0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το Υπουργείο καταλαβαίνοντας την γκαφα που εχει κανει με τις ταυτόχρονες "εθελοντικές" και "υποχρεωτικές" μετατάξεις ....
Παράθεση από: Madman στις Αυγούστου 26, 2013, 11:22:59 pmΤο Υπουργείο καταλαβαίνοντας την γκαφα που εχει κανει με τις ταυτόχρονες "εθελοντικές" και "υποχρεωτικές" μετατάξεις .... ας μη γελιόμαστε , δεν είναι άσχετοι , είναι πανούργοι , δεν πρόκειται για γκάφα αλλά το κάνουν σκόπιμα . Πιστευω ότι θα γίνουν κανονικά οι εθελοντικές . Αν δεν τις έβγαλαν μέχρι τώρα , μάλλον θα είναι επειδή ήθελαν να δουν τι παίζεται με τις υποχρεωτικές ωστε να έχουν συνολική εικόνα με το θέμα "μετατάξεις" .Επίσης το παιχνιδάκι 1) ρίχνω μια ιδέα ( μεταταξεις) 2) βλέπω αντιδράσεις ( ολμε , οχι διαθεσιμοτητα , οχι μεταταξεις ....)3) δημιουργώ φόβο , ανασφάλεια , φαγωμαρα αναμεσα στις ειδικοτητες ( ποιοι κλαδοι περισσευουν , πληροφορικοι, γυμναστες , πάνω από 12ετια , Ασεπ , επιτηριδα ..).4) δίνω παραπλανιτικες πληροφορίες (θα καταργηθούν οι τάδε ...... θα κόψω από αυτούς ...)5)ρίχνω τη βόμβα μου ( διαθεσιμοτητα στα τεχνικά λύκεια 6) δίνω "μάχες" και προτείνω "σχέδια σωτηρίας" ( υποχρεωτικές μετατάξεις , διαθεσιμοτητα , όχι απολύσεις ) 7) κρατάω τα χαρτιά μου κλειστά και τους ενδιαφερομενους στο σκοτάδι να αγωνιούν ( εθελοντικες , υποχρεωτικες , οργανικες θέσεις ....)δεν είναι τίποτε άλλο από έναν ψυχολογικό πόλεμο εκτελεσμένο με μαεστρία . Ψυχολογία για την χειραγώγηση μας . Και από εκεί που πριν απο εναν χρόνο γελούσαμε με την ιδέα υποχρεωτικής μετάταξης στην πρωτοβάθμια , τώρα αγωνιούμε να την πάρουμε . Δεν πρέπει να μη τους υποτιμάμε .
και τοτε βρε παιδια αφου μπορει να καταρρευσει ανετα νομικα (συμφωνώ με αυτό) γιατί το κάνανε με αυτό τον τρόπο???Για χαζούς δεν τους έχω...Και δεύτερον ας μου πει κάποιοςμε εμάς που κάναμε και στις 2 (εθελοντικές+υποχρεωτικές) τι θα γίνει?Στις υποχρεωτικές βέβαια επειδη δεν έβαλα δικό μου πύσδε δεν πιάνω τίποτα μάλλον(αν εφαρμοστεί όπως είπαν με το ενημερωτικό) ενώ με τις εθελοντικές και 12 προτιμήσεις κάτι γίνεται
1)εγω υπεύθυνη δήλωση έκανα...2)τι γίνεται αν πρόκειται για διαφορετικές θέσεις όπως πιστεύω εγώ γατόπαρδε?3)η δικιά μου υπεύθυνη δήλωση σήμερα που ξαναπήγα στην ΔΔΕ που έκανα ταυτοπροσωπία ήταν μαζί με όλες τις άλλες πίσω από το αντίγραφο της αίτησης μου και την φωτοτυπία της ταυτότητας που κράτησε η ΔΔΕ ενώ απευθύνονται στο Υπουργείο.Όταν τους είπα ότι πρέπει να σταλούν κάτω μου είπαν ότι δεν είναι κανένας υπεύθυνος εκεί από αυτούς που ασχολούνταν με τις μετατάξεις!πήραν άδεια και να πάρω τηλ από Δευτέρα...
200 άτομα διαβάζουν αυτό το νήμα και δεν υπάρχει κανένας που ο γνωστός του γνωστού του έχει κάποιον γνωστό στο υπουργείο να μας πει μια έγκυρη πληροφορία;