0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εάν είσαι στο γλαρονήσι στα Δωδεκάνησα και ζήτησες Θεσσαλονίκη τι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί; Να πας στα Δωδεκάνησα στο χελωνονήσι; Έτσι και αλλιώς τελειωμένος είσαι.[/list]
Λοιπόν , ενημέρωση από συνάδελφο με χοντρό βύσμα...ο Μητσοτάκης δεν υπογράφει τις μετατάξεις αυτών που δεν έχουν οργανική (με τη λογική ότι δεν έχουν θέση να μεταφέρουν - το ότι έχουμε θέση στον κλάδο και αυτη μεταφέρεται φάινεται ότι δεν του λέει κάτι)... Το μεταφέρω με κάθε επιφύλλαξη... είναι ενημέρωση εκτός υπουργείου...Αν μπορείτε να μάθετε κάτι περισσότερο....
Έχω μια απορία που έπρεπε να είχα θέσει όταν άρχισε το θέμα. Ποιοι θα δουλέψουν στα Γυμνάσια, Λύκεια φέτος μετά από αυτές τις μετατάξεις; Πέρσι στο σχολείο είχαμε ένα σωρό κενά σε αρκετούς κλάδους γι αυτό μαζέψαμε το πρόγραμμα. Τα παιδιά γυρνοβολούσαν στο χωριό για ώρες μέχρι να έρθουν τα ΚΤΕΛ για τα χωριά τους. Έλειπε Φιλόλογος, Αγγλικών, Γερμανικών, Τεχνολόγος, Μουσικής, Εικαστικών, Πληροφορικής + ειδικότητες για το συστεγαζόμενο ΕΠΑΛ. Ένα μόνο μέρος των κενών καλύφθηκε αλλά πολύ αργά (Φεβρουάριο-Μάρτιο). Κάποιες τάξεις του ΓΕΛ δεν έκαναν αγγλικά γιατί η αναπληρώτρια που ήρθε μετά τα Χριστούγεννα συμπλήρωνε στα Γυμνάσια της περιοχής. Πόσους πλεονάζοντες έδωσε η ΔΔΕ τώρα με τις μετατάξεις για τους συγκεκριμένους κλάδους που μας έλειπαν; Τρελά νούμερα: 20, 17 κλπ…Αν φύγουν τόσοι για την Α’θμια, θα το κλείσουμε το μαγαζί. Η αύξηση ωραρίου δεν μπορεί να αντισταθμίσει αυτές τις απώλειες. Τώρα ανησυχώ διπλά γιατί η κόρη μου μπαίνει στο Γυμνάσιο. Όταν αρχίσει το σχολείο και καταλάβουν οι γονείς τι γίνεται, θα πάθουν ταράκουλο.
Συνάδελφος Γυμναστής από νησί μου είπε ότι χθες το βράδυ ότι είχαν βγει τα αποτελέσματα και τον ενημέρωσαν ότι πηγαίνει Θεσσαλονίκη.
Δεν ξέρω, πάντως και εδώ στο pde, κάποιοι τεχνηέντως φόβισαν τον κόσμο και γίνανε πολύ λίγες αιτήσεις.