0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπρ: Φυσικά εφόσον δεν πάρει μετάταξη παραμένει στην οργανική...όπως στις μεταθέσεις...
Μπράτης: Δεν πρόκειται να βγει καμιά άλλη διευκρίνηση για τις μετατάξεις των συναδέλφων της
Δηλαδή οι εθελοντικές 900 ισχύουν; Αυτές εννοεί ο Μπράτης που εγιναν από το ΚΥΣΠΕ;
Εγώ πάλι,απ'όσα διαβάζω προσεκτικά τόσες μέρες στο φόρουμ,βγάζω το συμπέρασμα οτι οι περισσότεροι θα κάνουν αίτηση.Ακόμα και όσοι λένε οτι δεν θα κάνουν,θα κάνουν τελικά(αν δεν έχουν κάνει ήδη)και θα πούν και 1 τραγούδι.Σοβαρά μιλάμε?Εδώ κάνανε χιλιάδες αιτήσεις για πειραματικά μπας και καβατζωθούν για 5 χρονάκια,τη στιγμή που ΟΛΟΙ ακούν πειραματικό και βγάζουν σπυριά από την αλλεργία μήπως μένουν μέχρι τις 2 κάθε μέρα στο σχολείο και τους ανατεθεί κανένα καθήκον παραπάνω...Όσο για τη καραμελίτσα ''μπορεί να βγούμε σε διαθεσιμότητα" αν κάνουμε αίτηση,ας τη πούν αλλού.Γιατί,υπάρχει κάποιος που είναι σίγουρος οτι είναι ακλόνητος στη θέση του,ειδικά τώρα που έρχεται αξιολόγηση??Και για του λόγου το αληθές,δεν μου το βγάζει κανείς από το μυαλό οτι ο 5ψήφιος αριθμός πρωτοκ είναι ο αριθμός όσων έχουν κάνει αίτηση...Μιλάμε ΗΔΗ για 5ψήφια νούμερα...Η σφαγή που θα γίνει για τις μεγάλες πόλεις δεν θα έχει προηγούμενο και καθίστε κάποιοι να μιλάτε για λίστες και φούμαρα και σού'πα μού'πες...
Παράθεση από: john-πε06 στις Αυγούστου 20, 2013, 05:39:22 pmΕγώ πάλι,απ'όσα διαβάζω προσεκτικά τόσες μέρες στο φόρουμ,βγάζω το συμπέρασμα οτι οι περισσότεροι θα κάνουν αίτηση.Ακόμα και όσοι λένε οτι δεν θα κάνουν,θα κάνουν τελικά(αν δεν έχουν κάνει ήδη)και θα πούν και 1 τραγούδι.Σοβαρά μιλάμε?Εδώ κάνανε χιλιάδες αιτήσεις για πειραματικά μπας και καβατζωθούν για 5 χρονάκια,τη στιγμή που ΟΛΟΙ ακούν πειραματικό και βγάζουν σπυριά από την αλλεργία μήπως μένουν μέχρι τις 2 κάθε μέρα στο σχολείο και τους ανατεθεί κανένα καθήκον παραπάνω...Όσο για τη καραμελίτσα ''μπορεί να βγούμε σε διαθεσιμότητα" αν κάνουμε αίτηση,ας τη πούν αλλού.Γιατί,υπάρχει κάποιος που είναι σίγουρος οτι είναι ακλόνητος στη θέση του,ειδικά τώρα που έρχεται αξιολόγηση??Και για του λόγου το αληθές,δεν μου το βγάζει κανείς από το μυαλό οτι ο 5ψήφιος αριθμός πρωτοκ είναι ο αριθμός όσων έχουν κάνει αίτηση...Μιλάμε ΗΔΗ για 5ψήφια νούμερα...Η σφαγή που θα γίνει για τις μεγάλες πόλεις δεν θα έχει προηγούμενο και καθίστε κάποιοι να μιλάτε για λίστες και φούμαρα και σού'πα μού'πες...Εσύ θα κάνεις αίτηση;