0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στην Εύβοια δώσανε 32 θέσεις ΠΕ 19-20. Καλύψανε 28 θέσεις. Εγώ το είχα πρώτη επιλογή προερχόμουνα από άλλο ΠΥΣΔΕ και δεν μετατάχτηκα. Αφού υπήρχαν κενές θέσεις γιατί δεν μετατάχτηκα ή κάποιος άλλος με περισσότερα μόρια από εμένα;
Παράθεση από: demosthenes στις Αυγούστου 28, 2013, 11:19:10 pmΜια επισήμανση προς όλους όσους πιστεύουν ότι τα αποτελέσματα είναι λάθοςΥπάρχουν πολλοί που δεν μπόρεσαν να αποδεσμευτούν από το ΠΥΣΔΕ τους διότι είχε καλυφθεί ο αριθμός των προς μετάταξη πλεοναζόντων και για αυτό το λόγο δεν πήραν μετάταξηΤι θες να πεις;Εξήγησε το λίγο
Μια επισήμανση προς όλους όσους πιστεύουν ότι τα αποτελέσματα είναι λάθοςΥπάρχουν πολλοί που δεν μπόρεσαν να αποδεσμευτούν από το ΠΥΣΔΕ τους διότι είχε καλυφθεί ο αριθμός των προς μετάταξη πλεοναζόντων και για αυτό το λόγο δεν πήραν μετάταξη
Δεν ξέρω αν βοηθήσει αυτό που θα πω, αλλά μήπως αυτοί που δεν πήραν τη μετάταξη που επιθυμούσαν, είναι όσοι είχαν ήδη οργανικές στη β/θμια; Γιατί κάποιοι συνάδελφοι το συζητούσαν σήμερα, πριν την ανακοίνωση των ονομάτων.
ιδιο σενάριο για
Να πούμε και το εξής: Ενα βασικό ερώτημα που αιωρούνταν ήταν: Έχω κάνει αίτηση και δεν ικανοποιείται, έχω μεταταχθεί όμως σε θέση που ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ; Έχεις παρατηρήσει κανείς κάτι τέτοιο ;
Παράθεση από: seisaxtheia στις Αυγούστου 28, 2013, 11:23:39 pmΠαράθεση από: John_PE20 στις Αυγούστου 28, 2013, 11:02:57 pmΞέρει κανένας πανελλαδικός ανά ειδικότητα πόσες θέσεις είχαν βγάλει πλεονάζουσες ώστε να βρούμε πόσες θέσεις ανα ειδικότητα δεν καλύφθηκαν; Για τους Πληροφορικούς που είδα, πλεονάζοντες συνολικά ήταν 1341, κενά για σχολεία ήταν 1189, κενά για διοικητικές ήταν 61 και κενά για ΙΕΚ ήταν 66. Συνολικά ικανοποιήθηκαν 1116 αιτήσεις, από τις οποίες για σχολεία είναι οι 1045, για διοικητικές 48 και για ΙΕΚ 23. Δηλαδή, μείναν συνολικά κενές 200 θέσεις, οι 144 σε σχολεία, οι 13 σε διοικητικές και οι 43 σε ΙΕΚ.Σε ευχαριστώ.
Παράθεση από: John_PE20 στις Αυγούστου 28, 2013, 11:02:57 pmΞέρει κανένας πανελλαδικός ανά ειδικότητα πόσες θέσεις είχαν βγάλει πλεονάζουσες ώστε να βρούμε πόσες θέσεις ανα ειδικότητα δεν καλύφθηκαν; Για τους Πληροφορικούς που είδα, πλεονάζοντες συνολικά ήταν 1341, κενά για σχολεία ήταν 1189, κενά για διοικητικές ήταν 61 και κενά για ΙΕΚ ήταν 66. Συνολικά ικανοποιήθηκαν 1116 αιτήσεις, από τις οποίες για σχολεία είναι οι 1045, για διοικητικές 48 και για ΙΕΚ 23. Δηλαδή, μείναν συνολικά κενές 200 θέσεις, οι 144 σε σχολεία, οι 13 σε διοικητικές και οι 43 σε ΙΕΚ.
Ξέρει κανένας πανελλαδικός ανά ειδικότητα πόσες θέσεις είχαν βγάλει πλεονάζουσες ώστε να βρούμε πόσες θέσεις ανα ειδικότητα δεν καλύφθηκαν;