0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: razor στις Αυγούστου 22, 2013, 07:43:53 pmΠαράθεση από: kris_81 στις Αυγούστου 22, 2013, 07:34:47 pmΠαράθεση από: Ritsa-ki στις Αυγούστου 22, 2013, 07:32:46 pmαπο αρ. πρωτ. αιτήσεων πού είμαστε; έχω μεγάλη περιέργεια για τον ρυθμο αυξησης των αιτήσεωνΜετά την ανακοίνωση ΜΗ ΑΠΟΛΥΣΗΣ και των φοβερών διευκρινήσεωνμε γεωμετρική πρόοδο αυξάνονται...Tο ξέρεις από κάπου, ή το υποθέτεις;Λογικά έτσι πρέπει να είναι, αλλά το ξέρουμε με νούμερα;Θα βοηθούσε αρκετά αν οι συνάδελφοι που κάνουν αίτηση ποστάρουν τον αρ.πρωτ.>1000 αιτήσεις από τις διευκρινίσεις ως τώρα...Από αυτά που λέγονται στο forum...
Παράθεση από: kris_81 στις Αυγούστου 22, 2013, 07:34:47 pmΠαράθεση από: Ritsa-ki στις Αυγούστου 22, 2013, 07:32:46 pmαπο αρ. πρωτ. αιτήσεων πού είμαστε; έχω μεγάλη περιέργεια για τον ρυθμο αυξησης των αιτήσεωνΜετά την ανακοίνωση ΜΗ ΑΠΟΛΥΣΗΣ και των φοβερών διευκρινήσεωνμε γεωμετρική πρόοδο αυξάνονται...Tο ξέρεις από κάπου, ή το υποθέτεις;Λογικά έτσι πρέπει να είναι, αλλά το ξέρουμε με νούμερα;Θα βοηθούσε αρκετά αν οι συνάδελφοι που κάνουν αίτηση ποστάρουν τον αρ.πρωτ.
Παράθεση από: Ritsa-ki στις Αυγούστου 22, 2013, 07:32:46 pmαπο αρ. πρωτ. αιτήσεων πού είμαστε; έχω μεγάλη περιέργεια για τον ρυθμο αυξησης των αιτήσεωνΜετά την ανακοίνωση ΜΗ ΑΠΟΛΥΣΗΣ και των φοβερών διευκρινήσεωνμε γεωμετρική πρόοδο αυξάνονται...
απο αρ. πρωτ. αιτήσεων πού είμαστε; έχω μεγάλη περιέργεια για τον ρυθμο αυξησης των αιτήσεων
Παράθεση από: kris_81 στις Αυγούστου 22, 2013, 07:47:26 pmΠαράθεση από: razor στις Αυγούστου 22, 2013, 07:43:53 pmΠαράθεση από: kris_81 στις Αυγούστου 22, 2013, 07:34:47 pmΠαράθεση από: Ritsa-ki στις Αυγούστου 22, 2013, 07:32:46 pmαπο αρ. πρωτ. αιτήσεων πού είμαστε; έχω μεγάλη περιέργεια για τον ρυθμο αυξησης των αιτήσεωνΜετά την ανακοίνωση ΜΗ ΑΠΟΛΥΣΗΣ και των φοβερών διευκρινήσεωνμε γεωμετρική πρόοδο αυξάνονται...Tο ξέρεις από κάπου, ή το υποθέτεις;Λογικά έτσι πρέπει να είναι, αλλά το ξέρουμε με νούμερα;Θα βοηθούσε αρκετά αν οι συνάδελφοι που κάνουν αίτηση ποστάρουν τον αρ.πρωτ.>1000 αιτήσεις από τις διευκρινίσεις ως τώρα...Από αυτά που λέγονται στο forum...οι διευκρινίσεις τι ώρα δόθηκαν περίπου?
Παράθεση από: razor στις Αυγούστου 22, 2013, 07:53:14 pmΠαράθεση από: kris_81 στις Αυγούστου 22, 2013, 07:47:26 pmΠαράθεση από: razor στις Αυγούστου 22, 2013, 07:43:53 pmΠαράθεση από: kris_81 στις Αυγούστου 22, 2013, 07:34:47 pmΠαράθεση από: Ritsa-ki στις Αυγούστου 22, 2013, 07:32:46 pmαπο αρ. πρωτ. αιτήσεων πού είμαστε; έχω μεγάλη περιέργεια για τον ρυθμο αυξησης των αιτήσεωνΜετά την ανακοίνωση ΜΗ ΑΠΟΛΥΣΗΣ και των φοβερών διευκρινήσεωνμε γεωμετρική πρόοδο αυξάνονται...Tο ξέρεις από κάπου, ή το υποθέτεις;Λογικά έτσι πρέπει να είναι, αλλά το ξέρουμε με νούμερα;Θα βοηθούσε αρκετά αν οι συνάδελφοι που κάνουν αίτηση ποστάρουν τον αρ.πρωτ.>1000 αιτήσεις από τις διευκρινίσεις ως τώρα...Από αυτά που λέγονται στο forum...οι διευκρινίσεις τι ώρα δόθηκαν περίπου?Στις 14.30...
Ξεκίνησα να διαβάζω αλλά μετά τις 11 σελίδες μπλόκαρα....σόρρυ αλλά είναι και η κούραση μεγάλη - στις 5 έφυγα σήμερα απ το γραφείο! Ως εκείνη την ώρα, έχω να σας πω κανένα μέιλ ή non paper δεν είχε έρθει από υπουργείο μεριά στην ΔΔΕ... τα μαντάτα τα μαθα αφού έφτασα σπίτι!! το "δεν αλλάζει η υπηρεσιακή κατάσταση" είναι δέσμευση; Γιατί το έγγραφο δεν έχει υπογραφή. Όμως ο αιτών έχει ονοματεπώνυμο. Και μπορεί να έχει οργανική αλλά μπαίνει σε ένα στόχαστρο - με πόσες ώρες την έχει την οργανική του; πόσο κοντά ειναι στην υπεραριθμία; Δεν αλλάζει η υπηρεσιακη κατάσταση ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑΤΑΞΗ !!! ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ! ΟΧΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΙΣ 2 ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ.τα στοιχεία της εντοπιότητας και της μόνιμης κατοικίας, που δεν μοριοδοτούνται, σε τι ακριβώς χρειάζονται; Θα μεταταχθούν στις "αζήτητες" θέσεις υποχρεωτικά όσοι έχουν εντοπιότητα ή ζουν κοντά σε αυτά τα "αζήτητα"; ( ίσως υποσκελίζοντας άλλους με περισσότερα μόρια που όμως δεν έχουν το αβαντάζ της εντοπιότητας/μόνιμης κατοικίας;) Μα στο σύλλογο των Γαλλικών είπαν ότι θα γίνει αρχικά προσπάθεια για τη ΔΙΔΕ, μετά περιφέρεια μετά εντοπιότητα μετά κατοικία, μετά ίσως πανελλαδικαγιατί , ενώ έχεις πχ ΠΕ09-10-12 πλεονάζοντες και το ξερεις ως υπουργείο, δεν βγάζεις θέσεις για αυτούς αλλά τις δίνεις σε ΠΕ01; ( τι σκέφτεσαι να κάνεις με τους ΠΕ01 σε ύστερη φάση και τους καλύπτεις πρώιμα, πού σκέφτεσαι να οδηγήσεις τους πλεονάζοντες ΠΕ09-10 σε δεύτερη φάση; )ναι, αναφέρθηκε εντόνως σήμερα ότι θα ακολουθήσει β και γ φάση. Πού όμως; σε άλλους κλάδους; στους ίδιους που δεν μετατάχθηκαν αλλά επαναπροκηρύσσοντας τις θέσεις που έμειναν ακάλυπτες; Τι ακριβώς θα ορίσει την β και γ φάση ; Σκοπεύεις να κάνεις κάτι για τους άλλους κλάδους που δεν τους αναφέρεις σε αυτή τη φάση; ίσως κάτι ανάλογο με τις ειδικότητες των επαλ; ( ναι, να δαγκώσω τη γλώσσα μου ΄οσο θέλετε αλλά άλλο να πει καταργώ τους φιλολόγους και άλλο τους ιχθυολόγους ή τους λογιστές ή τους νομικής επιστήμης - τυχαία τα παραδείγματα) Οι εκπαιδευτικοί πάντως είναι πολύ επιφυλακτικοί. Δεν ξέρω αν το δελτίο τύπου ανοίξει την όρεξη σε κάποιους και αύριο κατακλυστούμε από αιτήσεις. Αλλά είναι άδικο να γνωστοποιείς τους όρους του "παιχνιδιού" τελευταία στιγμή και μάλιστα αφαιρώντας από τους ήδη υποβάλοντες αίτηση το δικαιωμα να την τροποποιήσουν ( γιατί πχ ένας με 100 μόρια μπορει να δήλωσε Μαγνησία ενώ δεν ανήκει σε αυτήν ενώ αν δήλωνε Γιάννενα στα οποία ανήκει να έπιανε άνετα την θέση...)πάω σούπερ μάρκετ και για καφέ να ξελαμπικάρω... σκεφθείτε πολύ , όλοι για το επόμενο βήμα σας.
Παράθεση από: teacher_ στις Αυγούστου 22, 2013, 04:22:32 pmΜήπως πρέπει με κάποιον τρόπο να πιέσουμε, για να ανακοινώσουν επιτέλους τι θα γίνει με τις εθελοντικές;Όχι μόνο αυτό:Α. πρέπει να απαντήσει ξεκάθαρα τι θα γίνει με όσους ΔΕΝ κάνουν αίτηση
Μήπως πρέπει με κάποιον τρόπο να πιέσουμε, για να ανακοινώσουν επιτέλους τι θα γίνει με τις εθελοντικές;
Ο Καψής μόλις είπε ότι, παρά την προσπάθεια της ΟΛΜΕ να μποϋκοτάρει τις αιτήσεις, ο αριθμός τους έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία...
Καψης στο Mega: "Ο αριθμος των αιτήσεων ξεπερνάει κάθε προσδοκία"
Παράθεση από: sjn στις Αυγούστου 22, 2013, 08:12:25 pmΚαψης στο Mega: "Ο αριθμος των αιτήσεων ξεπερνάει κάθε προσδοκία"Επικοινωνιακό τρικ? ...ή οι αρ.πρωτ δεν είναι συνολικά, αλλά ανά ημέρα???
Καψής και μεγκα!!η εγκυρότητα σ΄όλο της το μεγαλείο