρεωτική μετάταξη) να υποβάλλουν αίτηση κλπ?Ρε γμτ..θελουμε ξυλο τελικα.Φιλε μου,δεν ξερω αν θα σε δικαιωσει κανενας.Μπορει ναι μπορει και οχι.Το σιγουρο ομως ειναι οτι εσυ δηλωνεις ΕΠΙΣΗΜΑ,οτι δεν αποποιησαι την προηγουμενη σου αιτηση.Δεν δηλωνεις οτι εισαι εγκληματιας φιλε μου,για να εχεις κυρωσεις,οτι δεν αποποιησαι την προηγουμενη σου αιτηση δηλωνεις.Δηλαδη οκ..στην χειροτερη απλα θα ειναι μια αχρηστη κινηση.Μπορει ομως...μια στις χιλιες να αποδειχτει και εξυπνη.Μα τοσος προβληματισμος για κατι τοσο απλο;Δηλαδη αν την κανεις τι φοβασαι;;
αν όντως η υποχρεωτική μετάταξη είναι παγίδα και κάνοντας αίτηση υποχρεωτικής μετάταξης χάνεις τα όποια δικαιώματα απορρέουν από την αίτηση εθελοντικής μετάταξης, σε τι αποσκοπεί η υπεύθυνη δήλωση μη αποδοχής παραίτησης από την εθελοντική μετάταξη?ποιο δικαστήριο θα με ( ή σε ή τον οποιοδήποτε )δικαιώσει όταν ό νόμος λέει οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί (για υποχρεωτική μετάταξη) να υποβάλλουν αίτηση κλπ?
Παράθεση από: Γατόπαρδος στις Αυγούστου 20, 2013, 03:27:09 pmΠαράθεσηαν όντως η υποχρεωτική μετάταξη είναι παγίδα και κάνοντας αίτηση υποχρεωτικής μετάταξης χάνεις τα όποια δικαιώματα απορρέουν από την αίτηση εθελοντικής μετάταξης, σε τι αποσκοπεί η υπεύθυνη δήλωση μη αποδοχής παραίτησης από την εθελοντική μετάταξη?ποιο δικαστήριο θα με ( ή σε ή τον οποιοδήποτε )δικαιώσει όταν ό νόμος λέει οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί (για υποχρεωτική μετάταξη) να υποβάλλουν αίτηση κλπ?Ρε γμτ..θελουμε ξυλο τελικα.Φιλε μου,δεν ξερω αν θα σε δικαιωσει κανενας.Μπορει ναι μπορει και οχι.Το σιγουρο ομως ειναι οτι εσυ δηλωνεις ΕΠΙΣΗΜΑ,οτι δεν αποποιησαι την προηγουμενη σου αιτηση.Δεν δηλωνεις οτι εισαι εγκληματιας φιλε μου,για να εχεις κυρωσεις,οτι δεν αποποιησαι την προηγουμενη σου αιτηση δηλωνεις.Δηλαδη οκ..στην χειροτερη απλα θα ειναι μια αχρηστη κινηση.Μπορει ομως...μια στις χιλιες να αποδειχτει και εξυπνη.Μα τοσος προβληματισμος για κατι τοσο απλο;Δηλαδη αν την κανεις τι φοβασαι;;Απορώ γιατί το συζητάτε..... Φυσικά και να κάνετε δήλωση ότι δεν αποποιείστε την προηγούμενη δήλωσή σας.. (Εγώ λόγω ειδικότητας δεν είχα κάνει ...)
Από τα ενδιαφέροντα που έπεσαν στην αντιληψη μου.Με λίγα λόγια τι γίνεται όταν ο "αντίπαλος" σηκώνει το γάντι;Εξυπνη κίνηση ή χαζή;Σίγουρα πολύ ενδιαφέρουσα.
Ανάσταση!! Για περαιτέρω "διευκρινήσεις", πάντως, προσωπικά χλωμό το βλέπω...