0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
όταν ήμουν υπεύθυνη ΓΡΑΣΕΠ είχα μάθει στα παιδιά πώς - να συντάσουν μια αίτηση - να γράφουν βιογραφικό - να υποβάλουν αίτημα σε υπηρεσία - να κάνουν αναφορά - να ψάχνουν στο ίντερνετ - να γράφουν μια μικρή αγγελία - να γράφουν ένα δελτίο τύπου τους άρεσε πάρα πολύ.... θεωρώ ότι όλοι μπορούν να το κάνουν ! Είτε στο μάθημα του ΣΕΠ είτε στα projects.
Παράθεση από: perastikos_kav στις Αυγούστου 25, 2013, 05:46:13 pmΝεαροί και νεαρές με μεταπτυχιακά έρχονται με τη μαμά για να κάνουν μια αίτηση και την αίτηση τη συμπληρώνει η μαμά που τελείωσε το λύκειο πριν 35 χρόνια.Μεγάλη αλήθεια είπες! Φοβερό αλλά το έχω δει και εγώ να συμβαίνει!
Νεαροί και νεαρές με μεταπτυχιακά έρχονται με τη μαμά για να κάνουν μια αίτηση και την αίτηση τη συμπληρώνει η μαμά που τελείωσε το λύκειο πριν 35 χρόνια.
καποιο βυσμα εδω μεσα δεν μπορει να μας ενημερωσει αν πηρε μεταταξη να ξερουμε αν ολοκληρωθηκε η διαδικασια , βρε αδερφε.
Κάποιες ερωτήσεις αν μπορεί κανείς να δώσει τα φώτα του. Αφορούν τις τοποθετήσεις αφού γίνουν οι μετατάξεις:1. Η τοποθέτηση γίνεται με βάση τα μόρια μετάθεσης; Χρόνια, δυσμενείς, εντοπιότητα, συνυπηρέτηση; Υποθέτω τα μεταπτυχιακά κλπ δεν ισχύουν. Σχετίζονται τα μόρια των αποσπάσεων; Προηγούνται κάποιες ειδικές κατηγορίες; 2. Μεταφέρουμε τα μόρια της β'θμιας ή μετατρέπονται σε μόρια α'θμιας; Στη δεύτερη περίπτωση πως μπορούμε να τα υπολογίσουμε; 3. Η συνυπηρέτηση αφορά πυσδε ή δήμο;4. Παίζει κανένα ρόλο η περιοχή του πυσδε της β'θμιας που είμασταν στην νέα τοποθέτηση;5. Αν υπάρχουν υπόνοιες για "περίεργα" μόρια χρειάζεται ένσταση ή θα ζητηθούν όλα τα δικαιολογιτικά;
Ευχαριστώ για την απάντηση. Σε ό,τι αφορά τη μοριοδότηση βρήκα κάποιους πίνακες αλλά δεν έβγαλα άκρη. Μιλάει για περιοχές Α,