0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ακόμα και να υπάρξει 2η φάση αυτή δεν θα είναι πριν το τέλος του άλλου μήνα (Σεπτέμβριο) γιατι τώρα πρέπει να γινουν ΠΥΣΠΕ να δοθούν οργανικές να αναλάβει ο καθένας υπηρεσία στο σχολείο που θα επιλέξει να μετρηθεί η κατάσταση να ξαναδούν ενδεχόμενες ελλείψεις να βγει καινούρια εγκύκλιος κτλ........όπως λένε όποιος έπιασεν έπιασεν..................γιαυτο και οι αρχαίοι λέγανε ότι η ευκαιρία είναι με πολλά μαλιά άλλα απο πίσω φαλακρή όταν περνάει απο μπροστά σου άρπαξε την αλλιώς μετά απλά θα φύγει μακριά απο εκεί βγήκε και η φράση έπιασε την ευκαιρία απο τα μαλιά
Παράθεση από: giokspy στις Αυγούστου 28, 2013, 11:43:04 pm Τελικα καλύφθηκαν ολες οι διοικητικες θεσεις?Στο δικό μου ΠΥΣΔΕ μόνο 1 από τις 3 διαθέσιμες διοικητικες καλύφθηκε.
Τελικα καλύφθηκαν ολες οι διοικητικες θεσεις?
Όσοι δεν πήραν μεταταξη παρ όλο που είχαν παραπάνω μόρια σημαίνει ότι εξαντλήθηκαν οι υπεραριθμοι ειδικότητας του ΠΥΣΔΕ τους .... πριν πάτε σε δικηγόρους τσεκάρετε το
Παράθεση από: marvac στις Αυγούστου 28, 2013, 11:49:32 pmΤί θα γίνει με τις εθελοντικές; Πήραν μετάταξη άτομα με πολύ λιγότερα μόρια από μένα. Έχω καμιά ελπίδα για τις άλλες ή να πάω να φουντάρω;Ομοιοπαθούσα... Μόνο αν πάμε σε δικηγόρο, ή αύριο στείλουμε ένσταση στο Υπουργείο βλέπω να γίνεται τπτ...
Τί θα γίνει με τις εθελοντικές; Πήραν μετάταξη άτομα με πολύ λιγότερα μόρια από μένα. Έχω καμιά ελπίδα για τις άλλες ή να πάω να φουντάρω;
Καλησπέρα, γίνεται η ΔΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ να πήρε μόνο 2 ΠΕ20 διοικητικών; Ενώ αρχικά ζητούσε 30;
Παράθεση από: vkvl στις Αυγούστου 28, 2013, 11:51:55 pmΗ εντοπιότητα και η μόνιμη κατοικίας μετράνε κάπως στα μόρια μετάταξης???ως μόρια σαφώς και δεν μετράνε αλλά επειδή ζητούνταν στην ηλεκτρονική φόρμα που συμπλήρωσαν όσοι κάνανε αίτηση μάλλον μετρήσανε ως παράμετροι στο πρόγραμμα (αλγόριθμο) επιλογής του υπουργείου.
Η εντοπιότητα και η μόνιμη κατοικίας μετράνε κάπως στα μόρια μετάταξης???
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως στην