0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτο ΘΑ ΓΙΝΕΙ,γιατι βεβαια δεν μπορει να εχουν ανακοινωθει οι υποχρεωτικες,να εχεις παρει την θεση στον νομό σου,και μετα να σε ξαναβαζουν σε αλλο νομό με τις εθελοντικες.
Πολύ σωστά, κάπως έτσι τα έχω καταλάβει και εγώ, με μόνη ένσταση για το αν θα γίνουν αυτά τα βήματα για την πρώτη επιλογή ή και για τις δύο. Εγώ είμαι σε διάθεση ΠΥΣΔΕ (σε όχι ιδιαίτερα καλή "θέση") στην περιοχή που επιθυμώ. Έφαγα το βράδυ της Πέμπτης κάνοντας υπολογισμούς για το αν με συμφέρει ή όχι να κάνω αίτηση. Στο μυαλό μου είχα και το ότι για να θέλει το Υπουργείο να κάνουμε αιτήσεις (αλλιώς δε θα έβγαζε τελευταία μέρα διευκρινήσεις) και αφού ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ κάποιο λάκο έχει η φάβα. Τελικά κατέληξα να μην κάνω και γιατί έχουμε να κάνουμε με Υπουργείο που λειτουργεί ως κοινός απατεώνας και γιατί μάλλον δε θα έπιανα καλή οργανική και γιατί έχω διατεθεί πρόσφατα στην Αθμια και ξέρω τη γλύκα. Η κάθε περίπτωση είναι μοναδική, κάποιοι θα κερδίσουν από τη μετάταξη και δεν τους αδικώ που έκαναν αίτηση. Πάντως η όλη διαδικασία είναι διάτρητη και θα πρέπει να υπάρξουν νομικές κινήσεις από τους θιγόμενους, αν και εγώ προσωπικά δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανένα ΣτΕ.
Εάν είσαι στο γλαρονήσι στα Δωδεκάνησα και ζήτησες Θεσσαλονίκη τι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί; Να πας στα Δωδεκάνησα στο χελωνονήσι; Έτσι και αλλιώς τελειωμένος είσαι
....................... Πάντως η όλη διαδικασία είναι διάτρητη και θα πρέπει να υπάρξουν νομικές κινήσεις από τους θιγόμενους, αν και εγώ προσωπικά δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανένα ΣτΕ.
Μια απλη συναδελφος ειμαι,που απο την ωρα που εκανα αιτηση στις εθελοντικες,επειδη παρακολουθουσα ολη την επικαιροτητα..ανοιξαν τα ματια μου..ΠΡΙΝ..ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΕΑ!ΑΥΤΟΙ..ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΞΑΦΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ..ΕΜΕΙς ΠΌΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ;;;;;;;;;;;τΟΥς ΞΕΧΑΣΑΜΕ;;ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΑς..http://www.youtube.com/watch?v=r869nGU40GwΤι λεει ο μπιλλυς στο τελος;ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.Αλλα δεν θα περασει απο μονη της παιδια μου..
Για όσους δεν το είχαν δει στο σκαι http://www.skai.gr/player/TV/?mmid=242099από το 01:11:30 και μετά, ο συνάδελφος ανάμεσα στα άλλα ξεκινά από τις μετατάξεις. μια λέξη "χείμαρρος"
Παράθεση από: greeker στις Αυγούστου 25, 2013, 12:14:26 amΠαράθεση από: forschung στις Αυγούστου 24, 2013, 10:22:31 pmΠροσπάθησα να είμαι αρκετά σαφής στο προηγούμενο μήνυμά μου, νομίζω όμως πως δεν έγινε κατανοητό το κεντρικό ερώτημα που θέτω – επανέρχομαι λοιπόν:ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ
Παράθεση από: forschung στις Αυγούστου 24, 2013, 10:22:31 pmΠροσπάθησα να είμαι αρκετά σαφής στο προηγούμενο μήνυμά μου, νομίζω όμως πως δεν έγινε κατανοητό το κεντρικό ερώτημα που θέτω – επανέρχομαι λοιπόν:ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ
Προσπάθησα να είμαι αρκετά σαφής στο προηγούμενο μήνυμά μου, νομίζω όμως πως δεν έγινε κατανοητό το κεντρικό ερώτημα που θέτω – επανέρχομαι λοιπόν:ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ
Αρα για να καταλαβαίνω,....πρώτα "διευκρινίζει" ότι αν έχεις οριστική τοποθέτηση , ή είσαι "υπεράριθμός" δε χρειάζεται να κάνεις αίτηση μετατάξης και αφου τελειώσουν αυτές σου λέει ότι απο τις 27/8 όλοι θα έχουν οργανική-οριστική τοποθέτηση.Άρα, στο β' φάση μετατάξεων ....θα είναι όλοι μέσα? (και οι έχοντες οριστική τοποθέτηση)
Λυπαμαι πολυ που βιαστηκα να κανω την αιτηση.. Ειχα την εντυπωση πως ηταν υποχρεωτικο.. Αν επαληθευτουν τα σεναρια που περιγραφετε πολυ φοβαμαι πως θα χασω την οργανικη που πηρα φετος, και θα τρεχω.. Πολυ λυπαμαι αν πολλοι συναδελφοι δεν ερμηνεψαμε σωστα την εγκυκλιο..
Παράθεση από: gaz στις Αυγούστου 24, 2013, 01:25:22 pmΜε τη μεταφορά των οργανικών από το Υπουργείο στα σχολεία μπορεί να βγάλει σε διαθεσιμότητα όλους οσους βρίσκονται σε διάθεση ΠΥΣΔΕ χωρίς να χρειάζεται να καταργήσει άλλους κλάδους.Ετσι εξηγειται το αρθρο στη vukentra. Μολις κανει συγχωνευσεις-καταργησεις σχολικων μοναδων, ο εκπαιδευτικος θα απολυεται αυτοδικαια διοτι καταργειται η οργανικη του θεση.Πραγματικα, οσοι πηραν τωρα μεταταξη σωθηκαν διοτι οι διευθυνσεις δε θα κλεισουν ποτε!
Με τη μεταφορά των οργανικών από το Υπουργείο στα σχολεία μπορεί να βγάλει σε διαθεσιμότητα όλους οσους βρίσκονται σε διάθεση ΠΥΣΔΕ χωρίς να χρειάζεται να καταργήσει άλλους κλάδους.
Όσοι είχατε δώσει παλιότερα σε διαγωνισμούς ΑΣΕΠ με μόρια θα θυμάστε ότι, αν συμμετείχατε σε δύο διαγωνισμούς για δύο διαφορετικές θέσεις και διοριζόσασταν στην πρώτη θέση και μετά από καιρό έβγαιναν τα αποτελέσματα της δεύτερης θέσης και σας είχαν επιλέξει και εκεί, τότε είχατε δικαίωμα να διοριστείτε στην δεύτερη θέση και αυτοδίκαια με τον δεύτερο διαγωνισμό να παραιτηθείτε από την πρώτη. Γιατί να μην ισχύει αυτό και με τις μετατάξεις εφόσον πρόκειται για διαφορετικές θέσεις;
Μετά απο ολα αυτά που διαβαζω...θελω να πέσω από το μπαλκόνι....πειτε μου σας παρακαλω σενάρια...γιατι στο μυαλό μου εχω ενα τραγικό....μονο με γνώμονα να γυρισω πισω στο τοπο κατοικίας μου (8 χρονια κουράστηκα)εβαλα στο νομο των συμφερόντων μου και τις 2 επιλογες (σχολεια+γραφεια)ειπα να τα παιξω ολα για ολα....Νομος οργανικής αλλη περιφερεια απο το νομο των συμφερόντων μου....τι θα μου συμβει Θεε μου