0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: praitor στις Αυγούστου 29, 2013, 05:30:34 amΠαράθεση από: angelikiwi στις Αυγούστου 29, 2013, 05:27:00 amΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ2. Οι κενές θέσεις στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ανά κλάδο ή ειδικότητα και Διεύθυνση Εκπαίδευσης είναι οι κάτωθι :ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟ
Παράθεση από: angelikiwi στις Αυγούστου 29, 2013, 05:27:00 amΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ2. Οι κενές θέσεις στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ανά κλάδο ή ειδικότητα και Διεύθυνση Εκπαίδευσης είναι οι κάτωθι :ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟ
ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ2. Οι κενές θέσεις στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ανά κλάδο ή ειδικότητα και Διεύθυνση Εκπαίδευσης είναι οι κάτωθι :ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟ
Παράθεση από: jfk1976 στις Αυγούστου 29, 2013, 05:39:58 amΠαράθεση από: praitor στις Αυγούστου 29, 2013, 05:30:34 amΠαράθεση από: angelikiwi στις Αυγούστου 29, 2013, 05:27:00 amΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ2. Οι κενές θέσεις στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ανά κλάδο ή ειδικότητα και Διεύθυνση Εκπαίδευσης είναι οι κάτωθι :ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟ
Παράθεση από: praitor στις Αυγούστου 29, 2013, 05:55:40 amΠαράθεση από: jfk1976 στις Αυγούστου 29, 2013, 05:39:58 amΠαράθεση από: praitor στις Αυγούστου 29, 2013, 05:30:34 amΠαράθεση από: angelikiwi στις Αυγούστου 29, 2013, 05:27:00 amΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ2. Οι κενές θέσεις στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ανά κλάδο ή ειδικότητα και Διεύθυνση Εκπαίδευσης είναι οι κάτωθι :ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟ
ουφ πάλι από την αρχή! Η δοτική ικανότητα της Αθήνας είναι 50 όσοι είναι και οι πλεονάζοντες.Δεν μπορεί να δώσει παραπάνω από 50 γιατί τότε θα έχει κενά στην δευτεροβάθμια.Έκαναν 50 άτομα από Δ Αθήνα την πήρανε και μετά το σύστημα είπε στους υπόλοιπους "σόρυ μαγκες δεν μπορώ να μετατάξω κανεναν άλλον από Δ Αθήνας"Οι υπόλοιποι 19 καλύφθηκαν από άλλα πύσδε.Κάνε έναν έλεγχο στον πίνακα και ψάξε να βρεις πόσοι πήραν μετάταξη από Δ Αθήνας. Θα δεις ότι είναι μόνο 50. οι υπόλοιποι 19 ήταναπό άλλα πύσδε που είχαν την ικανότητα να δώσουν ..
Εισαι αλλου πραιτορ αληθεια το φεκ οριζει τα κενα στο λεμε 2 ανθρωποι
Παράθεση από: jfk1976 στις Αυγούστου 29, 2013, 06:14:18 amουφ πάλι από την αρχή! Η δοτική ικανότητα της Αθήνας είναι 50 όσοι είναι και οι πλεονάζοντες.Δεν μπορεί να δώσει παραπάνω από 50 γιατί τότε θα έχει κενά στην δευτεροβάθμια.Έκαναν 50 άτομα από Δ Αθήνα την πήρανε και μετά το σύστημα είπε στους υπόλοιπους "σόρυ μαγκες δεν μπορώ να μετατάξω κανεναν άλλον από Δ Αθήνας"Οι υπόλοιποι 19 καλύφθηκαν από άλλα πύσδε.Κάνε έναν έλεγχο στον πίνακα και ψάξε να βρεις πόσοι πήραν μετάταξη από Δ Αθήνας. Θα δεις ότι είναι μόνο 50. οι υπόλοιποι 19 ήταναπό άλλα πύσδε που είχαν την ικανότητα να δώσουν ..Πώς βρήκες στον πίνακα πόσοι πήραν μετάταξη ΑΠΟ το συγκεκριμένο ΠΥΣΔΕ?Αφού αναφέρει μόνο ΠΟΥ μετατάσσονται.
Παράθεση από: vivo στις Αυγούστου 29, 2013, 06:24:31 amΠώς βρήκες στον πίνακα πόσοι πήραν μετάταξη ΑΠΟ το συγκεκριμένο ΠΥΣΔΕ?Αφού αναφέρει μόνο ΠΟΥ μετατάσσονται.Η Δ Αθήνας είχε 50 πλεονάσματα. ΜΟΝΟ 50 άτομα μπορούν να μεταταχθούν από το πύσδε Δ Αθηνας προς το πυσπε Δ Αθήνας και όλα τα άλλα πύσπε! Οι υπόλοιποι δεν μπορούν να μεταταχθούν γιατί τελείωσε η δοτική ικανότητα του πύσδε αυτού.Για τους πληροφορικούς (μιας και είμαι και εγώ) ΥΠΟΘΕΤΩ πως και οι 50 που πήραν μετάταξη από το πύσδε της Δ Αθήνας (50 πλεονάζοντες) πήγαν στο ΠΥΣΠΕ Αθήνας. ΥΠΟΘΕΤΩ γιατί μπορεί να έκανε κανένας για μετάταξη στο πύσπε Σαμου (αλλά δε το νομίζω:))
Πώς βρήκες στον πίνακα πόσοι πήραν μετάταξη ΑΠΟ το συγκεκριμένο ΠΥΣΔΕ?Αφού αναφέρει μόνο ΠΟΥ μετατάσσονται.
Παράθεση από: jfk1976 στις Αυγούστου 29, 2013, 06:35:59 amΠαράθεση από: vivo στις Αυγούστου 29, 2013, 06:24:31 amΠώς βρήκες στον πίνακα πόσοι πήραν μετάταξη ΑΠΟ το συγκεκριμένο ΠΥΣΔΕ?Αφού αναφέρει μόνο ΠΟΥ μετατάσσονται.Η Δ Αθήνας είχε 50 πλεονάσματα. ΜΟΝΟ 50 άτομα μπορούν να μεταταχθούν από το πύσδε Δ Αθηνας προς το πυσπε Δ Αθήνας και όλα τα άλλα πύσπε! Οι υπόλοιποι δεν μπορούν να μεταταχθούν γιατί τελείωσε η δοτική ικανότητα του πύσδε αυτού.Για τους πληροφορικούς (μιας και είμαι και εγώ) ΥΠΟΘΕΤΩ πως και οι 50 που πήραν μετάταξη από το πύσδε της Δ Αθήνας (50 πλεονάζοντες) πήγαν στο ΠΥΣΠΕ Αθήνας. ΥΠΟΘΕΤΩ γιατί μπορεί να έκανε κανένας για μετάταξη στο πύσπε Σαμου (αλλά δε το νομίζω:))Επομένως συμπεραίνεις ότι έφυγαν 50 από το ΠΥΣΔΕ Δ΄Αθήνας, απλώς ερμηνεύοντας το ΦΕΚ??Ή έχεις τσεκάρει με κάποιο τρόπο ότι υπάρχουν άτομα (αυτοί οι 19 επιπλέον που ανέφερες) που μετατάχθηκαν στη Δ΄Αθήνας, ενώ προέρχονται από άλλα ΠΥΣΔΕ?