0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: guestteacher στις Αυγούστου 22, 2013, 11:14:11 am@silkcutΟλο το έγγραφο αναφέρεται σε εκπαιδευτικούς της
@silkcutΟλο το έγγραφο αναφέρεται σε εκπαιδευτικούς της
Θέλω να ελπίζω ότι μετά τη συνάντηση υπουργού - ΟΛΜΕ θα πάρουμε κάποιες απαντήσεις σχετικά με τη διαδικασία των υποχρεωτικών μετατάξεων. Άντε να δούμε.
Εστω ότι σε μια περιφέρεια υπάρχουν 100 κενά για μια ειδικότητα και οι αιτήσεις αυτών που βρίσκονται εντός είναι 70.Πως ικανοποιούνται?π.χ.Είμαι στην περιφέρεια έχω δηλώσει την α και β περιοχή αλλά επειδή αυτές έχουν καλυφθεί από άλλους εντός περιφέρειας με περισσότερα μόρια με στέλνει στη γ περιοχή έτσι ώστε να μη ξεμείνω στη λίστα για πιθανή μετακίνηση ανά την επικράτεια? Και κατά δεύτερο πείτε ότι ικανοποιούνται όλοι που ανήκουν στην περιφέρεια και μένουν 20 θέσεις θα δοθούν σύμφωνα με τα μόρια σε πανελλαδικό επίπεδο ή σε αυτούς που βρίσκονται σε όμορο νομό για να μη φύγουν μακριά?
Να ρωτήσω κάτι και εγώΟι εθελοντικές μετατάξεις (αρχικά) ήταν σίγουρα για ΕΑΕΠ;Εννοώ η εγκύκλιος έδινε δικαίωμα υποβολής αιτήσεων σε περιοχές και μετά θυμάμαι βγήκε κάποιο έγγραφο που εκανε κατανομή των θέσεων.Το έχει κάποιος αυτό το έγγραφο να δω κάτι που θέλω;
Παράθεση από: eirini23 στις Αυγούστου 22, 2013, 11:15:05 amΠαράθεση από: galadriel στις Αυγούστου 22, 2013, 11:10:35 amΣυνάδελφοι καλημέρα. Θέλω να ρωτήσω / υπογραμμίσω κάτι κι όποιος μπορεί ας διευκρινίσει: στην κατάπτυστη διαδικασία κατά την οποία δίνονται διοικητικές θέσεις κατά κλάδο (άκουσον άκουσον αλλά θα μου πεις αυτό ειναι το λιγότερο), αν δεν κάνω λάθος αναφέρεται ότι θα μεταταχθούν κλάδοι/ειδικότητες "συναφείς" με αυτους που αναγράφονται στους πίνακες της "εγκυκλίου" (εδώ γελάμε). Μήπως-λέω μήπως στη δδε Χ π.χ ενώ ζητούν 2 ΠΕ Ψ τελικά θα δούμε 2 ΠΕ Υ;; λέω..Αυτό που καταλαβαίνω με το Νέο Πρόγραμμα του Γυμνασίου είναι ότι οι Πληροφορικοί θα έχουν τρελλό πρόβλημα αφού το σχέδιο για να να γίνει η Πληροφορική βασικό μάθημα ναυάγησε. Έτσι, τους βλέπω στις συναφείς ειδικότητες που αναφέρεις, αφού το να απολυθούν το βλέπω δύσκολο, λόγω ειδικών προσόντων.Κατάλαβα τι εννοείς..αρα δεν θεωρω μονο εγω οτι ο "περιορισμος" θεσεων ανα ειδικοτητα ΔΕΝ ειναι δεσμευτικος..
Παράθεση από: galadriel στις Αυγούστου 22, 2013, 11:10:35 amΣυνάδελφοι καλημέρα. Θέλω να ρωτήσω / υπογραμμίσω κάτι κι όποιος μπορεί ας διευκρινίσει: στην κατάπτυστη διαδικασία κατά την οποία δίνονται διοικητικές θέσεις κατά κλάδο (άκουσον άκουσον αλλά θα μου πεις αυτό ειναι το λιγότερο), αν δεν κάνω λάθος αναφέρεται ότι θα μεταταχθούν κλάδοι/ειδικότητες "συναφείς" με αυτους που αναγράφονται στους πίνακες της "εγκυκλίου" (εδώ γελάμε). Μήπως-λέω μήπως στη δδε Χ π.χ ενώ ζητούν 2 ΠΕ Ψ τελικά θα δούμε 2 ΠΕ Υ;; λέω..Αυτό που καταλαβαίνω με το Νέο Πρόγραμμα του Γυμνασίου είναι ότι οι Πληροφορικοί θα έχουν τρελλό πρόβλημα αφού το σχέδιο για να να γίνει η Πληροφορική βασικό μάθημα ναυάγησε. Έτσι, τους βλέπω στις συναφείς ειδικότητες που αναφέρεις, αφού το να απολυθούν το βλέπω δύσκολο, λόγω ειδικών προσόντων.
Συνάδελφοι καλημέρα. Θέλω να ρωτήσω / υπογραμμίσω κάτι κι όποιος μπορεί ας διευκρινίσει: στην κατάπτυστη διαδικασία κατά την οποία δίνονται διοικητικές θέσεις κατά κλάδο (άκουσον άκουσον αλλά θα μου πεις αυτό ειναι το λιγότερο), αν δεν κάνω λάθος αναφέρεται ότι θα μεταταχθούν κλάδοι/ειδικότητες "συναφείς" με αυτους που αναγράφονται στους πίνακες της "εγκυκλίου" (εδώ γελάμε). Μήπως-λέω μήπως στη δδε Χ π.χ ενώ ζητούν 2 ΠΕ Ψ τελικά θα δούμε 2 ΠΕ Υ;; λέω..
Παράθεση από: galadriel στις Αυγούστου 22, 2013, 11:24:26 amΠαράθεση από: eirini23 στις Αυγούστου 22, 2013, 11:15:05 amΠαράθεση από: galadriel στις Αυγούστου 22, 2013, 11:10:35 amΣυνάδελφοι καλημέρα. Θέλω να ρωτήσω / υπογραμμίσω κάτι κι όποιος μπορεί ας διευκρινίσει: στην κατάπτυστη διαδικασία κατά την οποία δίνονται διοικητικές θέσεις κατά κλάδο (άκουσον άκουσον αλλά θα μου πεις αυτό ειναι το λιγότερο), αν δεν κάνω λάθος αναφέρεται ότι θα μεταταχθούν κλάδοι/ειδικότητες "συναφείς" με αυτους που αναγράφονται στους πίνακες της "εγκυκλίου" (εδώ γελάμε). Μήπως-λέω μήπως στη δδε Χ π.χ ενώ ζητούν 2 ΠΕ Ψ τελικά θα δούμε 2 ΠΕ Υ;; λέω..Η αλήθεια είναι ότι αυτό το "συναφές" μαζί με το "δύνανται να προσεγγίζουν" μπορούν να τα χειριστούν πολύ "όμορφα" γι' αυτούς....Αυτό που καταλαβαίνω με το Νέο Πρόγραμμα του Γυμνασίου είναι ότι οι Πληροφορικοί θα έχουν τρελλό πρόβλημα αφού το σχέδιο για να να γίνει η Πληροφορική βασικό μάθημα ναυάγησε. Έτσι, τους βλέπω στις συναφείς ειδικότητες που αναφέρεις, αφού το να απολυθούν το βλέπω δύσκολο, λόγω ειδικών προσόντων.Κατάλαβα τι εννοείς..αρα δεν θεωρω μονο εγω οτι ο "περιορισμος" θεσεων ανα ειδικοτητα ΔΕΝ ειναι δεσμευτικος..Ακριβώς αυτό εννοώ. Να μην παρεξηγούνται οι συνάδελφοι της Πληροφορικής, διότι το σχέδιο ήταν το μάθημα να γίνει βασικού κορμού με 2 Καθηγητές στην τάξη κάτι που θα αναβάθμιζε τον χαρακτήρα και το αντικείμενο του μαθήματος. Αυτό δεν έγινε, άρα πρακτικά (Πληροφορική=Τεχνολογία=Μουσική=Καλλιτεχνικά)
Παράθεση από: eirini23 στις Αυγούστου 22, 2013, 11:15:05 amΠαράθεση από: galadriel στις Αυγούστου 22, 2013, 11:10:35 amΣυνάδελφοι καλημέρα. Θέλω να ρωτήσω / υπογραμμίσω κάτι κι όποιος μπορεί ας διευκρινίσει: στην κατάπτυστη διαδικασία κατά την οποία δίνονται διοικητικές θέσεις κατά κλάδο (άκουσον άκουσον αλλά θα μου πεις αυτό ειναι το λιγότερο), αν δεν κάνω λάθος αναφέρεται ότι θα μεταταχθούν κλάδοι/ειδικότητες "συναφείς" με αυτους που αναγράφονται στους πίνακες της "εγκυκλίου" (εδώ γελάμε). Μήπως-λέω μήπως στη δδε Χ π.χ ενώ ζητούν 2 ΠΕ Ψ τελικά θα δούμε 2 ΠΕ Υ;; λέω..Η αλήθεια είναι ότι αυτό το "συναφές" μαζί με το "δύνανται να προσεγγίζουν" μπορούν να τα χειριστούν πολύ "όμορφα" γι' αυτούς....Αυτό που καταλαβαίνω με το Νέο Πρόγραμμα του Γυμνασίου είναι ότι οι Πληροφορικοί θα έχουν τρελλό πρόβλημα αφού το σχέδιο για να να γίνει η Πληροφορική βασικό μάθημα ναυάγησε. Έτσι, τους βλέπω στις συναφείς ειδικότητες που αναφέρεις, αφού το να απολυθούν το βλέπω δύσκολο, λόγω ειδικών προσόντων.Κατάλαβα τι εννοείς..αρα δεν θεωρω μονο εγω οτι ο "περιορισμος" θεσεων ανα ειδικοτητα ΔΕΝ ειναι δεσμευτικος..
Παράθεση από: galadriel στις Αυγούστου 22, 2013, 11:10:35 amΣυνάδελφοι καλημέρα. Θέλω να ρωτήσω / υπογραμμίσω κάτι κι όποιος μπορεί ας διευκρινίσει: στην κατάπτυστη διαδικασία κατά την οποία δίνονται διοικητικές θέσεις κατά κλάδο (άκουσον άκουσον αλλά θα μου πεις αυτό ειναι το λιγότερο), αν δεν κάνω λάθος αναφέρεται ότι θα μεταταχθούν κλάδοι/ειδικότητες "συναφείς" με αυτους που αναγράφονται στους πίνακες της "εγκυκλίου" (εδώ γελάμε). Μήπως-λέω μήπως στη δδε Χ π.χ ενώ ζητούν 2 ΠΕ Ψ τελικά θα δούμε 2 ΠΕ Υ;; λέω..Η αλήθεια είναι ότι αυτό το "συναφές" μαζί με το "δύνανται να προσεγγίζουν" μπορούν να τα χειριστούν πολύ "όμορφα" γι' αυτούς....Αυτό που καταλαβαίνω με το Νέο Πρόγραμμα του Γυμνασίου είναι ότι οι Πληροφορικοί θα έχουν τρελλό πρόβλημα αφού το σχέδιο για να να γίνει η Πληροφορική βασικό μάθημα ναυάγησε. Έτσι, τους βλέπω στις συναφείς ειδικότητες που αναφέρεις, αφού το να απολυθούν το βλέπω δύσκολο, λόγω ειδικών προσόντων.