*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4793493 φορές)

0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Fotis

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #6412 στις: Αυγούστου 22, 2013, 06:58:02 pm »
Τελικά υπάρχει κάποιος άλλος συνάδελφος που να πήγε για την ταυτοπροσωπία;

Γιατί ένας που έγραψε είπε ότι αυτός δεν πήρε καμία βεβαίωση ότι παρέδωσε την αίτηση του!

Έχει κανένας άλλος αντίστοιχη εμπειρία;

Γιατί κάναμε τις αιτήσεις μας με την γυναίκα μου, και αύριο θα πάω στην πιο κοντινή

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:22:30 »

Αποσυνδεδεμένος greedo

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Han shot first...
    • Προφίλ
« Απάντηση #6413 στις: Αυγούστου 22, 2013, 06:59:38 pm »
συνάδελφοι πάρτε το χαμπάρι οι εθελοντικες πεθανανε ενσωματωθηκαν με τις υποχρεωτικες ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΔΙΚΑ μαζι με αυτους ηλπιζα και εγω αλλα τελειωσε το πανηγυρι
Ανακοινώθηκε αυτό επίσημα;
ΟΧΙ

Αποσυνδεδεμένος Maira.L

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6414 στις: Αυγούστου 22, 2013, 07:00:08 pm »
@ γατόπαρδος

έχεις δίκιο σε όλα όσα λες για τις εθελοντικές. Επειδή αναφέρθηκες σε μένα νωρίτερα... Απλά μετέφερα δηλώσεις αιρετών με τους οποίους είχα επικοινωνία εγώ και κάποιοι φίλοι-συνάδελφοι χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πάρουμε στα σοβαρά τα λεγόμενά τους. Οι συγκεκριμένοι ήταν κατηγορηματικοί ως προς την ακύρωση των εθελοντικών.

Αποσυνδεδεμένος anexikratis

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6415 στις: Αυγούστου 22, 2013, 07:00:45 pm »
συνάδελφοι πάρτε το χαμπάρι οι εθελοντικες πεθανανε ενσωματωθηκαν με τις υποχρεωτικες ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΔΙΚΑ μαζι με αυτους ηλπιζα και εγω αλλα τελειωσε το πανηγυρι
νταξει..καλα...αυτα μας τα ειπαν και αλλοι.Ειδες καμια ακυρωση επισημη;ΟΧΙ.Δες οτι εχει γραφτει παραπανω.
Ακομα και αυτο το ανεπισημο των γαλλικων να παρουμε,το ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΑΝ δεν εχει καμια σχεση με την ακυρωση.Αν ειχαν ακυρωθει θα ελεγαν..ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ.Ενσωματωση δεν σημαινει ακυρωση.Καταννοητο;Και η μονη ενσωματωση που μπορει να γινει ειναι στα αποτελεσματα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:22:30 »

Αποσυνδεδεμένος Maira.L

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6416 στις: Αυγούστου 22, 2013, 07:02:45 pm »
Ετσι για την ιστορία...δεν ανήκω σε κλάδο που είχε δικαίωμα για αίτηση μετάταξης στις εθελοντικές(είμαι ΠΕ06). Επειδή κάποιοι βλέπουν σκοτεινά κίνητρα ενδεχομένως...Ελεος!

Αποσυνδεδεμένος kost75

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6417 στις: Αυγούστου 22, 2013, 07:05:55 pm »
Σε ένα ΠΥΣΔΕ πλεονάζουν 10 ΠΕ80.Οι θέσεις στην Α/θμια είναι 25.Κανένας από το ΠΥΣΔΕ δεν κάνει αίτηση μετάταξης ούτε για το οικείο ΠΥΣΠΕ ούτε για κανένα άλλο. Τι θα γίνει με αυτούς τους 10;(Ας υποθέσουμε ότι καλύπτονται και οι 25 θέσεις του ΠΥΣΠΕ με μετάταξη από άλλες περιοχές)

Λογικά μετατάσσονται υποχρεωτικά (το πότε είναι ένα θέμα) οι 10 τελευταίοι στα μόρια (τα γνωστά 6 κριτήρια) από όλη τη λίστα εκπ/κων του εν λόγω ΠΥΣΔΕ.

Αποσυνδεδεμένος kris_81

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6418 στις: Αυγούστου 22, 2013, 07:06:22 pm »
Καλησπέρα, ήμουν στο υπουρΓΕΛΟΙΟ σήμερα, (ένας από τους 85 που περιμέναμε απέξω, ...μας μέτρησε μία συνάδελφος).

Το δελτίο τύπου το είδατε, δεν έχω να πω κάτι παραπάνω, απλά υπενθυμίζω ότι είναι δελτίο τύπου . (Αν και ειπώθηκε κάποια στιγμή ότι μάλλον θα βγει και  διευκρινιστική εγκύκλιος,  ....υποθέτω μετα τη λήξη των μετατάξεων).

Το μόνο παραπάνω που άκουσα από αντιπρόσωπους της ΟΛΜΕ, το οποίο δεν το είδα σε κανένα δελτίο τύπου (είτε του υπουρΓΕΛΟΙΟΥ, είτε της ΟΛΜΕ), και δεν το είδα πουθενά στο νήμα από το πρωϊ που το άφησα ...και σας παρακάλω μην πυροβολήσετε τον αγγελιοφόρο, αν δεν σας/μας αρέσουν τα νέα   :-[, είναι το εξής :

Σε περίπτωση που δεν καλυφθεί ο επιθυμητός αριθμός μεταταχθέντων, θα γίνει β' φάση (λογικό) , όπου θα καταρτιστεί πίνακας μορίων από όλους (και τους κατέχοντες οργανική θέση σε σχολείο) εντός ΔΙΔΕ και οι τελευταίοι εξ'αυτών θα μεταταχθούν υποχρεωτικά.

Αν ήταν κάποιος από έσας επάνω, παρακαλώ ας με επιβεβαιώσει.

Όσον αφορά των αριθμό των αιτήσεων, μας είπαν οτι ο αριθμός που εχει γίνει μέχρι εκεινη την ώρα (περiπου 15:00), είναι περίπου 1700.
Καταρχήν συνάδελφε μπράβο σου που πήγες στο υπουργείο..
Ερώτηση..
Αυτοί που δεν πιάνουν τις 2 επιλογές τους, δε μετατάσσονται σε κενά μέχρι να συμπληρωθεί η λίστα..?
Η γυρνανε στην θέση τους..
Αυτό σκοπίμως το άφησε ασαφές το υπουργείο..
Λίστα με μητσοτακομόρια ?? Γιατί λες και αυτοί που έχουν οργανική..
Γιατί αυτοί σίγουρα δεν είνια πλεονάζον προσωπικό...

Αποσυνδεδεμένος babba4410

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6419 στις: Αυγούστου 22, 2013, 07:07:06 pm »
Χθες στο υπουργείο μίλησα με 2 προέδρους ΕΛΜΕ (της τωρινής μου περιοχής και της προηγούμενης). Και οι δύο (ο πρώτος πριν προλάβω να τον ρωτήσω καν) μου είπαν την αίτησή μου για τις εθελοντικές να την ξεχάσω, αυτή την πληροφόρηση έχουν.

Προσωπική μου άποψη: Κάποιες διευθύνσεις έχουν υπολογίσει στα κενά τους τις εθελοντικές, κάποιες όχι. Για αυτό και οι εθελοντικές δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν μετά τις υποχρεωτικές [θα έχουν και πάλι πλεονάζον προσωπικό στην πρωτοβάθμια αστικών κέντρων και κενές θέσεις στην περιφέρεια]. Περιμένουν να δουν αν θα πιάσουν τα νούμερα. Αν τα πιάσουν, ξεχάστε τις εθελοντικές. Αν όχι, τότε θα κοιτάξουν αν μπορούν να βγάλουν τις εθελοντικές μαζί με την πρώτη φάση των υποχρεωτικών. Το ζήτημα είναι στις περιοχές που έδωσαν εκ νέου τα κενά των εθελοντικών στις υποχρεωτικές, αν το άθροισμα υποχρεωτικών και εθελοντικών αιτήσεων που πρέπει να γίνουν δεκτές με βάση τα αποτελέσματα δεν ξεπερνά κατά πολύ τις πραγματικές κενές θέσεις. Επειδή δεν ξέρουν από τώρα με βεβαιότητα πώς θα πάνε οι αιτήσεις, καθώς τα νούμερα ήταν χαμηλά, τις κρατάνε καβάτζα. Αν τα νούμερα έμεναν χαμηλά όπως φαινόταν προχθές (880 αιτήσεις) τότε σίγουρα θα τις εμφάνιζαν, για αυτό και ειπώθηκε ότι θα είχαμε απάντηση σήμερα. Εφόσον όμως έχουν γίνει 2 χιλιάδες ακόμα αιτήσεις σε λιγότερο από 48 ώρες και αναμένονται αρκετές ακόμα μέχρι το βράδυ, θεωρώ μάλλον βέβαιο ότι δε θα τρέξουν και θα ακυρωθούν. Δε θα το κάνουν όμως άμεσα, μέχρι να εξασφαλίσουν ότι όντως θα συμπληρωθούν οι θέσεις. Αν οι αιτήσεις είναι θεαματικά υψηλές, μπορούν να προσθέσουν τον αριθμό θέσεων σε όσες περιοχές δεν υπολόγισαν τις εθελοντικές ή να κάνουν επόμενη φάση μετατάξεων με αυτά τα κενά, ή ακόμα και να τα αφήσουν για του χρόνου.  Όντως είναι βλέποντας και κάνοντας μέχρι να ολοκληρωθεί η συλλογή αιτήσεων.

Αποσυνδεδεμένος Γατόπαρδος

• Έμπειρο μέλος
  • Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκει που είμαι θα έρθεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #6420 στις: Αυγούστου 22, 2013, 07:07:58 pm »
νταξει..καλα...αυτα μας τα ειπαν και αλλοι.Ειδες καμια ακυρωση επισημη;ΟΧΙ.Δες οτι εχει γραφτει παραπανω.
Ακομα και αυτο το ανεπισημο των γαλλικων να παρουμε,το ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΑΝ δεν εχει καμια σχεση με την ακυρωση.Αν ειχαν ακυρωθει θα ελεγαν..ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ.Ενσωματωση δεν σημαινει ακυρωση.Καταννοητο;Και η μονη ενσωματωση που μπορει να γινει ειναι στα αποτελεσματα.

Αποσυνδεδεμένος Lady Ogress

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6421 στις: Αυγούστου 22, 2013, 07:09:24 pm »
Καλησπέρα, ήμουν στο υπουρΓΕΛΟΙΟ σήμερα, (ένας από τους 85 που περιμέναμε απέξω, ...μας μέτρησε μία συνάδελφος).

Το δελτίο τύπου το είδατε, δεν έχω να πω κάτι παραπάνω, απλά υπενθυμίζω ότι είναι δελτίο τύπου . (Αν και ειπώθηκε κάποια στιγμή ότι μάλλον θα βγει και  διευκρινιστική εγκύκλιος,  ....υποθέτω μετα τη λήξη των μετατάξεων).

Το μόνο παραπάνω που άκουσα από αντιπρόσωπους της ΟΛΜΕ, το οποίο δεν το είδα σε κανένα δελτίο τύπου (είτε του υπουρΓΕΛΟΙΟΥ, είτε της ΟΛΜΕ), και δεν το είδα πουθενά στο νήμα από το πρωϊ που το άφησα ...και σας παρακάλω μην πυροβολήσετε τον αγγελιοφόρο, αν δεν σας/μας αρέσουν τα νέα   :-[, είναι το εξής :

Σε περίπτωση που δεν καλυφθεί ο επιθυμητός αριθμός μεταταχθέντων, θα γίνει β' φάση (λογικό) , όπου θα καταρτιστεί πίνακας μορίων από όλους (και τους κατέχοντες οργανική θέση σε σχολείο) εντός ΔΙΔΕ και οι τελευταίοι εξ'αυτών θα μεταταχθούν υποχρεωτικά.

Αν ήταν κάποιος από έσας επάνω, παρακαλώ ας με επιβεβαιώσει.

Όσον αφορά των αριθμό των αιτήσεων, μας είπαν οτι ο αριθμός που εχει γίνει μέχρι εκεινη την ώρα (περiπου 15:00), είναι περίπου 1700.

Δηλαδη θα καταρτιστει πινακας μοριων ανα ΔΔΕ ανεξαρτητως ειδικοτητας και οι τελευταιοι θα μεταταχθουν υποχρεωτικα υστερα απο καλεσμα για νεες αιτησεις;

Αναρωτιεμαι γιατι ΟΛΜΕ/Υπουργειο δεν εχουν αναφερει κατι σχετικο...

Αποσυνδεδεμένος sensible

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6422 στις: Αυγούστου 22, 2013, 07:12:24 pm »
Γατόπαρδε και όποιος άλλος βλέπει τον εαυτό του σε αυτή τη περίπτωση:

Παρακολουθώ όλο αυτό το διάστημα που προσπαθείς το αυτονόητο. «Να μάθουμε επιτέλους τι θα γίνει με τις 900 εθελοντικές». Είμαι στην ίδια περίπτωση με εσένα και πολλοί ακόμα πιστεύω. Με τα πολλά μόρια που έχω έπιανα σίγουρα τις εθελοντικές σε αστικό κέντρο της επιλογής μου μετά από μία δεκαετία σε παραμεθόριο (έχω επίσης και μεταπτυχιακό που δε πριμοδοτούνταν στις εθελοντικές και το αναφέρω γιατί κάτι θα ρωτήσω παρακάτω).
Με την ελπίδα ότι ίσως οι μετατάξεις γίνουν πανελλαδικά χθες σκεφτόμουν να κάνω αίτηση, αλλά προφανώς όπως εκατοντάδες άλλοι νοήμονες άνθρωποι περίμενα τις διευκρινήσεις της τελευταίας στιγμής αφού είχα διαβάσει κιόλας ότι σήμερα θα είχαμε συνάντηση του Υπουργού με την ΟΛΜΕ. Εντέλει όπως είχα υποψιαστεί και δικαιολογήσει σε παλαιότερο μου post στο θέμα η σειρά είναι ΠΥΣΔΕ->ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ->ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ. Που σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε σε αστικό κέντρο αφού τα κενά θα τα πάρουν οι διαθεσίτες της εκεί περιοχής (και εγώ διαθεσίτης είμαι αλλά της πολύ μακρινής των συμφερόντων μου περιοχής). Αν περισσέψει κάτι θα είναι σε ΙΕΚ Διοικητικός αλλά και αυτό χλωμό το βλέπω. Αν κάνω την αίτηση πρώτη προτίμηση θα δήλωνα το αστικό κέντρο καταγωγής μου και έπειτα εδώ που είμαι… αλλά αν το δήλωνα έτσι θα πήγαινα σίγουρα σε ΠΥΣΠΕ εδώ που είμαι και θα έμενα για δεκαετία τουλάχιστον!! Με το ενδεχόμενο τελικά να γίνουν οι εθελοντικές, αφού αυτή η περίεργη ασάφεια τους για το θέμα είναι λίγο ενθαρρυντική,  έχω 2 επιλογές:
1η επιλογή
Δεν κάνω την αίτηση και περιμένω τις εθελοντικές. Δε βάζω το κεφάλι μου στο ντορβά αλλά σε περίπτωση ακύρωσης των εθελοντικών (το καλό που τους θέλω με μία γερή δικαιολογία!!) μένω στη διάθεση και σε λειτουργικό κενό… φυσικά αν υπάρχει αλλά λόγω πολλών μορίων θα προηγηθώ στην κάλυψη αυτών των κενών ανάμεσα στους άλλους διαθεσίτες…I hope so!!

Αποσυνδεδεμένος Mouton

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6423 στις: Αυγούστου 22, 2013, 07:19:37 pm »
μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε γραμματα γνωριζουμε ας μαθουμε να διαβαζουμε τις εγκυκλιους και οχι οτι μας βολευει ωραια θα ηταν να γινουν πρωτα οι υποχρεωτικες και μετα οι εθελοντικες δηλαδη ρε συναδερφοι τι πιστευετε οτι μετα τις υποχρεωτικες θα πουνε ρε συ περισεψανε οργανικες ας τις δωσουμε σε οσους δεν κανανε.............ΚΑΤΕ

Αποσυνδεδεμένος Γατόπαρδος

• Έμπειρο μέλος
  • Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκει που είμαι θα έρθεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #6424 στις: Αυγούστου 22, 2013, 07:19:53 pm »
Χθες στο υπουργείο μίλησα με 2 προέδρους ΕΛΜΕ (της τωρινής μου περιοχής και της προηγούμενης). Και οι δύο (ο πρώτος πριν προλάβω να τον ρωτήσω καν) μου είπαν την αίτησή μου για τις εθελοντικές να την ξεχάσω, αυτή την πληροφόρηση έχουν.

Προσωπική μου άποψη: Κάποιες διευθύνσεις έχουν υπολογίσει στα κενά τους τις εθελοντικές, κάποιες όχι. Για αυτό και οι εθελοντικές δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν μετά τις υποχρεωτικές [θα έχουν και πάλι πλεονάζον προσωπικό στην πρωτοβάθμια αστικών κέντρων και κενές θέσεις στην περιφέρεια]. Περιμένουν να δουν αν θα πιάσουν τα νούμερα. Αν τα πιάσουν, ξεχάστε τις εθελοντικές. Αν όχι, τότε θα κοιτάξουν αν μπορούν να βγάλουν τις εθελοντικές μαζί με την πρώτη φάση των υποχρεωτικών. Το ζήτημα είναι στις περιοχές που έδωσαν εκ νέου τα κενά των εθελοντικών στις υποχρεωτικές, αν το άθροισμα υποχρεωτικών και εθελοντικών αιτήσεων που πρέπει να γίνουν δεκτές με βάση τα αποτελέσματα δεν ξεπερνά κατά πολύ τις πραγματικές κενές θέσεις. Επειδή δεν ξέρουν από τώρα με βεβαιότητα πώς θα πάνε οι αιτήσεις, καθώς τα νούμερα ήταν χαμηλά, τις κρατάνε καβάτζα. Αν τα νούμερα έμεναν χαμηλά όπως φαινόταν προχθές (880 αιτήσεις) τότε σίγουρα θα τις εμφάνιζαν, για αυτό και ειπώθηκε ότι θα είχαμε απάντηση σήμερα. Εφόσον όμως έχουν γίνει 2 χιλιάδες ακόμα αιτήσεις σε λιγότερο από 48 ώρες και αναμένονται αρκετές ακόμα μέχρι το βράδυ, θεωρώ μάλλον βέβαιο ότι δε θα τρέξουν και θα ακυρωθούν. Δε θα το κάνουν όμως άμεσα, μέχρι να εξασφαλίσουν ότι όντως θα συμπληρωθούν οι θέσεις. Αν οι αιτήσεις είναι θεαματικά υψηλές, μπορούν να προσθέσουν τον αριθμό θέσεων σε όσες περιοχές δεν υπολόγισαν τις εθελοντικές ή να κάνουν επόμενη φάση μετατάξεων με αυτά τα κενά, ή ακόμα και να τα αφήσουν για του χρόνου.  Όντως είναι βλέποντας και κάνοντας μέχρι να ολοκληρωθεί η συλλογή αιτήσεων.
Και εγω μιλησα χτες το βραδυ με νυνη προεδρο  ΕΛΜΕ,της δικιας μου,που μαλικστα εχει κανει και αυτος αιτηση στις εθελοντικες,και μου ειπε οτι σαφεστατα δενε χουν ακυρωθει οι εθελοντικες και τρεχουν παραλληλα.
Ομως εδω θα πω κατι αλλο.
Δεν ΜΠΟΡΕΙ να τρεχουν 2 διαδικασιες απο το κρατος και να διεκδικουν τις ιδιες θεσεις.Καταλαβετε το αυτο.Μαλιστα με διαφορετικα κριτηρια κιολας.
Αν διεκδικουν  τις ιδιες θεσεις,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΚΥΡΩΘΕΙ,ΟΧΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΜΕΤΑ.Διοτι ποιοι λογαριαζονται ως νικητες;Οι πρωτοι ή οι δευτεροι;
Μπορουν να τρεχουν μαζι,αν δεν διεκδικουν τις ιδιες θεσεις.
Τωρα αν εχει χαθει καθε λογικη σ εαυτον τον τοπο..τι να πω.

Αποσυνδεδεμένος no-body

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6425 στις: Αυγούστου 22, 2013, 07:21:10 pm »
Αυτοί που δεν πιάνουν τις 2 επιλογές τους, δε μετατάσσονται σε κενά μέχρι να συμπληρωθεί η λίστα..?
Η γυρνανε στην θέση τους..
Αυτό σκοπίμως το άφησε ασαφές το υπουργείο..
Λίστα με μητσοτακομόρια ?? Γιατί λες και αυτοί που έχουν οργανική..
Γιατί αυτοί σίγουρα δεν είνια πλεονάζον προσωπικό...

Συμφωνώ το άφησε ασαφές, και πιστεύω επίτηδες.

Χώρις να είμαι νομικός, όπως καταλαβαίνω τον 4172/13, 82,παρ 11 .... οι μετατάξεις θα γίνουν από αυτούς που έχουν κάνει αίτηση.
"....Με την ίδια απόφαση καλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να υποβάλουν σχετική αίτηση προτίμησης. Επί των αιτηθέντων εκπαιδευτικών συντάσσεται αξιολογικός πίνακας κατάταξης με βάση τα κάτωθι κριτήρια...."

Άρα, αν αιτηθείς είσαι στη λίστα των προς μετάταξη.

(Η μόνη παρατήρηση μου είναι ότι αν σε ένα ΠΥΣΔΕ αιτηθούν 200, αλλά "πλεονάζουν" 20, δε γνωρίζω πώς  θα λειτουργήσει η διαδικασία και ποιοί 20 (ή παραπάνω/λιγότεροι), ειναι αυτοί που θα μεταταχθούν. Θα μπορούσε πχ εφόσον είσαι ας υποθέσουμε 1ος σε μόρια για μετατάξη αλλά δεν ικανοποιούνται οι προτιμήσεις σου, να σε αφήσει έξω από τους 20 που θα μεταταχθούν. Αλλα αυτοί μόλις σημερα κοινοποιήσαν το βασικό μέρος της διαδικασίας. .... Μια τόσο σημαντική λεπτομέρεια , ...είναι ασήμαντη για αυτους).

Καλη τύχη σε όλους.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 22, 2013, 07:24:43 pm από no-body »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182630
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653