0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Σε 3 ώρες ο χρόνος τελειώνει. Η Υ.Α. θα αυτοκαταστραφεί. Ευχαριστώ(Μην μου την πέσετε, λίγο χιούμορ ποτέ δε βλάπτει....)
Έπρεπε να της απαντήσει: μην ανησυχείς είμαστε ψαράκια ίδιου μεγέθους και θα μας φάει το μεγαλύτερο..μεταξύ μας, όσα μόρια και να έχεις, δεν γίνεται να φαγωθούμε....
Ο θάνατος σου, η ζωή μου- αυτό ισχύει πλέον και ας το βάλουμε καλά στο μυαλό μας. Μία συνάδελφος πήγε για ταυτοπροσωπία στη Διεύθυνση και η υπάλληλος που την εξυπηρετούσε, της ίδιας ειδικότητας, της λέει με υφος και έκδηλη ικανοποίηση: "Πάντως να ξέρεις εγώ έχω πάνω από 100 μόρια, σε τρώω κανονικά!"
το πιστόλι είναι στο κρόταφο...μετά από ώρες ανάγνωσης, ψαξίματος, ζυγίσματος κατέληξα να μην κάνω αίτηση. Να πάρεις απόφαση να αλλάξεις βαθμίδα, που είσαι-τι είσαι μέσα σε μια μέρα (από την διευκρινιστική)...
ΑθήναΣε απολύσεις και ποινικές διώξεις οδηγεί το σαφάρι που έχει ξεκινήσει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για τον εντοπισμό υπαλλήλων που διορίστηκαν με πλαστά πιστοποιητικά.Σύμφωνα με Τα Νέα, τον δρόμο της εξόδου από το Δημόσιο αναμένεται να πάρει το 10% των δημοτικών αστυνομικών, που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ελέγχου για πλαστά δικαιολογητικά, βάσει της απόφασης του υπουργείου να γίνουν σε πρώτη φάση φύλλο και φτερό οι φάκελοι όσων τίθενται σε διαθεσιμότητα.Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, έρευνα του Σώματος Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης και για 2.000 εκπαιδευτικούς, οι οποίοι εμφανίζονται να έχουν μηδενικό ωράριο διδασκαλίας τα τελευταία έτη.Οι έλεγχοι συνεχίζονται για τον εντοπισμό όσο το δυνατόν περισσότερων κοπανατζήδων σε όλο το Δημόσιο.
Παράθεση από: Kounavi στις Αυγούστου 23, 2013, 12:04:19 pmΈπρεπε να της απαντήσει: μην ανησυχείς είμαστε ψαράκια ίδιου μεγέθους και θα μας φάει το μεγαλύτερο..μεταξύ μας, όσα μόρια και να έχεις, δεν γίνεται να φαγωθούμε....εγώ θα έλεγα ότι ξέρω 4 συναδέλφους με 130+ μόρια που είναι διακοπές και έκαναν αίτηση σε άλλα πύσδε... οπότε χαμένοι ήμαστε και οι 2....σνιφ
Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, έρευνα του Σώματος Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης και για 2.000 εκπαιδευτικούς, οι οποίοι εμφανίζονται να έχουν μηδενικό ωράριο διδασκαλίας τα τελευταία έτη.
Παράθεση από: Kostakis1978 στις Αυγούστου 23, 2013, 12:10:48 pmΠαράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, έρευνα του Σώματος Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης και για 2.000 εκπαιδευτικούς, οι οποίοι εμφανίζονται να έχουν μηδενικό ωράριο διδασκαλίας τα τελευταία έτη.Που ήταν κρυμμένοι τόσο καιρό όλοι αυτοί και τους ανακαλύψαν τώρα;