0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: praitor στις Αυγούστου 24, 2013, 04:54:06 pmΠαράθεση από: kamia elpida στις Αυγούστου 24, 2013, 04:51:13 pmΑυτό που δεν καταλαβαίνει κόσμος εδώ μέσα είναι πως για να απολύσεις κόσμο στη διάθεση θα πρέπει να αξιολογήσεις όλο το κλάδο...άρα οι άνθρωποι στη διάθεση που οι περισσότεροι από ατυχία δεν έχουν οργανική δεν μπορούν να αποτελούν τα-μαμ τον ευκολο στόχο...τα κριτήρια θα ειναι "Μητσοτάκη"...Το θέμα είναι να μην φτάσουμε σε αυτό το σημείο να υπάρχουν κάποιοι που να μετράνε μόρια μητσοτάκη.Πρέπει να σταματήσει το σύμπαν, και ειδικά τα γραφεία και η διοίκηση....και τι μόρια να μετράνε αν έρθει εκείνη (που απεύχομαι ολόψυχα) μαύρη στιγμή??
Παράθεση από: kamia elpida στις Αυγούστου 24, 2013, 04:51:13 pmΑυτό που δεν καταλαβαίνει κόσμος εδώ μέσα είναι πως για να απολύσεις κόσμο στη διάθεση θα πρέπει να αξιολογήσεις όλο το κλάδο...άρα οι άνθρωποι στη διάθεση που οι περισσότεροι από ατυχία δεν έχουν οργανική δεν μπορούν να αποτελούν τα-μαμ τον ευκολο στόχο...τα κριτήρια θα ειναι "Μητσοτάκη"...Το θέμα είναι να μην φτάσουμε σε αυτό το σημείο να υπάρχουν κάποιοι που να μετράνε μόρια μητσοτάκη.Πρέπει να σταματήσει το σύμπαν, και ειδικά τα γραφεία και η διοίκηση.
Αυτό που δεν καταλαβαίνει κόσμος εδώ μέσα είναι πως για να απολύσεις κόσμο στη διάθεση θα πρέπει να αξιολογήσεις όλο το κλάδο...άρα οι άνθρωποι στη διάθεση που οι περισσότεροι από ατυχία δεν έχουν οργανική δεν μπορούν να αποτελούν τα-μαμ τον ευκολο στόχο...τα κριτήρια θα ειναι "Μητσοτάκη"...
ΠαράθεσηΕστω λέω έστω ότι είμαι στην διάθεση τώρα και διαλέγω ένα σχολείο Α δίπλα στο σπίτι μου που έχει 4ωρίτσες...ενώ ένας γείτονας είναι σε ένα σχολείο 30 χλμ μακριά με περισσότερα μόρια από μένα και 20 ωρίτσες. Αν του χρόνου φύγει με σύνταξη ένας εκπαιδευτικός της ίδιας ειδικότητας με μένα από το σχολείο μου τότε εγώ δεν παίρνω την θέση του; Ο γείτονας πόσο μ...ς πρέπει να νιώθει; Γιατί να πάρετε τη θέση του?Οι ανάγκες είναι προσωρινές ή μόνιμες.Το κενό θα δοθεί σε όλους προς διεκδίκηση όχι σε λιγότερο από ένα χρόνο.Οι διαδικασίες βελτιώσεων - μεταθέσεων - αποσπάσεων θα εξακολουθήσουν να υφίστανται..
Εστω λέω έστω ότι είμαι στην διάθεση τώρα και διαλέγω ένα σχολείο Α δίπλα στο σπίτι μου που έχει 4ωρίτσες...ενώ ένας γείτονας είναι σε ένα σχολείο 30 χλμ μακριά με περισσότερα μόρια από μένα και 20 ωρίτσες. Αν του χρόνου φύγει με σύνταξη ένας εκπαιδευτικός της ίδιας ειδικότητας με μένα από το σχολείο μου τότε εγώ δεν παίρνω την θέση του; Ο γείτονας πόσο μ...ς πρέπει να νιώθει;
Παράθεση από: kamia elpida στις Αυγούστου 24, 2013, 04:57:41 pmΠαράθεση από: praitor στις Αυγούστου 24, 2013, 04:54:06 pmΠαράθεση από: kamia elpida στις Αυγούστου 24, 2013, 04:51:13 pmΑυτό που δεν καταλαβαίνει κόσμος εδώ μέσα είναι πως για να απολύσεις κόσμο στη διάθεση θα πρέπει να αξιολογήσεις όλο το κλάδο...άρα οι άνθρωποι στη διάθεση που οι περισσότεροι από ατυχία δεν έχουν οργανική δεν μπορούν να αποτελούν τα-μαμ τον ευκολο στόχο...τα κριτήρια θα ειναι "Μητσοτάκη"...Το θέμα είναι να μην φτάσουμε σε αυτό το σημείο να υπάρχουν κάποιοι που να μετράνε μόρια μητσοτάκη.Πρέπει να σταματήσει το σύμπαν, και ειδικά τα γραφεία και η διοίκηση....και τι μόρια να μετράνε αν έρθει εκείνη (που απεύχομαι ολόψυχα) μαύρη στιγμή??Λοιπον πραγματικα το θεματακι το εχετε...να μην πω τι το εχετε κανει.Τη μια με τις απεργιες,την αλλη με την ΟΛΜΕ,τωρα και με ποια κριτηρια θα μετρησουν στη διαθεσιμοτητα;ΟΚ κουκλα μου,καταλαβαμε οτι θες να μετρησουν αυτα του μητσοτακη.Εγω το μονο που θα πω ειναι πως αποτελει ΝΤΡΟΠΗ ο συλλογος ΑΣΕΠΙΤΩΝ καθηγητων,που ωμα και ξεδιαντροπα προωθει το: Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΑΥΤΟ.Θα επρεπε ανα γωνιζομαστενα μην βγει κανενας σε δοαθεσιμοτητα και απολυθει,και ΟΧΙ οταβν βγουμε σ εδιαθεσιμοτητα ποιος θα ΦΑΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ.Για να τελειωνουμε.Πριν το ασεπ δεν υπηρχε ο ασεπ.Ειναι πραγματικα αδιαννοητο να θες να απολυθει το μεγαλυτερο ποσοστο των καθηγητων (οι οποιοι εχουν διοριστει με επετηριδα) επειδη βολευει ΕΣΕΝΑ,για κατι που οι ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ.Ολα τα αλλα ειναι απλα δικαιολογιες για την αισχροτατη και απροκαλυπτη αυτη κινηση.Και επιτελοςυ πατε στα αλλα θεματα να τα συζητησετε αυτα.Οσο τα λετε εδω,χαλατε το θεμα των μεατταξεων,δεν μπορουμε να βρουμε τα σχετικα μηνυματα και προκαλειτε και εμας να σας απανταμε και να χαλαμε και εμεις το θεμα.
Μια χαζή ερώτηση τώρα...Η ΟΛΜΕ είναι εναντίον του Υπουργού και ο Υπουργός της ΟΛΜΕ. Προχτές μίλησαν και δεν τα βρήκαν (όπως είπαν). Σε μια σύγκρουση γιατί οι συνδικαλιστές δεν αποκαλύπτουν το μεγάλο μυστικό (εκπληξη) του Υπουργού και το αφήνουν για αργότερα ή από την άλλη γιατί ο υπουργός εμπιστεύεται μια ΟΛΜΕ που συγκρούεται μαζί του για να της πει ένα μυστικό που θέλει να αποκαλυφθεί την Τρίτη;Σήμερα θα σας αποκαλύψω τον αγαπημένο μου τραγουδιστή λέγεται Μηλιώκας. Ψάξτε βρείτε και το αγαπημένο μου τραγούδι. Τα λέμε.
αν γυρίσει τις οργανικές στα σχολεία - και όχι στο υπουργείο - είναι πολύ εύκολο να καταργήσει ή να συγχωνεύσει δομές και να στείλει κόσμο σπίτι του. Τόσο απλά. Αν πάλι θελήσει να κρατήσει μόνο όσους του χρειάζονται ( γιατί πχ αν υπάρχουν 20 φιλόλογοι σ ένα σχολείο με 8 τμήματα προφανώς δεν χρειάζονται όλοι) δεν είναι ανάγκη να αξιολογήσει όλο τον κλάδο. Μπορεί απλά να αξιολογήσει τους φιλολόγους του σχολείου μεταξύ τους και όποιος έχει τα λιγότερα προσόντα τον έφαγε η μαρμάγκα..... Το σχέδιο έχει το μεγάλο πλεονέκτημα του "διαίρει και βασίλευε".... Από Δευτέρα τα σπουδαία... (όσο περνάει ο καιρός τόσο σκέφτομαι να ενεργοποιήσω κάτι κονέ στο εξωτερικό και να την κάνω με ελαφρά.... Ο Σεπτέμβρης μπορεί να μη με βρει στην Ελλάδα πλέον... )
Μπορεί κάποιος να γράψει, από πού ανέκυψε το σενάριο πανικού, περί μεταφοράς των οργανικών από το υπουργείο, σε επίπεδο σχολείου-περιφέρειας;...