0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: guestteacher στις Αυγούστου 28, 2013, 02:32:44 pmΚοίτα πέρα από την πλάκα θεωρώ λίγο δύσκολο για άλλους λόγους να ανακοινωθούν την Παρασκευή.είναι και η ανακοίνωση των βάσεων που εκκρεμεί και επίσης επείγει
Κοίτα πέρα από την πλάκα θεωρώ λίγο δύσκολο για άλλους λόγους να ανακοινωθούν την Παρασκευή.
Αναφέρομαι στο ότι είχαν εξαιρεθεί από τη διαδικασία των υποχρεωτικών μεταθέσεων που είχε ανακοινωθεί από την άνοιξη οι έχοντες πάνω από 12 χρόνια υπηρεσία. Αν είναι λάθος η διατύπωση μου ζητώ συγνώμη από όσους συναδέλφους διάβασαν το σχόλιο μου. Υποθέτω συνάλελφε αισθάνεσαι περισσότερο την ανάγκη να κριτικάρεις ένα μέλος (που ούτε λεφτά βγάζω από την υπόθεση αυτή ούτε έχω θέση για να εκπροσωπώ άλλους) για μια άστοχη διατύπωση και όχι το κύριο σχόλιο μου που κριτικάρει ένα αρκετά ποιό σημαντικό θέμα.
@thriskeftikaΗ ημερομηνία πληρωμής ξεκινούσε από το ΦΕΚ.Μιλάμε για δημοσιούς υπαλλήλους που ανήκουν κάπου και πρέπει να πάνε κάπου. Να διαγραφούν από κάπου και να ξαναγραφούν κάπου.Αν κάποιος Δ/ντης
Από το υπόλοιπο δημόσιο γνωρίζω ότι στις μετατάξεις όταν βγει το ΦΕΚ, πρέπει πρώτα να σταλεί ο φάκελός σου με ότι αυτό συνεπάγεται (πχ σύνταξη πιστοποιητικό υπηρεσιακών μεταβολών, άδειες κλπ) και μετά σε καλούνε να αναλάβεις υπηρεσία
Η ανακοίνωση των βάσεων θα γίνει αύριο. Είναι όμως ανεξάρτητα το ένα από το άλλο. Διαφορετικό Τμήμα του Υπουργείου επεξεργάζεται το κάθε θέμα.
Παράθεση από: thriskeftika στις Αυγούστου 28, 2013, 02:58:51 pmΗ ανακοίνωση των βάσεων θα γίνει αύριο. Είναι όμως ανεξάρτητα το ένα από το άλλο. Διαφορετικό Τμήμα του Υπουργείου επεξεργάζεται το κάθε θέμα.πολύ σωστά, αλλά το υπουργείο αυτό ισχυρίζεται
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα κάποια στιγμή από κάποιον στο Υπουργείο να μας πει αν η κατανομή ατόμων σε θέσεις (βάσεις μαθητών, προσλήψεις, αποσπάσεις κ.λ.π.) γίνεται από ένα τμήμα και αν δύο εργασίες επιλογής μπορούν να τρέξουν παράλληλα (όχι υπολογιστικά αλλά διαδικαστικά - χαρτούρα κ.τλ). Επίσης ενδιαφέρον θα είχε η κάθε διαδικασία πόσο χρόνο απασχόλησης απαιτεί...Αν ξέρει πραγματικά καποιος συνάδελφος ας μας ενημερώσει. Θα είχε το ενδιαφέρον του νομίζω...
ΦΕΚ them all...μας έχουν χαλάσει την υγεία , ε μα πλέον
Τι ΦΕΚ ΜΕΚ κτλ ρε παιδιά!!!Προσωπική μου άποψη είναι ότι έχουν σοβαρό ζήτημα με τις υποχρεωτικές. Πίστεψαν ότι θα συρρεύσει κόσμος και κοσμάκης και μετά βίας βρήκαν 1000 αιτήσεις πάνω από τις θέσεις. Πίστεψαν ότι υπό το φόβο της διαθεσιμότητας όλοι θα δήλωναν σαν προτιμήσεις και τα ΠΥΣΠΕ/ΙΕΚ της οικείας Διεύθυνσης που υπηρετούν τώρα. Τζίφος, 3-4 χιλιάρικα από τις αιτήσεις ήταν φαντάζομαι αποκλειστικά για ΑΘΗΝΑ Θεσσαλονίκη και μόνο για εκεί! Οπότε οδηγούνται σε φιάσκο διότι απλά δεν υπήρξε καθόλου διασπορά των αιτήσεων/προτιμήσεων . Επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να μετατάξουν κάποιον εκεί που δε δήλωσε υποχρεωτικά και να τον μετακινήσουν σε άλλο νομό, διότι ο Υπουργός θα βάλει εκ νέου φωτιά στον κλάδο με ότι αυτό συνεπάγεται για την επερχόμενη απεργία (και φυσικά θα πάει περίπατο η διαβόητη νίκη υπουργού έναντι ΟΛΜΕ για τις μετατάξεις).Είμαι σίγουρος ότι είναι σε αδιέξοδο γιατί ή θα πάρουν σκληρές αποφάσεις τύπου «Φύγε από ΔΔΕ Καβάλας και πάνε ΙΕΚ Ορεστιάδας διοικητικιά για μία ζωή! (μέχρι τη διαθεσιμότητα)» ή θα ικανοποιήσουν τις προτιμήσεις των αιτούντων και φυσικά δε θα πάρουν μετάταξη ούτε 1000 άτομα έτσι. Στη δεύτερη περίπτωση γίνονται και ρόμπα γιατί δεν ικανοποίησαν τόσο καιρό τις 945 εθελοντικές και νομιμότατες.Η ξεφτίλα του υπουργείου σε όλο του το μεγαλείο. Δεν υπάρχει υπουργός αυτή τη στιγμή, μία επικοινωνιακή κλίκα της κυβέρνησης υπάρχει και ο Πασοκογενής υφυπουργός που κάθε φορά που τον ρωτάς σε παραπέμπει στον υπουργό «που χειρίζεται το θέμα» (να φύγει η καυτή πατάτα από εμένα δηλαδή). Ότι και να γίνει τώρα, μετά τα άτυπα Δελτία Τύπου, την έχουν λερωμένη τη φωλιά τους. Εγώ εννοείται ότι θα κινηθώ νομικά ότι και να κάνουν, απλά περιμένω που θα κάτσει η μπίλια πρώτα.Το καλό είναι ότι μετά από τόση αγωνία και άγχος που είχα……. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ