0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
κατά τη γνώμη μου προκύπτει από όσα αναφέρονται στην παρ 11 του άρθρου 82 που επικαλείται η εγκύκλιος: Για το σχολικό έτος 2013-2014, ο ποσοτικός προσδιορισμός των κενών θέσεων στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, των υπηρεσιακών αναγκών, καθώς και το πλεονάζον εκπαιδευτικό προσωπικό ανά ειδικότητα και Διεύθυνση Εκπαίδευσης, γίνεται με διαπιστωτική πράξη που εκδίδεται από τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κατόπιν εισήγησης της Γενικής Διεύθυνσης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με βάση την επεξεργασία και το συσχετισμό των στοιχείων που έχουν καταχωρηθεί, με ευθύνη των Διευθυντών Εκπαίδευσης, στο προβλεπόμενο στο άρθρο 7 του ν. 3848/2010 (Α' 71) ηλεκτρονικό σύστημα. Με βάση τον ανωτέρω προσδιορισμό, με απόφαση του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων καθορίζεται ο αριθμός των εκπαιδευτικών, ανά ειδικότητα και Διεύθυνση Εκπαίδευσης, που υποχρεωτικά μετατάσσονται στις οριζόμενες στην ίδια απόφαση κενές ή συνιστώμενες με την πράξη μετάταξης θέσεις εκπαιδευτικού ή διοικητικού προσωπικού, συναφούς ή μη κλάδου της ίδιας κατηγορίας, με το βαθμό και το Μ.Κ. που κατέχουν, σε υπηρεσίες ή φορείς του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με ταυτόχρονη κατάργηση ισάριθμων κενών ή κενούμενων, εφόσον δεν υπάρχουν,οργανικών θέσεων της αυτής, ανώτερης ή και κατώτερης κατηγορίας. Με την ίδια απόφαση καλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να υποβάλουν σχετική αίτηση προτίμησης. Επί των αιτηθέντων εκπαιδευτικών συντάσσεται αξιολογικός πίνακας κατάταξης με βάση τα κάτωθι κριτήριακλπ
Παράθεση από: pascale στις Αυγούστου 21, 2013, 11:02:31 amΠαράθεση από: greedo στις Αυγούστου 21, 2013, 10:55:59 amΠαράθεση από: pascale στις Αυγούστου 21, 2013, 10:43:12 amΚαλημέρα, εντέλει να κάνουμε αίτηση ή όχι;Αν καταχωρηθούμε ως αιτούντες μετάταξη δεν παραδεχόμαστε και επισήμως ότι ανήκουμε στο πλεονάζον προσωπικό προς διαθεσιμότητα;Διότι ονομαστική λίστα δεν υπάρχει.Μήπως αυτό είναι ένα τέχνασμα του υπουργείου ώστε η λίστα από αριθμητική να γίνει ονομαστική;Μα σίγουρα η επιθυμία τους είναι να έχουν μία ονομαστική λίστα.Όλες οι διευθύνσεις διατείνονται ότι δεν ισχύουν οι αριθμοί που έσωσε το υπουργείο οπότε ούτε εμείς γνωρίζουμε ποίοι κρύβονται πίσω από τους αριθμούς ούτε κανένας άλλος.Άρα δεν κάνουμε αίτηση.στη δικη μου διευθυνση ισχυουν. κ ξερουμε πολυ καλα κ ποιοι ειμαστε. Κ ξερω κ αλλους 2-3 νομους που ισχυουν κ μπορω εγω ονομαστικα να σου πω ποιοι ειναι...αρα να κανω αιτηση???την κολοκυθια παιζουμε?
Παράθεση από: greedo στις Αυγούστου 21, 2013, 10:55:59 amΠαράθεση από: pascale στις Αυγούστου 21, 2013, 10:43:12 amΚαλημέρα, εντέλει να κάνουμε αίτηση ή όχι;Αν καταχωρηθούμε ως αιτούντες μετάταξη δεν παραδεχόμαστε και επισήμως ότι ανήκουμε στο πλεονάζον προσωπικό προς διαθεσιμότητα;Διότι ονομαστική λίστα δεν υπάρχει.Μήπως αυτό είναι ένα τέχνασμα του υπουργείου ώστε η λίστα από αριθμητική να γίνει ονομαστική;Μα σίγουρα η επιθυμία τους είναι να έχουν μία ονομαστική λίστα.Όλες οι διευθύνσεις διατείνονται ότι δεν ισχύουν οι αριθμοί που έσωσε το υπουργείο οπότε ούτε εμείς γνωρίζουμε ποίοι κρύβονται πίσω από τους αριθμούς ούτε κανένας άλλος.Άρα δεν κάνουμε αίτηση.
Παράθεση από: pascale στις Αυγούστου 21, 2013, 10:43:12 amΚαλημέρα, εντέλει να κάνουμε αίτηση ή όχι;Αν καταχωρηθούμε ως αιτούντες μετάταξη δεν παραδεχόμαστε και επισήμως ότι ανήκουμε στο πλεονάζον προσωπικό προς διαθεσιμότητα;Διότι ονομαστική λίστα δεν υπάρχει.Μήπως αυτό είναι ένα τέχνασμα του υπουργείου ώστε η λίστα από αριθμητική να γίνει ονομαστική;Μα σίγουρα η επιθυμία τους είναι να έχουν μία ονομαστική λίστα.
Καλημέρα, εντέλει να κάνουμε αίτηση ή όχι;Αν καταχωρηθούμε ως αιτούντες μετάταξη δεν παραδεχόμαστε και επισήμως ότι ανήκουμε στο πλεονάζον προσωπικό προς διαθεσιμότητα;Διότι ονομαστική λίστα δεν υπάρχει.Μήπως αυτό είναι ένα τέχνασμα του υπουργείου ώστε η λίστα από αριθμητική να γίνει ονομαστική;
Οι υπάλληλοι της
Κι εγώ, Ακριβή, γι'αυτό το ενδεχόμενο που γράφει ο/η Silkcut ανησυχώ, όμως δεν είδα κάποια αναφορά. Μόνο εικασίες κάνουμε και φοβάμαι μήπως κάποιοι εδώ μέσα τρομοκρατούν τους υπόλοιπους για να μην κάνουν αίτηση και να πάρουν θέσεις, ή μπορεί και να συμβαίνει το αντίθετο, να προσπαθούν να τους προφυλάξουν. Πάντως, τα τελευταία χρόνια δεν έχω δει συναδέλφους ενωμένους, μόνο συμφέροντα ενωμένα. Κι εγώ στην αναμονή (για καμιά άλλη διευκρινιστική) και στο μάδημα της μαργαρίτας (να κάνω, να μην κάνω...).
Παράθεση από: Lena Ras στις Αυγούστου 21, 2013, 11:06:27 am Κι εγώ, Ακριβή, γι'αυτό το ενδεχόμενο που γράφει ο/η Silkcut ανησυχώ, όμως δεν είδα κάποια αναφορά. Μόνο εικασίες κάνουμε και φοβάμαι μήπως κάποιοι εδώ μέσα τρομοκρατούν τους υπόλοιπους για να μην κάνουν αίτηση και να πάρουν θέσεις, ή μπορεί και να συμβαίνει το αντίθετο, να προσπαθούν να τους προφυλάξουν. Πάντως, τα τελευταία χρόνια δεν έχω δει συναδέλφους ενωμένους, μόνο συμφέροντα ενωμένα. Κι εγώ στην αναμονή (για καμιά άλλη διευκρινιστική) και στο μάδημα της μαργαρίτας (να κάνω, να μην κάνω...).Καλή τύχη σε ότι κι εάν αποφασίσεις Λένα. Εγώ προσπαθώ να σκεφτώ βάση των στοιχείων που έχουμε και να μην κάνω υποθέσεις για τα πράγματα που δεν γνωρίζω. Μπορεί να πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας, αλλά δεν μπορώ να αποφασίζω βάση αυτής της πιθανότητας.
Και αν γινει, ποια ειναι αυτα τα κριτηρια στους εκπαιδευτικους; Για παραδειγμα , φιλη μου λεει οτι οι διοριστεοι ΑΣΕΠ παιρνουν 30 μορια, οσοι διοριστηκαν με 24μηνο και ΑΣΕΠ (επιτυχοντες) παιρνουν 25 ενω οι επιτυχοντες κατω του 24μηνου θεωρουνται απλα με τον ενιαιο πινακα και δεν παιρνουν τιποτα. Ξερει καποιος κατι;;;
τα φώτα σας ρε παιδιά..τι μια λεω θα κάνω την άλλη οχι..ανήκω σε νομό που δε έχει βγάλει ούτε κενά ουτε πλεονάσματα..(παράλογο) είμαι στις τελευταίες θέσεις όμως της διάθεσης...ο γειτονικός νομός (και τοπος κατοικίας μου) εχει βγάλει τόσα κενά όσα και τα πλεονάσματα του...απο τι μια λέω ας μη βγάλω τα μάτια μου μιας και δε μας θεωρούν σε πρώτη φάση υπεράρριθμη και απο την άλλη είναι ίσως μια ευκαιρία να πάω στο τόπο που τόσα χρόνια ζητάω μετάθεση..και οτι αν καλυφθούν και τα κενά της πρωτοβάθμιας που τόσα χρόνια ετσι παίρνω απόσπαση μάλλον δε θα ξαναδώ το σπίτι μου...