0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μπορει να τους βαλει να κανουν και ιστορια στα δημοτικα εκτοσ απο γαλλικα....εδω εγινε α αναθεση στα λυκεια...νομιζετε θα τους πειραξει??
Παράθεση από: indygo στις Αυγούστου 20, 2013, 08:11:07 pmΜια ερώτηση σε όσους έχουν κάνει ήδη ταυτοπροσωπία σε ΔΔΕ. Σας δίνεται κάποιο αντιγράφο της αίτησης με σφραγίδα - υπογραφή κτλ;Ας μας πει καποιος ρε συνάδελφοι απ'αυτους που πήγαν στη Δευτεροβάθμιά τους για αίτηση!
Μια ερώτηση σε όσους έχουν κάνει ήδη ταυτοπροσωπία σε ΔΔΕ. Σας δίνεται κάποιο αντιγράφο της αίτησης με σφραγίδα - υπογραφή κτλ;
Τώρα αρχίσατε να αγχώνεστε αν είστε πλεονάζοντες μετά τη μετάταξη; Πιστεύω πρέπει να μιλήσετε με κανένα ψυχολόγο... Δεν πάτε καλά. Μου θυμίζετε το παραμύθι με 2 χαζές αδελφες που καθόντουσαν και βλέπανε απο μακριά το χωριό και κλαίγανε λέγοντας:- Να το χωριό που θα πάρει η καλή μας το Γιάννη κι η καλή παιδιά θα κάνει και σαν αποθάνει ο Γιάννης , τα παιδιά τι θα τα κάνει; Ώχου Γιάννη μου! Ώχου παιδιά μου!
Παράθεση από: indygo στις Αυγούστου 20, 2013, 09:44:59 pmΠαράθεση από: indygo στις Αυγούστου 20, 2013, 08:11:07 pmΜια ερώτηση σε όσους έχουν κάνει ήδη ταυτοπροσωπία σε ΔΔΕ. Σας δίνεται κάποιο αντιγράφο της αίτησης με σφραγίδα - υπογραφή κτλ;Ας μας πει καποιος ρε συνάδελφοι απ'αυτους που πήγαν στη Δευτεροβάθμιά τους για αίτηση!Εμένα πάντως δεν μου έδωσαν τιποτα σήμερα που πήγα. Όχι οτι γνώριζαν τη διαδικασία κιόλας, εμένα ρωτούσαν αν ξέρω και μεταξύ τους απορούσαν.Επίσης προσπαθούσαν να με πείσουν να μην τους δώσω την εκτύπωση εξηγώντας μου ενα υπέροχο κόλπο.... επειδή δεν έχουν βγεί συγκεκριμένα ονόματα όσων περισσεύουν να περιμένω μήπως κάνουν άλλοι συνάδελφοι αίτηση και έτσι εγώ "τσιμπήσω από σπόντα καμμια περισσευούμενη οργανική στον νομό".
Παράθεση από: Ich στις Αυγούστου 20, 2013, 11:44:03 pmΠαράθεση από: indygo στις Αυγούστου 20, 2013, 09:44:59 pmΠαράθεση από: indygo στις Αυγούστου 20, 2013, 08:11:07 pmΜια ερώτηση σε όσους έχουν κάνει ήδη ταυτοπροσωπία σε ΔΔΕ. Σας δίνεται κάποιο αντιγράφο της αίτησης με σφραγίδα - υπογραφή κτλ;Ας μας πει καποιος ρε συνάδελφοι απ'αυτους που πήγαν στη Δευτεροβάθμιά τους για αίτηση!Εμένα πάντως δεν μου έδωσαν τιποτα σήμερα που πήγα. Όχι οτι γνώριζαν τη διαδικασία κιόλας, εμένα ρωτούσαν αν ξέρω και μεταξύ τους απορούσαν.Επίσης προσπαθούσαν να με πείσουν να μην τους δώσω την εκτύπωση εξηγώντας μου ενα υπέροχο κόλπο.... επειδή δεν έχουν βγεί συγκεκριμένα ονόματα όσων περισσεύουν να περιμένω μήπως κάνουν άλλοι συνάδελφοι αίτηση και έτσι εγώ "τσιμπήσω από σπόντα καμμια περισσευούμενη οργανική στον νομό". Το κολπο δεν το επιασα.Αφου η αιτηση σου εχει καταχωρηθει ηλεκτρονικα..
Δηλαδη οτι και καλα ουδεποτε προσηλθες για ταυτοπροσωπια και αρα η αιτηση θεωρειται ως μη γενομενη;...
Εγώ πάντως έχω να παρατηρήσω ότι σε κάποιες περιπτώσεις οι προσφερόμενες θέσεις δεν συμβαδίζουν με τις διαθέσιμες ώρες διδασκαλίας.Για παράδειγμα: Ειδικότητα ΠΕ05 ΓαλλικηςΝομός Χαλκιδικής: Το Υπουργείο δίνει για μετάταξη 10 θέσεις στην Πρωτοβάθμια. Όμως βάσει της απόφασης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας για τη διδασκαλία της
Παράθεση από: indygo στις Αυγούστου 20, 2013, 08:11:07 pmΜια ερώτηση σε όσους έχουν κάνει ήδη ταυτοπροσωπία σε ΔΔΕ. Σας δίνεται κάποιο αντιγράφο της αίτησης με σφραγίδα - υπογραφή κτλ;Εμένα πάντως δεν μου έδωσαν τιποτα σήμερα που πήγα. Όχι οτι γνώριζαν τη διαδικασία κιόλας, εμένα ρωτούσαν αν ξέρω και μεταξύ τους απορούσαν.Επίσης προσπαθούσαν να με πείσουν να μην τους δώσω την εκτύπωση εξηγώντας μου ενα υπέροχο κόλπο.... επειδή δεν έχουν βγεί συγκεκριμένα ονόματα όσων περισσεύουν να περιμένω μήπως κάνουν άλλοι συνάδελφοι αίτηση και έτσι εγώ "τσιμπήσω από σπόντα καμμια περισσευούμενη οργανική στον νομό".
Επίσης, αν δεν γίνει έλεγχος μορίων θα γίνει ΤΟ πανηγύρι. Είναι σίγουρο πως κάποιοι θα κάνουν λάθη και "λάθη". Λάθος μόρια, αγέννητα παιδιά, μεταπτυχιακά χωρίς αναγνώριση κοκ.