*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4785311 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

guestteacher

• Επισκέπτης
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #8330 στις: Αυγούστου 28, 2013, 02:58:27 pm »
@thriskeftika

Η ημερομηνία πληρωμής ξεκινούσε από το ΦΕΚ.
Μιλάμε για δημοσιούς υπαλλήλους που ανήκουν κάπου και πρέπει να πάνε κάπου. Να διαγραφούν από κάπου και να ξαναγραφούν κάπου.
Αν κάποιος Δ/ντης
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 28, 2013, 03:02:40 pm από guestteacher »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 07:06:37 »

Αποσυνδεδεμένος thriskeftika

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #8331 στις: Αυγούστου 28, 2013, 02:58:51 pm »

Κοίτα πέρα από την πλάκα θεωρώ λίγο δύσκολο για άλλους λόγους να ανακοινωθούν την Παρασκευή.

είναι και η ανακοίνωση των βάσεων που εκκρεμεί και επίσης επείγει :D

Η ανακοίνωση των βάσεων θα γίνει αύριο.
Είναι όμως ανεξάρτητα το ένα από το άλλο. Διαφορετικό Τμήμα του Υπουργείου επεξεργάζεται το κάθε θέμα.

Αποσυνδεδεμένος anexikratis

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #8332 στις: Αυγούστου 28, 2013, 03:00:13 pm »
Από το υπόλοιπο δημόσιο γνωρίζω ότι στις μετατάξεις όταν βγει το ΦΕΚ, πρέπει πρώτα να σταλεί ο φάκελός σου με ότι αυτό συνεπάγεται (πχ σύνταξη πιστοποιητικό υπηρεσιακών μεταβολών, άδειες κλπ) και μετά σε καλούνε να αναλάβεις υπηρεσία

Αποσυνδεδεμένος silkcut

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Η γνώση είναι δύναμη και η σιωπή συνενοχή...
    • Προφίλ
« Απάντηση #8333 στις: Αυγούστου 28, 2013, 03:00:58 pm »

Αναφέρομαι στο ότι είχαν εξαιρεθεί από τη διαδικασία των υποχρεωτικών μεταθέσεων που είχε ανακοινωθεί από την άνοιξη οι έχοντες πάνω από 12 χρόνια υπηρεσία. Αν είναι λάθος η  διατύπωση μου ζητώ συγνώμη από όσους συναδέλφους διάβασαν το σχόλιο μου.

Υποθέτω συνάλελφε αισθάνεσαι περισσότερο την ανάγκη να κριτικάρεις ένα μέλος (που ούτε λεφτά βγάζω από την  υπόθεση αυτή ούτε έχω θέση για να εκπροσωπώ άλλους) για μια άστοχη διατύπωση και όχι το κύριο σχόλιο μου που κριτικάρει ένα αρκετά ποιό σημαντικό θέμα.
η διατύπωση σου ήταν λάθος, δεν έγραψες αυτό στο προηγούμενό σου μήνυμα, και διαβάζοντας το ο οποιοσδήποτε θα έβγαζε το ίδιο συμπέρασμα ;)
η κριτική μου (συναδελφικά πάντα) αφορούσε το έλλειμμα ενημέρωσης που πολλοί συνάδελφοι έχουν με δική τους ευθύνη, δε συνηθίζω να στρέφομαι κατά προσώπων :)
αλλά αφού το διόρθωσες, δεκτή κατά τα υπόλοιπα η κριτική σου στην ΟΛΜΕ :)
αυτά και τέλος γιατί είμαι εκτός θέματος
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι κάνουν δικτατορίες με τανκς, από τη στιγμή που υπάρχει η τηλεόραση...
ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΕΚΟ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 07:06:37 »

Αποσυνδεδεμένος greedo

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Han shot first...
    • Προφίλ
« Απάντηση #8334 στις: Αυγούστου 28, 2013, 03:01:11 pm »
@thriskeftika

Η ημερομηνία πληρωμής ξεκινούσε από το ΦΕΚ.
Μιλάμε για δημοσιούς υπαλλήλους που ανήκουν κάπου και πρέπει να πάνε κάπου. Να διαγραφούν από κάπου και να ξαναγραφούν κάπου.
Αν κάποιος Δ/ντης

Αποσυνδεδεμένος Φωτεινή ΠΕ07

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #8335 στις: Αυγούστου 28, 2013, 03:03:28 pm »
Από το υπόλοιπο δημόσιο γνωρίζω ότι στις μετατάξεις όταν βγει το ΦΕΚ, πρέπει πρώτα να σταλεί ο φάκελός σου με ότι αυτό συνεπάγεται (πχ σύνταξη πιστοποιητικό υπηρεσιακών μεταβολών, άδειες κλπ) και μετά σε καλούνε να αναλάβεις υπηρεσία
Με άλλα λόγια .....περίμενε μέχρι να γίνει και αυτό.....χρονοβόρο μου φαίνεται.Πάλι στο περίμενε θα μας έχουν;
Η ελευθερία είναι παιδί της αγάπης.

Αποσυνδεδεμένος silkcut

• Ιστορικό μέλος
  • Η γνώση είναι δύναμη και η σιωπή συνενοχή...
    • Προφίλ
« Απάντηση #8336 στις: Αυγούστου 28, 2013, 03:08:57 pm »

Είναι όμως ανεξάρτητα το ένα από το άλλο. Διαφορετικό Τμήμα του Υπουργείου επεξεργάζεται το κάθε θέμα.
πολύ σωστά, αλλά το υπουργείο αυτό ισχυρίζεται ;)
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι κάνουν δικτατορίες με τανκς, από τη στιγμή που υπάρχει η τηλεόραση...
ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΕΚΟ

Αποσυνδεδεμένος Ιφκίνθια

• Νέο μέλος
  • *
  • μαύρα μάτια κάναμε
    • Προφίλ
« Απάντηση #8337 στις: Αυγούστου 28, 2013, 03:12:35 pm »
Σχεδόν φοβάμαι να ρωτήσω αν έχεις κανείς κάποια έγκυρη ενημέρ.... ΑΧΑΧΑΧΑ!!!!  ;D ;D
Στην Ίφκινθο, αδελφές μου, στην Ίφκινθο!

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #8338 στις: Αυγούστου 28, 2013, 03:13:55 pm »

πολύ σωστά, αλλά το υπουργείο αυτό ισχυρίζεται ;)

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα κάποια στιγμή από κάποιον στο Υπουργείο να μας πει αν η κατανομή ατόμων σε θέσεις (βάσεις μαθητών, προσλήψεις, αποσπάσεις κ.λ.π.) γίνεται από ένα τμήμα και αν δύο εργασίες επιλογής μπορούν να τρέξουν παράλληλα (όχι υπολογιστικά αλλά διαδικαστικά - χαρτούρα κ.τλ). Επίσης ενδιαφέρον θα είχε η κάθε διαδικασία πόσο χρόνο απασχόλησης απαιτεί...Αν ξέρει πραγματικά καποιος συνάδελφος ας μας ενημερώσει. Θα είχε το ενδιαφέρον του νομίζω...

Αποσυνδεδεμένος greedo

• Ιστορικό μέλος
  • Han shot first...
    • Προφίλ
« Απάντηση #8339 στις: Αυγούστου 28, 2013, 03:17:57 pm »

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα κάποια στιγμή από κάποιον στο Υπουργείο να μας πει αν η κατανομή ατόμων σε θέσεις (βάσεις μαθητών, προσλήψεις, αποσπάσεις κ.λ.π.) γίνεται από ένα τμήμα και αν δύο εργασίες επιλογής μπορούν να τρέξουν παράλληλα (όχι υπολογιστικά αλλά διαδικαστικά - χαρτούρα κ.τλ). Επίσης ενδιαφέρον θα είχε η κάθε διαδικασία πόσο χρόνο απασχόλησης απαιτεί...Αν ξέρει πραγματικά καποιος συνάδελφος ας μας ενημερώσει. Θα είχε το ενδιαφέρον του νομίζω...
Φέξε μου και γλίστρησα....    ;) ;D 8)     (σιγά να μην μας πουν...   :P)

Αποσυνδεδεμένος sensible

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #8340 στις: Αυγούστου 28, 2013, 03:18:28 pm »
Τι ΦΕΚ ΜΕΚ κτλ ρε παιδιά!!!
Προσωπική μου άποψη είναι ότι έχουν σοβαρό ζήτημα με τις υποχρεωτικές. Πίστεψαν ότι θα συρρεύσει κόσμος και κοσμάκης και μετά βίας βρήκαν 1000 αιτήσεις πάνω από τις θέσεις. Πίστεψαν ότι υπό το φόβο της διαθεσιμότητας όλοι θα δήλωναν σαν προτιμήσεις και τα ΠΥΣΠΕ/ΙΕΚ της οικείας Διεύθυνσης που υπηρετούν τώρα. Τζίφος, 3-4 χιλιάρικα από τις αιτήσεις ήταν φαντάζομαι αποκλειστικά για ΑΘΗΝΑ Θεσσαλονίκη και μόνο για εκεί! Οπότε οδηγούνται σε φιάσκο διότι απλά δεν υπήρξε καθόλου διασπορά των αιτήσεων/προτιμήσεων . Επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να μετατάξουν κάποιον εκεί που δε δήλωσε υποχρεωτικά και να τον μετακινήσουν σε άλλο νομό, διότι ο Υπουργός θα βάλει εκ νέου φωτιά στον κλάδο με ότι αυτό συνεπάγεται για την επερχόμενη απεργία (και φυσικά θα πάει περίπατο η διαβόητη νίκη υπουργού έναντι ΟΛΜΕ για τις μετατάξεις).
Είμαι σίγουρος ότι είναι σε αδιέξοδο γιατί ή θα πάρουν σκληρές αποφάσεις τύπου «Φύγε από ΔΔΕ Καβάλας και πάνε ΙΕΚ Ορεστιάδας διοικητικιά για μία ζωή! (μέχρι τη διαθεσιμότητα)» ή θα ικανοποιήσουν τις προτιμήσεις των αιτούντων και φυσικά δε θα πάρουν μετάταξη ούτε 1000 άτομα έτσι. Στη δεύτερη περίπτωση γίνονται και ρόμπα γιατί δεν ικανοποίησαν τόσο καιρό τις 945 εθελοντικές και νομιμότατες.
Η ξεφτίλα του υπουργείου σε όλο του το μεγαλείο. Δεν υπάρχει υπουργός αυτή τη στιγμή, μία επικοινωνιακή κλίκα της κυβέρνησης υπάρχει και ο Πασοκογενής υφυπουργός που κάθε φορά που τον ρωτάς σε παραπέμπει στον υπουργό «που χειρίζεται το θέμα» (να φύγει η καυτή πατάτα από εμένα δηλαδή).  Ότι και να γίνει τώρα, μετά τα άτυπα Δελτία Τύπου, την έχουν λερωμένη τη φωλιά τους. Εγώ εννοείται ότι θα κινηθώ νομικά ότι και να κάνουν, απλά περιμένω που θα κάτσει η μπίλια πρώτα.
Το καλό είναι ότι μετά από τόση αγωνία και άγχος που είχα……. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ

Αποσυνδεδεμένος kamia elpida

• Πλήρες μέλος
  • ...τρέλανε μας
    • Προφίλ
« Απάντηση #8341 στις: Αυγούστου 28, 2013, 03:22:28 pm »
ΦΕΚ them all...μας έχουν χαλάσει την υγεία , ε μα πλέον

Αποσυνδεδεμένος sensible

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #8342 στις: Αυγούστου 28, 2013, 03:23:27 pm »
ΦΕΚ them all...μας έχουν χαλάσει την υγεία , ε μα πλέον

Χαχαχαχαχαχα...κορυφαίο!!!!

Αποσυνδεδεμένος Φωτεινή ΠΕ07

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #8343 στις: Αυγούστου 28, 2013, 03:26:26 pm »
Τι ΦΕΚ ΜΕΚ κτλ ρε παιδιά!!!
Προσωπική μου άποψη είναι ότι έχουν σοβαρό ζήτημα με τις υποχρεωτικές. Πίστεψαν ότι θα συρρεύσει κόσμος και κοσμάκης και μετά βίας βρήκαν 1000 αιτήσεις πάνω από τις θέσεις. Πίστεψαν ότι υπό το φόβο της διαθεσιμότητας όλοι θα δήλωναν σαν προτιμήσεις και τα ΠΥΣΠΕ/ΙΕΚ της οικείας Διεύθυνσης που υπηρετούν τώρα. Τζίφος, 3-4 χιλιάρικα από τις αιτήσεις ήταν φαντάζομαι αποκλειστικά για ΑΘΗΝΑ Θεσσαλονίκη και μόνο για εκεί! Οπότε οδηγούνται σε φιάσκο διότι απλά δεν υπήρξε καθόλου διασπορά των αιτήσεων/προτιμήσεων . Επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να μετατάξουν κάποιον εκεί που δε δήλωσε υποχρεωτικά και να τον μετακινήσουν σε άλλο νομό, διότι ο Υπουργός θα βάλει εκ νέου φωτιά στον κλάδο με ότι αυτό συνεπάγεται για την επερχόμενη απεργία (και φυσικά θα πάει περίπατο η διαβόητη νίκη υπουργού έναντι ΟΛΜΕ για τις μετατάξεις).
Είμαι σίγουρος ότι είναι σε αδιέξοδο γιατί ή θα πάρουν σκληρές αποφάσεις τύπου «Φύγε από ΔΔΕ Καβάλας και πάνε ΙΕΚ Ορεστιάδας διοικητικιά για μία ζωή! (μέχρι τη διαθεσιμότητα)» ή θα ικανοποιήσουν τις προτιμήσεις των αιτούντων και φυσικά δε θα πάρουν μετάταξη ούτε 1000 άτομα έτσι. Στη δεύτερη περίπτωση γίνονται και ρόμπα γιατί δεν ικανοποίησαν τόσο καιρό τις 945 εθελοντικές και νομιμότατες.
Η ξεφτίλα του υπουργείου σε όλο του το μεγαλείο. Δεν υπάρχει υπουργός αυτή τη στιγμή, μία επικοινωνιακή κλίκα της κυβέρνησης υπάρχει και ο Πασοκογενής υφυπουργός που κάθε φορά που τον ρωτάς σε παραπέμπει στον υπουργό «που χειρίζεται το θέμα» (να φύγει η καυτή πατάτα από εμένα δηλαδή).  Ότι και να γίνει τώρα, μετά τα άτυπα Δελτία Τύπου, την έχουν λερωμένη τη φωλιά τους. Εγώ εννοείται ότι θα κινηθώ νομικά ότι και να κάνουν, απλά περιμένω που θα κάτσει η μπίλια πρώτα.
Το καλό είναι ότι μετά από τόση αγωνία και άγχος που είχα……. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ
Σε αρθρο του ΕΘΝΟΥΣ γραφει οτι σκοπευουν παλι να μας επιστρατευσουν σε περιπτωση απεργιας το Σεπτεμβρη!!!
Η ελευθερία είναι παιδί της αγάπης.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144