0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φίλε sympe40, ξεχνάς μια παράμετρο. Όταν γινόταν πανελλαδικά οι μετατάξεις δεν δημιουργούσαν "ντόμινο". Δεν πήγαινες εσύ και έφευγε κάποιος άλλος...
Εγώ μετά από πολλή σκέψη αποφάσισα να μην κάνω. Μετά από 9 χρόνια στο δυσπρόσιτο (χωρίς απόσπαση παρακαλώ) μετά τις διευκρινίσεις είδα ότι δεν γίνεται να πάω ούτε στο νομό μου ούτε στην περιφέρεια μου.
Αρ. Πρ.13400 κατιΜε τις "υγειες" μου...Παρεπιμπτοντως, με "πεταξε" 2 φορες μεχρι να καταφερω να φτασω στην εκτυπωση.
Παράθεση από: frosw στις Αυγούστου 22, 2013, 10:48:04 pmΕγώ μετά από πολλή σκέψη αποφάσισα να μην κάνω. Μετά από 9 χρόνια στο δυσπρόσιτο (χωρίς απόσπαση παρακαλώ) μετά τις διευκρινίσεις είδα ότι δεν γίνεται να πάω ούτε στο νομό μου ούτε στην περιφέρεια μου.
Φαίνεται ότι όλοι περίμεναν τις διευκρινίσεις...Εγώ έκανα γύρω στις 10:30μ.μ. με Α.Π. 1317*Σε λιγότερο από μία ώρα δηλαδή έγιναν πάνω από 220 αιτήσεις.
Παράθεση από: chrysana στις Αυγούστου 22, 2013, 11:25:54 pmΑρ. Πρ.13400 κατιΜε τις "υγειες" μου...Παρεπιμπτοντως, με "πεταξε" 2 φορες μεχρι να καταφερω να φτασω στην εκτυπωση.Φαίνεται ότι όλοι περίμεναν τις διευκρινίσεις...Εγώ έκανα γύρω στις 10:30μ.μ. με Α.Π. 1317*Σε λιγότερο από μία ώρα δηλαδή έγιναν πάνω από 220 αιτήσεις.
Παράθεση από: Garcia4 στις Αυγούστου 23, 2013, 12:00:54 amΠαράθεση από: frosw στις Αυγούστου 22, 2013, 10:48:04 pmΕγώ μετά από πολλή σκέψη αποφάσισα να μην κάνω. Μετά από 9 χρόνια στο δυσπρόσιτο (χωρίς απόσπαση παρακαλώ) μετά τις διευκρινίσεις είδα ότι δεν γίνεται να πάω ούτε στο νομό μου ούτε στην περιφέρεια μου.
Παράθεση από: gio66 στις Αυγούστου 23, 2013, 12:05:49 amΠαράθεση από: Garcia4 στις Αυγούστου 23, 2013, 12:00:54 amΠαράθεση από: frosw στις Αυγούστου 22, 2013, 10:48:04 pmΕγώ μετά από πολλή σκέψη αποφάσισα να μην κάνω. Μετά από 9 χρόνια στο δυσπρόσιτο (χωρίς απόσπαση παρακαλώ) μετά τις διευκρινίσεις είδα ότι δεν γίνεται να πάω ούτε στο νομό μου ούτε στην περιφέρεια μου.
Παράθεση από: kris_81 στις Αυγούστου 22, 2013, 10:57:58 pmΣυνάδελφε, εάν δεν δηλώσεις διοικητική θέση, γιατί λες να σε πάνε υποχρεωτικά...??Επειδή ακριβώς από το νομό θα τη δηλώσουν ελάχιστοι εώς και κανένας. Πιθανά τις δύο διοικητικές θέσεις να τις δήλωσαν συνάδελφοι από άλλο νομό και μακάρι να τις πάρουν. Προτιμώ να πάω στον Έβρο ως ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ παρά να παραμείνω στην Καβάλα ως διοικητικός, παρόλο που έχω υπηρετήσει 2 χρόνια σε ΙΕΚ και 1 (φέτος) σε Διεύθυνση. Είχα πάντα στο μυαλό μου οτι αυτό είναι προσωρινό, γιατί δεν είχα ωράριο και πως στόχος μου είναι κάποια στιγμή να επανέλθω σε αυτό που αγαπάω. Έκανα την αίτηση πριν πέντε λεπτά. Οι ρυθμοί είναι καλύτεροι, αλλά όχι τόσο έντονοι όσο περίμενα: 337* φαίνεται οτι έχουν κάνει αίτηση μέχρι τώρα. Υπολογίζω άλλες 1000 περίπου αύριο. Καλή επιτυχία σε όλους ο,τι και να αποφασίσουν. Επειδή διαβάζω πολλούς συναδέλφους από απομακρυσμένα μέρη, καταλαβαίνω την αγωνία τους να γυρίσουν στον τόπο τους. Αν ήσασταν από τη μέρα του διορισμού σας μέχρι και σήμερα για 9 έτη στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ, ίσως θα καταλαβαίνατε και τη δική μας αγωνία και αδυναμία να εργαστούμε σε αξιοπρεπείς συνθήκες σε αυτό που αγαπάμε. 9 χρόνια μπαλάκι, υπήρχαν σχολικά έτη που αλλάζαμε δύο και τρία και τέσσερα σχολεία μέχρι να οριστικοποιηθεί η τοποθέτηση μας, κάναμε προγραμματισμό ύλης, ετοιμάζαμε υλικό για κανένα τρίμηνο και μετά από 2-3 βδομάδες σε στέλνουν αλλού. Αν μπορούσα θα άλλαζα μια οργανική ακόμα και στο Καστελόριζο με τη θέση μου στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ Καβάλας, αλλά οργανική.
Συνάδελφε, εάν δεν δηλώσεις διοικητική θέση, γιατί λες να σε πάνε υποχρεωτικά...??