0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
[quote author=athapris link=topic=4286.msg704046#msg704046 date=1377360843Η ευχάριστη έκπληξη λοιπόν για τους εκπαιδευτικούς, θα είναι το : "άμα κλείνει ή συγχωνεύεται πλέον η σχολική σας μονάδα, θα απολύεστε αυτόματα"...Κατάλαβα καλά το σκεπτικό;
Και όμως greedo, διάβασε τις προηγούμενες σελίδες και θα δεις αυτό ακριβώς το σενάριο: μεταφορά των οργανικών, σε επίπεδο σχολικής μονάδας - περιφέρειας...
όταν η ίδια η ανακοίνωση του υπουργού συνδέει την οργανικη θέση ανεξάρτητα των ωρών διδασκαλίας αμέσως αμέσως και αυτονόητα την αναγάγει σε επίπεδο σχολικής μονάδας. Δεν είναι αναγκαίο λοιπόν να δημιουργηθεί ΠΥΣΔΕ ΣΕΛΗΝΗΣ με 40 μόρια !! Πολυ φοβάμαι ότι οι εξωγήινοι ζούν ανάμεσά μας.Αλλά ακόμα και σε επίπεδο Περιφέρειας να το πάει, πάλι προβληματικό ειναι. Πάντως, εφόσον μιλάει για οργανική σε όλους ανεξάρτητα των ωρών που διδάσκει, θεωρώ ότι είναι defacto η μεταφορά των οργανικών από το Υπουργείο σε υφιστάμενες δομές. Όσο για αυτό που αναφέρθηκε "γιατί να το κάνει; αν γίνει αξιολόγηση θα γίνει με τα γνωστά κριτήρια οπότε αρκεί το πάτημα ενός κουμπιού" σας βεβαιώ ότι ούτε καν τα 2/3 του συνόλου των εκπαιδευτικών δεν έχουν καταγραφεί σε ηλεκτρονικό σύστημα - ώστε να αρκεί το πάτημα ενός κουμπιού- και ειναι αμφίβολο αν και όσοι έχουν καταγραφεί έχουν καταγραφεί σωστά!! Για να γινει τέτοιου είδους καταγραφής απαιτείται τουλάχιστον ένα τρίμηνο κατά το οποίο οι υπάλληλοι των γραφείων δεν θα πρέπει να κάνουν τίποτα άλλο ....πράγμα αδύνατο - άρα σε κανονικό ρυθμό εργασίας μιλάμε για ένα τουλάχιστον εξάμηνο.... μόνο που η τρόικα απαιτεί ΑΜΕΣΕΣ λύσεις!! Περιμένω να ακούσω τις λεπτομέρειες της "έκπληξης" από υπουργικά χείλη. Αν ακούσω αυτά που νομίζω θεωρώ βέβαιη τη μετανάστευσή μου σε τρίτη χώρα .... πραγματικά δεν αξίζει να σου βγαίνει η πίστη στη δουλειά και τελικά μονίμως να εξαιρούνται πολύτεκνοι, καθαρίστριες της
Δεν υπήρξε τέτοιο non paper
Παράθεση από: greedo στις Αυγούστου 24, 2013, 07:36:30 pm[quote author=athapris link=topic=4286.msg704046#msg704046 date=1377360843Η ευχάριστη έκπληξη λοιπόν για τους εκπαιδευτικούς, θα είναι το : "άμα κλείνει ή συγχωνεύεται πλέον η σχολική σας μονάδα, θα απολύεστε αυτόματα"...Κατάλαβα καλά το σκεπτικό;Αυτό δεν νομίζω να συμβεί σε καμμία περίπτωση!!
Παράθεση από: athapris στις Αυγούστου 24, 2013, 07:43:48 pmΠαράθεση από: greedo στις Αυγούστου 24, 2013, 07:36:30 pm[quote author=athapris link=topic=4286.msg704046#msg704046 date=1377360843Η ευχάριστη έκπληξη λοιπόν για τους εκπαιδευτικούς, θα είναι το : "άμα κλείνει ή συγχωνεύεται πλέον η σχολική σας μονάδα, θα απολύεστε αυτόματα"...Κατάλαβα καλά το σκεπτικό;Αυτό δεν νομίζω να συμβεί σε καμμία περίπτωση!!Και όμως greedo, διάβασε τις προηγούμενες σελίδες και θα δεις αυτό ακριβώς το σενάριο: μεταφορά των οργανικών, σε επίπεδο σχολικής μονάδας - περιφέρειας...
Μια δήλωση του Υπουργού βλέπουμε ότι με το μικρό δείγμα που έχουμε εδώ από απόψεις συναδέλφων οδηγεί σε εξαγωγή συμπερασμάτων ανάλογα με το πως αντιλαμβάνεται ή θέλει να αντιλαμβάνεται ο καθένας τα λεγόμενα του Υπουργού. Οταν το κάνουμε αυτό για τον εαυτό μας δεν είναι κακό. Εστω και αν λέμε και την άποψη μας (πόσο μάλλον ανώνυμα) στους άλλους. ..........
υπάρχει και άλλη ερμηνεία : ... όλοι οι εκπαιδευτικοί θα εχουν οργανική γιατί απλά όσοι δεν εχουν δεν θα ειναι πια εκπαιδευτικοί! ... πλακα ειναι μη το παρετε σοβαρα
Παράθεση από: giokspy στις Αυγούστου 24, 2013, 07:55:54 pmΔεν υπήρξε τέτοιο non paperΦυσικά και υπήρξε...Δεν επικαλούμαι καμία vukentra, οι πηγές μου είναι πρωτογενείς...