0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι αναφέρονται ΡΗΤΑ στην εγκύκλιο οι 2 ΕΠΙΛΟΓΕΣ? Που ακριβώς?
@ΙγνάτιεΑστειεύεσαι!! Οι αιρετοί γράφουν ό,τι νά'ναι και οι ιστοσελίδες τα ανεβάζουν άμεσα. Όσον αφορά το δικό μου κείμενο ποιος θα μπορούσε να ελέγξει αν όσα έγραψα είναι αληθή στοιχεία?? Κοίτα τους όρους χρήσης αυτών τον ιστοσελίδων. Κάπου αναφέρει ότι ο γράφων φέρει την ευθύνη.Οπότε εν προκειμένω κάποιος έστειλε ένα e-mail από έγκυρη διεύθυνση και ανέβηκε. So simple
είναι οι 5 τελευταίοι στα μόρια (με βάση τα ίδια κριτήρια) μεταξύ όσων έκαναν αίτηση?
Παράθεση από: Garcia4 στις Αυγούστου 21, 2013, 01:31:35 pmΣυνάδελφοι αναφέρονται ΡΗΤΑ στην εγκύκλιο οι 2 ΕΠΙΛΟΓΕΣ? Που ακριβώς?Ακόμα με την υ.α ασχολείσαι?Μπες στο σύστημα και δες το!! 2ΕΠΙΛΟΓΕΣ δίνει.
Garcia4 μην χάσετε αυτή την εμπειρία.. Μπορείτε να δοκιμάσετε το σύστημα και απλά μην κάνετε οριστικοποίηση..
Παράθεση από: eidolonen στις Αυγούστου 21, 2013, 01:32:00 pm@ΙγνάτιεΑστειεύεσαι!! Οι αιρετοί γράφουν ό,τι νά'ναι και οι ιστοσελίδες τα ανεβάζουν άμεσα. Όσον αφορά το δικό μου κείμενο ποιος θα μπορούσε να ελέγξει αν όσα έγραψα είναι αληθή στοιχεία?? Κοίτα τους όρους χρήσης αυτών τον ιστοσελίδων. Κάπου αναφέρει ότι ο γράφων φέρει την ευθύνη.Οπότε εν προκειμένω κάποιος έστειλε ένα e-mail από έγκυρη διεύθυνση και ανέβηκε. So simple Οι αιρετοί γράφουν ότι να 'ναι αλλά με το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ όνομα.... Δεν ενδιαφέρει το site να ελέγξει τίποτα σε αυτή την περίπτωση (και καλά κάνει κατά τη γνώμη μου). Δεν πιστεύω όμως ότι εύκολα ένα site θα γράψει: ο πρωθυπουργός είπε αυτό... αν δεν το ελέγξει στοιχειωδώς.... Γι' αυτό ρωτά από την αρχή ΠΟΥ το είπε....
Παράθεση από: paka στις Αυγούστου 21, 2013, 01:28:00 pmΣυνάδελφοι, επειδή παρακολουθώ το θέμα από την αρχή του... δείτε που έχει πάει η συζήτηση: Ξεκίνησε από το να "καιγόμαστε" να μάθουμε αν οι μετατάξεις θα είναι σε οργανικές θέσεις (για να "αποφασίσουμε" αν θα κάνουμε αίτηση ή όχι) και έχουμε φτάσει στο σημείο να θωρούμε βέβαιο ότι κάνοντας αίτηση βάζουμε την θηλιά στο λαιμό μας και περιμένουμε την Δευτέρα να κλωτσήσει κάποιος την καρέκλα... και ακόμα συζητάμε!!! Απορώ με το τι άλλο έχω να διαβάσω μέχρι και μεθαύριο! Εδώ υπάρχουν ακόμα και άτομα που αναπαράγουν δηλώσεις πολιτικών του τύπου "Δεν θα γίνουν άλλες απολύσεις/διαθεσιμότητες στην εκπαίδευση" ως "επιχείρημα" Αν θέλετε την γνώμη μου με λίγα λόγια είναι η εξής:Το παιχνίδι είναι όχι απλά στημένο αλλά τραγικό... Η λύση θα ήταν πλήρης άρνηση οποιασδήποτε συμμετοχής προσωπικά από τον καθένα και όχι να περιμένουμε να μας το πει η ΟΛΜΕ. Πέταξαν το τυράκι (μουχλιασμένο, σκουλικιασμένο, ραδιενεργό, κλτ κτλ) και εμείς μέσα στην "πείνα" μας συζητάμε για το τι μπορεί να πάθουμε αν το φάμε! Το τραγικό είναι ότι όπως και να καταλήξει αυτή η υπόθεση, οι χαμένοι θα ήμαστε εμείς και κερδισμένη η ηγεσία. Και εξηγώ:Σενάριο 1 Γίνονται πολύ λίγες αιτήσεις. Απάντηση υπουργείου: "Οι τεμπέληδες οι καθηγητές που τους δίνουμε ευκαιρία να δουλέψουν (πλεονάζοντες) και μάλιστα να πάνε και κοντά στα σπίτια τους (2 επιλογές πανελλαδικά) και μάλιστα με αξιοκρατία (μόρια), και αυτοί τίποτα. Γαϊδούρια σκέτα! Ε... τι να κάνουμε τώρα... να μην τους απολύσουμε (ωχ , συγνώμη να τους βάλουμε σε διαθεσιμότητα εννοούσα)".Σενάριο 2. Γίνονται αρκετές αιτήσεις (περίπου όσος και ο αριθμός μετατάξεων) και γίνεται το ανακάτεμα "της αρκούδας" με την προοπτική να καλυφθούν όλα τα κενά σε Α'θβμια και διοίκιση. Φυσικά αυτό θα αφήσει στάχτες στην
Συνάδελφοι, επειδή παρακολουθώ το θέμα από την αρχή του... δείτε που έχει πάει η συζήτηση: Ξεκίνησε από το να "καιγόμαστε" να μάθουμε αν οι μετατάξεις θα είναι σε οργανικές θέσεις (για να "αποφασίσουμε" αν θα κάνουμε αίτηση ή όχι) και έχουμε φτάσει στο σημείο να θωρούμε βέβαιο ότι κάνοντας αίτηση βάζουμε την θηλιά στο λαιμό μας και περιμένουμε την Δευτέρα να κλωτσήσει κάποιος την καρέκλα... και ακόμα συζητάμε!!! Απορώ με το τι άλλο έχω να διαβάσω μέχρι και μεθαύριο! Εδώ υπάρχουν ακόμα και άτομα που αναπαράγουν δηλώσεις πολιτικών του τύπου "Δεν θα γίνουν άλλες απολύσεις/διαθεσιμότητες στην εκπαίδευση" ως "επιχείρημα" Αν θέλετε την γνώμη μου με λίγα λόγια είναι η εξής:Το παιχνίδι είναι όχι απλά στημένο αλλά τραγικό... Η λύση θα ήταν πλήρης άρνηση οποιασδήποτε συμμετοχής προσωπικά από τον καθένα και όχι να περιμένουμε να μας το πει η ΟΛΜΕ. Πέταξαν το τυράκι (μουχλιασμένο, σκουλικιασμένο, ραδιενεργό, κλτ κτλ) και εμείς μέσα στην "πείνα" μας συζητάμε για το τι μπορεί να πάθουμε αν το φάμε! Το τραγικό είναι ότι όπως και να καταλήξει αυτή η υπόθεση, οι χαμένοι θα ήμαστε εμείς και κερδισμένη η ηγεσία. Και εξηγώ:Σενάριο 1 Γίνονται πολύ λίγες αιτήσεις. Απάντηση υπουργείου: "Οι τεμπέληδες οι καθηγητές που τους δίνουμε ευκαιρία να δουλέψουν (πλεονάζοντες) και μάλιστα να πάνε και κοντά στα σπίτια τους (2 επιλογές πανελλαδικά) και μάλιστα με αξιοκρατία (μόρια), και αυτοί τίποτα. Γαϊδούρια σκέτα! Ε... τι να κάνουμε τώρα... να μην τους απολύσουμε (ωχ , συγνώμη να τους βάλουμε σε διαθεσιμότητα εννοούσα)".Σενάριο 2. Γίνονται αρκετές αιτήσεις (περίπου όσος και ο αριθμός μετατάξεων) και γίνεται το ανακάτεμα "της αρκούδας" με την προοπτική να καλυφθούν όλα τα κενά σε Α'θβμια και διοίκιση. Φυσικά αυτό θα αφήσει στάχτες στην