0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τι λετε βρε παιδια τωρα? εχω π.χ. 130 μορια εκανα αιτηση δεν επιασα τιποτα. Με πανε στου διαολου τη μανα κ τον αλλον με 30 επειδη δεν εκανε αιτηση τον αφηνουν στα αυγα του κ στη βθμια κιολας?? γινονται αυτα?? απο εκεινον θα το ξεκινησουν κ ρωτηστε κ τον Μπρατη κ την γυναικα στον υπουργο!!!
pamela, από τη στιγμή που δεχεσαι να παιξεις σ'ενα παιχνίδι χωρις να εχουν διευκρινιστει οι κανονες του, αναλαμβανεις και το ρισκο. Χωρις να ξέρω τι θα αποφασιστει τελικά , πιστευω ότι οσοι δεν κανανε αιτηση , πραξανε σωστά, 1ον γιατί αρνήθηκαν να μπουν σ΄αυτή τη γελοια διαδικασία που μας υποτιμά, και 2ον γιατι από τη στιγμή που οι αιτήσεις ηταν περισσοτερες, μπορει να τους αφηναν τουλάχιστον στη επαρχία που βρισκονται.
Παράθεση από: PAMELA27 στις Αυγούστου 27, 2013, 12:22:47 pmτι λετε βρε παιδια τωρα? εχω π.χ. 130 μορια εκανα αιτηση δεν επιασα τιποτα. Με πανε στου διαολου τη μανα κ τον αλλον με 30 επειδη δεν εκανε αιτηση τον αφηνουν στα αυγα του κ στη βθμια κιολας?? γινονται αυτα?? απο εκεινον θα το ξεκινησουν κ ρωτηστε κ τον Μπρατη κ την γυναικα στον υπουργο!!!Γιατί υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι θα γίνει κάτι άλλο;Αυτό είναι το πιο λογικό
Καθίστε ρε παιδιά. Η Καθημερινή το έγραψε. Ας περιμένουμε να δούμε. Προσωπικά, το επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά (σε σημείο να ακούγομαι κουραστικός) θα τους ταράξω στη νομιμότητα, μέσω δικαστικών προσφυγών. Είχα κάνει αίτηση στις εθελοντικές (έχω καταθέσει υπεύθυνη δήλωση ότι δεν παραιτούμαι και αίτηση ενημέρωσης σε σχέση με την εξέλιξη της διαδικασίας). έκανα και στις πρόσφατες αν και είχα οργανική με 12 ώρες (ήθελα να έρθω πιο κοντά στο τόπο συμφερόντων μου). Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτώ να με τοποθετήσουν οπουδήποτε στην Ελλάδα. Αν είμαστε περισσότεροι μπορούμε να το πετύχουμε. Μόνος του ο καθένας λίγα πράγματα θα κάνει.
Παράθεση από: tina05 στις Αυγούστου 27, 2013, 12:38:40 pmpamela, από τη στιγμή που δεχεσαι να παιξεις σ'ενα παιχνίδι χωρις να εχουν διευκρινιστει οι κανονες του, αναλαμβανεις και το ρισκο. Χωρις να ξέρω τι θα αποφασιστει τελικά , πιστευω ότι οσοι δεν κανανε αιτηση , πραξανε σωστά, 1ον γιατί αρνήθηκαν να μπουν σ΄αυτή τη γελοια διαδικασία που μας υποτιμά, και 2ον γιατι από τη στιγμή που οι αιτήσεις ηταν περισσοτερες, μπορει να τους αφηναν τουλάχιστον στη επαρχία που βρισκονται.Να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω!Μας έβαλαν να παίξουμε σ' ένα παιγνίδι, όπου δεν φαίνεται να χάνουμε τίποτα!Αν εγώ, από 500 χλμ. μακριά από το σπίτι μου, βρεθώ ξαφνικά στο σπίτι μου, θα μου έρθει άσχημα;Να χ...σω τη Δευτεροβάθμια και όσα μου προσφέρει, από τη στιγμή που είμαι 40 χρόνων και δεν πρόκειται να δω οργανική στο σπίτι μου, μέχρι να γεράσω! Κι όλα αυτά από τις μαλ...ίες των ιθυνόντων και συνδικαλιστών που ΠΑΝΤΑ φρόντιζαν να βολεύουν τους ημετέρους τους. Άει σιχτίρ...
Καλημέρα...Οι υποχρεωτικές θα ανακοινωθούν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου σήμερα...υπολογίστε μέχρι το απόγευμα για να είστε μέσα (αν και παίζει και νωρίτερα)...