*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4781305 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος praitor

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #6090 στις: Αυγούστου 22, 2013, 11:26:11 am »
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 22, 2013, 11:32:53 am από praitor »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:39:40 »

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6091 στις: Αυγούστου 22, 2013, 11:27:31 am »
@silkcut

Αν είδα καλά το άρθρο το υπογράφει ο Κάτσικας;
Τότε δεν μιλάμε για απλό δημοσιογράφο.
Επίσης νομίζω ότι έχει και μια "συγγενεια" (όχι βιολογική) με τον Κοτσυφάκη.

@lostinspace.

Οτι ισχύει στη νέα πρόσληψη. Μόρια μετατροπή στα αντίστοιχα της αβθμιας για όλη την προυπηρεσία σου. Τα έχουμε ξαναπεί.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 22, 2013, 11:34:19 am από guestteacher »

Αποσυνδεδεμένος Φωτεινή ΠΕ07

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #6092 στις: Αυγούστου 22, 2013, 11:30:36 am »
Θέλω να ελπίζω ότι μετά τη συνάντηση υπουργού - ΟΛΜΕ θα πάρουμε κάποιες απαντήσεις σχετικά με τη διαδικασία των υποχρεωτικών μετατάξεων. Άντε να δούμε.
dragadroun σε βρισκω πολυ αισιοδοξο/η.Λες να γινει τετοιο θαυμα;Εγω παντως διατηρω τις αμφιβολιες μου.Ακρη δεν βγαζεις με αυτους!!!  >:(
Η ελευθερία είναι παιδί της αγάπης.

Αποσυνδεδεμένος gallika

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6093 στις: Αυγούστου 22, 2013, 11:30:59 am »
Εστω ότι σε μια περιφέρεια υπάρχουν 100 κενά για μια ειδικότητα και οι αιτήσεις αυτών που βρίσκονται εντός είναι 70.Πως ικανοποιούνται?π.χ.Είμαι στην περιφέρεια έχω δηλώσει την α και β περιοχή αλλά επειδή αυτές έχουν καλυφθεί από άλλους εντός περιφέρειας με περισσότερα μόρια με στέλνει στη γ περιοχή έτσι ώστε να μη ξεμείνω στη λίστα για πιθανή μετακίνηση ανά την επικράτεια? Και κατά δεύτερο πείτε ότι ικανοποιούνται όλοι που ανήκουν στην περιφέρεια και μένουν 20 θέσεις θα δοθούν σύμφωνα με τα μόρια σε πανελλαδικό επίπεδο ή σε αυτούς που βρίσκονται σε όμορο νομό για να μη φύγουν μακριά?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:39:40 »

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6094 στις: Αυγούστου 22, 2013, 11:33:23 am »
@gallika

Επίσημα ότι ξέρεις ξέρουμε και εμείς εδώ.
Ανευ διευκρινιστικής από υποθέσεις έχουμε δώσει ρεσιτάλ. Από το τι θα γίνει πραγματικά πάσχουμε λίγο είναι η αλήθεια...

Αποσυνδεδεμένος greedo

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Han shot first...
    • Προφίλ
« Απάντηση #6095 στις: Αυγούστου 22, 2013, 11:37:03 am »
Εστω ότι σε μια περιφέρεια υπάρχουν 100 κενά για μια ειδικότητα και οι αιτήσεις αυτών που βρίσκονται εντός είναι 70.Πως ικανοποιούνται?π.χ.Είμαι στην περιφέρεια έχω δηλώσει την α και β περιοχή αλλά επειδή αυτές έχουν καλυφθεί από άλλους εντός περιφέρειας με περισσότερα μόρια με στέλνει στη γ περιοχή έτσι ώστε να μη ξεμείνω στη λίστα για πιθανή μετακίνηση ανά την επικράτεια? Και κατά δεύτερο πείτε ότι ικανοποιούνται όλοι που ανήκουν στην περιφέρεια και μένουν 20 θέσεις θα δοθούν σύμφωνα με τα μόρια σε πανελλαδικό επίπεδο ή σε αυτούς που βρίσκονται σε όμορο νομό για να μη φύγουν μακριά?
Αυτό δεν έχει ξεκαθαριστεί, δηλ. όταν μετά το επίπεδο της περιφέρειας πηγαίνουμε σε πανελλαδικό επίπεδο, αν θα υπάρχει κάποια "ευαισθησία" ως προς τις τοποθετήσεις, ή αν θα σε πηγαίνουν από την Ήπειρο π.χ. στα Δωδεκάνησα, ενώ υπάρχει κενό στη Φλώρινα!

Αποσυνδεδεμένος John_PE20

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6096 στις: Αυγούστου 22, 2013, 11:38:13 am »
<Σημερινό πρωτόκολλο από φίλο:1185Χ

Αποσυνδεδεμένος ΙΓΝΑΤΙΟΣ

• Πλήρες μέλος
  • “Be yourself; everyone else is already taken.”
    • Προφίλ
« Απάντηση #6097 στις: Αυγούστου 22, 2013, 11:41:13 am »
Πάντως εμένα δε μου το βγάζετε από το μυαλό ότι από τη συνάντηση υπουργού - ΟΛΜΕ (ασχέτως του τι θα μάθουμε) ο υπουργός θα βγει από πάνω (αλλιώς ΔΕΝ θα δεχόταν συνάντηση)

“Always forgive your enemies; nothing annoys them so much.”

Αποσυνδεδεμένος eidolonen

• Πλήρες μέλος
  • Καρότο και μαστίγιο
    • Προφίλ
« Απάντηση #6098 στις: Αυγούστου 22, 2013, 11:51:11 am »
Να ρωτήσω κάτι και εγώ

Οι εθελοντικές μετατάξεις (αρχικά) ήταν σίγουρα για ΕΑΕΠ;

Εννοώ η εγκύκλιος έδινε δικαίωμα υποβολής αιτήσεων σε περιοχές και μετά θυμάμαι βγήκε κάποιο έγγραφο που εκανε κατανομή των θέσεων.
Το έχει κάποιος αυτό το έγγραφο να δω κάτι που θέλω;

Καλημέρα σας!!
Η παραγγελία σας:
http://www.minedu.gov.gr/publications/docs2013/130321_eguklios_metataksewn.pdf
και ΦΕΚ οργανικών
http://www.deutsch.gr/img/013f173c58073e845f675d26fdde1918fek_metataxeis.pdf

Θα ζήσω γιατρέ μου??? ;)

Αποσυνδεδεμένος eirini23

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6099 στις: Αυγούστου 22, 2013, 11:59:57 am »
Συνάδελφοι καλημέρα. Θέλω να ρωτήσω / υπογραμμίσω κάτι κι όποιος μπορεί ας διευκρινίσει: στην κατάπτυστη διαδικασία κατά την οποία δίνονται διοικητικές θέσεις κατά κλάδο (άκουσον άκουσον αλλά θα μου πεις αυτό ειναι το λιγότερο), αν δεν κάνω λάθος αναφέρεται ότι θα μεταταχθούν κλάδοι/ειδικότητες "συναφείς" με αυτους που αναγράφονται στους πίνακες της "εγκυκλίου" (εδώ γελάμε). Μήπως-λέω μήπως στη δδε Χ π.χ ενώ ζητούν 2 ΠΕ Ψ τελικά θα δούμε 2 ΠΕ Υ;; λέω..

Αυτό που καταλαβαίνω με το Νέο Πρόγραμμα του Γυμνασίου είναι ότι οι Πληροφορικοί θα έχουν τρελλό πρόβλημα αφού το σχέδιο για να να γίνει η Πληροφορική βασικό μάθημα ναυάγησε. Έτσι, τους βλέπω στις συναφείς ειδικότητες που αναφέρεις, αφού το να απολυθούν το βλέπω δύσκολο, λόγω ειδικών προσόντων.

Κατάλαβα τι εννοείς..αρα δεν θεωρω μονο εγω οτι ο "περιορισμος" θεσεων ανα ειδικοτητα ΔΕΝ ειναι δεσμευτικος..
Ακριβώς αυτό εννοώ. Να μην παρεξηγούνται οι συνάδελφοι της Πληροφορικής, διότι το σχέδιο ήταν το μάθημα να γίνει βασικού κορμού με 2 Καθηγητές στην τάξη κάτι που θα αναβάθμιζε τον χαρακτήρα και το αντικείμενο του μαθήματος. Αυτό δεν έγινε, άρα πρακτικά (Πληροφορική=Τεχνολογία=Μουσική=Καλλιτεχνικά)

Αποσυνδεδεμένος christos_chr

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6100 στις: Αυγούστου 22, 2013, 12:02:14 pm »
Τουλάχιστον αυτό του Μαρτίου λεγόταν εγκύκλιος...

Αποσυνδεδεμένος ΙΓΝΑΤΙΟΣ

• Πλήρες μέλος
  • “Be yourself; everyone else is already taken.”
    • Προφίλ
« Απάντηση #6101 στις: Αυγούστου 22, 2013, 12:03:20 pm »
Συνάδελφοι καλημέρα. Θέλω να ρωτήσω / υπογραμμίσω κάτι κι όποιος μπορεί ας διευκρινίσει: στην κατάπτυστη διαδικασία κατά την οποία δίνονται διοικητικές θέσεις κατά κλάδο (άκουσον άκουσον αλλά θα μου πεις αυτό ειναι το λιγότερο), αν δεν κάνω λάθος αναφέρεται ότι θα μεταταχθούν κλάδοι/ειδικότητες "συναφείς" με αυτους που αναγράφονται στους πίνακες της "εγκυκλίου" (εδώ γελάμε). Μήπως-λέω μήπως στη δδε Χ π.χ ενώ ζητούν 2 ΠΕ Ψ τελικά θα δούμε 2 ΠΕ Υ;; λέω..

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το "συναφές"  μαζί με το "δύνανται να προσεγγίζουν" μπορούν να τα χειριστούν πολύ "όμορφα" γι'  αυτούς....
Αυτό που καταλαβαίνω με το Νέο Πρόγραμμα του Γυμνασίου είναι ότι οι Πληροφορικοί θα έχουν τρελλό πρόβλημα αφού το σχέδιο για να να γίνει η Πληροφορική βασικό μάθημα ναυάγησε. Έτσι, τους βλέπω στις συναφείς ειδικότητες που αναφέρεις, αφού το να απολυθούν το βλέπω δύσκολο, λόγω ειδικών προσόντων.

Κατάλαβα τι εννοείς..αρα δεν θεωρω μονο εγω οτι ο "περιορισμος" θεσεων ανα ειδικοτητα ΔΕΝ ειναι δεσμευτικος..
Ακριβώς αυτό εννοώ. Να μην παρεξηγούνται οι συνάδελφοι της Πληροφορικής, διότι το σχέδιο ήταν το μάθημα να γίνει βασικού κορμού με 2 Καθηγητές στην τάξη κάτι που θα αναβάθμιζε τον χαρακτήρα και το αντικείμενο του μαθήματος. Αυτό δεν έγινε, άρα πρακτικά (Πληροφορική=Τεχνολογία=Μουσική=Καλλιτεχνικά)

Η αλήθεια είναι ότι το "συναφές" και το "δύνανται να προσεγγίσουν" είναι πολύ καλό εργαλείο γι' αυτούς....
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 22, 2013, 12:04:52 pm από ΙΓΝΑΤΙΟΣ »
“Always forgive your enemies; nothing annoys them so much.”

Αποσυνδεδεμένος kris_81

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6102 στις: Αυγούστου 22, 2013, 12:03:26 pm »
Αυτή η περίφημη διευκρινιστική - non paper από το Υπουργείο, πότε θα βγει, στις 15.00 ή ΠΟΤΕ;;;

"Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αναμένεται το αργότερο μέχρι αύριο, non-paper του Υπουργείου που θα απαντά σε πολλά από τα ερωτήματα σχετικά με τις υποχρεωτικές μετατάξεις."

http://dictyo.gr/2011-10-04-12-17-46/41366-2013-08-21-19-17-38.html

Αποσυνδεδεμένος elenhb

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6103 στις: Αυγούστου 22, 2013, 12:06:40 pm »
συνάδελφοι το "καινούριο" που ξαφνικά με ανησυχεί από χθες το απόγευμα (ενώ ίσως θα έπρεπε από την αρχή!!!) είναι η νέα "είδηση" σχετικά ,με τις επιπτώσεις σε όσους δεν κάνουν αίτηση!!!βέβαια, στο forum από την αρχή έχουν τεθεί τέτοια ερωτήματα, αλλά νομίζω ότι σε διάφορα sites με εκπαιδευτικές ειδήσεις ,που διαβάζω, σαν να  "εμφανίστηκε" χθες αυτή η ανησυχία!!!!ίσως, βέβαια, να το πήρα χαμπάρι εγώ χθες,καθώς τόσες ημέρες μες στον πανικό μου "ξέχασα" αυτήν την παράμετρο!!! :o

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182550
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 690
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)