0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προσπάθησα να είμαι αρκετά σαφής στο προηγούμενο μήνυμά μου, νομίζω όμως πως δεν έγινε κατανοητό το κεντρικό ερώτημα που θέτω – επανέρχομαι λοιπόν:ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ
Το Υπουργείο διαρρέει πως τη Δευτέρα θα ανακοινώσει τα ονόματα των μεταταχθέντων – ΠΩΣ ΟΜΩΣ;Μέχρι την Πέμπτη το μεσημέρι, προτελευταία μέρα λήξης της προθεσμίας, οι αιτήσεις που κατατέθηκαν είχαν δύο προτιμήσεις και θεωρήσαμε πως με βάση τα συνολικά μόρια θα γινόταν η τοποθέτηση.Την Πέμπτη το μεσημέρι, με ένα Δελτίο τύπου – δηλ. χωρίς καμιά ρύθμιση νόμου – ανακοινώθηκε πως θα γίνουν οι μετατάξεις πρώτα μέσα σε κάθε Διεύθυνση (από το ΠΥΣΔΕ
Παρακολουθώ εδώ και μέρες τη συζήτηση που διεξάγεται με άπειρα κουνούπια να με τσιμπάνε.Μέχρι χθες κόντεψα να βγάλω καρκίνο σχετικά με το κάνω ή δεν κάνω την αίτηση για υποχρεωτική μετάταξη.Τα ερωτήματα που είχα να θέσω στον εαυτό μου ήταν πολλά. 1) Αυτοβούλως θέτω τον εαυτό μου σε μια λίστα "πλεονάζοντος" προσωπικού, μήπως και πάω πιο κοντά στο σπίτι μου;2) τι έχει μεγαλύτερο νόημα: να είμαι πιο κοντά στο σπίτι μου και να παίξω το παιχνίδι του κράτους ή να μείνω ολομόναχη με τις αρχές μου;Τελικά επέλεξα τη μοναξιά. Ανήκουμε σε μια κοινότητα που υποτίθεται ότι εκπαιδεύει τους αυριανούς πολίτες. Και τι τους μαθαίνουμε;Ποια είναι η αλληλεγγύη που καλλιεργούμε μεταξύ μας;Ο σώσων εαυτό σωθήτω;Μιλάμε για απεργία που την καλεί η ΟΛΜΕ. Ξεχάσαμε τη στάση τις ΟΛΜΕ το Μάη.Καταθέτω σκέψεις για συζήτηση και προβληματισμό.
Παράθεση από: forschung στις Αυγούστου 24, 2013, 10:22:31 pmΠροσπάθησα να είμαι αρκετά σαφής στο προηγούμενο μήνυμά μου, νομίζω όμως πως δεν έγινε κατανοητό το κεντρικό ερώτημα που θέτω – επανέρχομαι λοιπόν:ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ