0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@ leas1968αγαπητέ συνάδελφε, όταν πηγαίνεις (ως ΟΛΜΕ, δεν εννοώ εσένα) να συζητήσεις για το επίκαιρο= ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ, κι εσύ το βάζεις τριτο-τέταρτο θέμα στον υπουργό, το έχεις κάψει!Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, δε, ούτε που κατάλαβε κανείς τη λοτταρία που αναγκαστήκαμε να ζήσουμε αυτές τις μέρες, την αυθαιρεσία, το ότι δεν έχουμε ούτε χρήματα ούτε ψυχικά αποθέματα για να τραβιόμαστε όλο τον σεπτέμβριο όπου δει ανάλογα με την καθημερινή πολιτική βούληση κάποιων... ψιλά γράμματα τελικά... θλιβερό!* στη σωστή εφημερίδα δίνεται η συνέντευξη, με τον σωστό συμβολισμό. Παρα-πολιτικά. Παρά-κράτος. Παρα-φιλολογίες. Παρ- ωδία. Αυτή κι αν είναι επικοινωνιακή τακτική!
Παράθεση από: ieremias στις Αυγούστου 24, 2013, 10:49:41 amΗ απεργία διαρκείας είναι εξ αρχής τελειωμένη. Όχι διότι θα γίνει επιστράτευση, αλλά διότι οι συνάδελφοι δεν έχουν λεφτά όπότε σε καμιά βδομάδα τα σχολεία -έτσι κι αλλιώς- θα λειτουργούν κανονικά. Επίσης, οι κλάδοι - πυλώνες της εκπαίδευσης (Φιλόλογοι, Μαθηματικοί, Φυσικοί, Χημικοί) δε θίγονται ιδιαιτέρως από τις αλλαγές , οπότε γιατί να ασχοληθούν; Πολύ σωστά!
Η απεργία διαρκείας είναι εξ αρχής τελειωμένη. Όχι διότι θα γίνει επιστράτευση, αλλά διότι οι συνάδελφοι δεν έχουν λεφτά όπότε σε καμιά βδομάδα τα σχολεία -έτσι κι αλλιώς- θα λειτουργούν κανονικά. Επίσης, οι κλάδοι - πυλώνες της εκπαίδευσης (Φιλόλογοι, Μαθηματικοί, Φυσικοί, Χημικοί) δε θίγονται ιδιαιτέρως από τις αλλαγές , οπότε γιατί να ασχοληθούν;
καλημέρα.... πέρα από τον αλγόριθμο που είναι επτασφράγιστος δεν θα ΄πρεπε να δημοσιοποιηθούν τα μόρια κάθε μετατασσόμενου, τα οποία έχουν ληφθεί υπόψη στην παρούσα διαδικασία, για να μαντέψουμε ί σ ω ς πως λειτούργησε ο μηχανισμός ?? Στις μεταθέσεις, αντίστοιχα, σε κάθε Διεύθυνση - όπως τόσα χρόνια ξέρουμε - αναρτώνται οι πίνακες με τα μόρια δυσμενών συνθ., οικογεν. κατάστασης, πού υπηρετεί ο καθένας (σε ποιό σχολείο ή στη διάθεση) κλπ.Κανονικά, αυτά τα στοιχεία θα πρέπει να δημοσιοποιηθούν ΠΡΙΝ τα τελικά αποτελέσματα. ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ εν προκειμένω δεν προβλέπονται; Κι αν υπάρχουν λάθη και "λάθη" σε ό,τι δηλώθηκε, πώς θα διορθωθούν;και πότε ; Την επόμενη χρονιά ; Νομίζω πως όλοι έχουμε έννομο συμφέρον να γνωρίζουμε: είτε κάναμε αίτηση μετάταξης, είτε όχι. Νομίζω.
Εϊναι , νομίζω, η μοναδική φορά που ούτε η διαδικασία είναι γνωστή, ούτε επιτρέπεται αλλαγή στην αίτηση, ούτε ακύρωση, ουτε ένσταση.Για μένα αυτό μυρίζει παγίδα. Αλλά, ρε αδερφέ, ο νόμος τι λέει; Ξέρει κανείς; Δικαιώματα δεν έχουμε πια;
Μεγάλη Εκπληξη=Διορισμοί Μονίμων εκπαιδευτικών λέτε;
Παράθεση από: ieremias στις Αυγούστου 24, 2013, 11:33:04 amΕϊναι , νομίζω, η μοναδική φορά που ούτε η διαδικασία είναι γνωστή, ούτε επιτρέπεται αλλαγή στην αίτηση, ούτε ακύρωση, ουτε ένσταση.Για μένα αυτό μυρίζει παγίδα. Αλλά, ρε αδερφέ, ο νόμος τι λέει; Ξέρει κανείς; Δικαιώματα δεν έχουμε πια;Γενικά το χαρακτηριστικό της όλης διαδικασίας είναι η μυστικότητα και η εσωστρέφεια από πλευράς υπουργείου! Κοινώς: παίζουν με κλειστά χαρτιά!
Παράθεση από: 2013 στις Αυγούστου 24, 2013, 10:25:04 amκαλημέρα.... πέρα από τον αλγόριθμο που είναι επτασφράγιστος δεν θα ΄πρεπε να δημοσιοποιηθούν τα μόρια κάθε μετατασσόμενου, τα οποία έχουν ληφθεί υπόψη στην παρούσα διαδικασία, για να μαντέψουμε ί σ ω ς πως λειτούργησε ο μηχανισμός ?? Στις μεταθέσεις, αντίστοιχα, σε κάθε Διεύθυνση - όπως τόσα χρόνια ξέρουμε - αναρτώνται οι πίνακες με τα μόρια δυσμενών συνθ., οικογεν. κατάστασης, πού υπηρετεί ο καθένας (σε ποιό σχολείο ή στη διάθεση) κλπ.Κανονικά, αυτά τα στοιχεία θα πρέπει να δημοσιοποιηθούν ΠΡΙΝ τα τελικά αποτελέσματα. ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ εν προκειμένω δεν προβλέπονται; Κι αν υπάρχουν λάθη και "λάθη" σε ό,τι δηλώθηκε, πώς θα διορθωθούν;και πότε ; Την επόμενη χρονιά ; Νομίζω πως όλοι έχουμε έννομο συμφέρον να γνωρίζουμε: είτε κάναμε αίτηση μετάταξης, είτε όχι. Νομίζω.Εϊναι , νομίζω, η μοναδική φορά που ούτε η διαδικασία είναι γνωστή, ούτε επιτρέπεται αλλαγή στην αίτηση, ούτε ακύρωση, ουτε ένσταση.Για μένα αυτό μυρίζει παγίδα. Αλλά, ρε αδερφέ, ο νόμος τι λέει; Ξέρει κανείς; Δικαιώματα δεν έχουμε πια;
Ιερεμία από που προκύπτει ότι δεν επιτρέπεται ακύρωση? Κάποιοι συνάδελφοι κατέθεσαν αιτήσεις ανάκλησης. Δεν γίνεται να μην ακυρωθεί μια αίτησή σου όταν ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα.
Εγω δεν καταλαβαινω πως ειναι δυνατον να βγαλουν τα ονοματα την δευτερα,ακομα και 2000..οσων ,ας πουμε,ικανοποιηθηκαν στο ιδιο ΠΥΣΠΕ.ΠΡΩΤΑ πρεπει να βγει ο αξιολογικος πινακας με τα μορια.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ/ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ.Το γραφει καθαρα.Ισως ειναι το μονο που γραφει καθαρα.Εκτος αν το κανουν την ιδια μερα.