0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ελεος. Εβγαλε ο νομος χ πλεοναζοντες και να μην ξερω ποσοι εφυγαν, τι ποσοστο του χ καλυφθηκε; Αν πχ καλυφθηκε ολος ο αριθμος χ, ειναι ανακουφιστικο να ξερεις οτι δεν υπαρχουν πλεοναζοντες στον νομο σου...
Παράθεση από: maria2013 στις Αυγούστου 29, 2013, 11:24:02 amΕλεος. Εβγαλε ο νομος χ πλεοναζοντες και να μην ξερω ποσοι εφυγαν, τι ποσοστο του χ καλυφθηκε; Αν πχ καλυφθηκε ολος ο αριθμος χ, ειναι ανακουφιστικο να ξερεις οτι δεν υπαρχουν πλεοναζοντες στον νομο σου...μπορεί να σε βοηθήσει το αρχείο αυτό να βρείς ποιος έφυγε από που http://www.pde.gr/index.php?action=tpmod;dl=get946Απλά κάνε αναζήτηση με το ΠΥΣΔΕ που σε ενδιαφέρει...
θα ήθελα συνάδελφοι να επισημάνω κάτι, το οποίο μου κάνει εντύπωση πως δεν αναφέρθηκε στις τελευταίες 40 σελίδες, μετά την ανακοίνωση των μετατάξεων δλδ. Στους συλλογισμούς που κάνουν ορισμένοι προσπαθώντας να εξηγήσουν ορισμένες "αδικίες" που παρατηρούνται, δεν έχει τεθεί η παράμετρος ότι τα μόρια του καθενός είναι ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.Είμαι 100% σίγουρος ότι υπάρχουν ΠΟΛΛΑ λάθη σε αυτό ακριβώς το σημείο και δεν εννοώ εσκεμμένα λάθη, αλλά λάθη πραγματικά εκ παραδρομής. Γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν είναι λίγοι οι συνάδελφοι που δεν γνώριζαν πως να συμπληρώσουν την αίτηση, μπερδεύοντας πολλές φορές του τι είναι μόρια συνθηκών, συνολικά κλπ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΞΙΜΟ βέβαια, είναι φταίξιμο του υπουργείου που πραγματοποιεί μία τέτοια διαδικασία με αυτήν την προχειρότητα.Είμαι πεπεισμένος ότι σημαντικός αριθμός λαθών που μπορεί να υπάρχουν στα αποτελέσματα οφείλονται (και) σε αυτό το φαινόμενο. Αν δεν υπάρξει αναλυτικός πίνακας μορίων, δυστυχώς δεν μπορεί να βγει καμία άκρη.
Παράθεση από: georgio7 στις Αυγούστου 29, 2013, 11:02:38 amθα ήθελα συνάδελφοι να επισημάνω κάτι, το οποίο μου κάνει εντύπωση πως δεν αναφέρθηκε στις τελευταίες 40 σελίδες, μετά την ανακοίνωση των μετατάξεων δλδ. Στους συλλογισμούς που κάνουν ορισμένοι προσπαθώντας να εξηγήσουν ορισμένες "αδικίες" που παρατηρούνται, δεν έχει τεθεί η παράμετρος ότι τα μόρια του καθενός είναι ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.Είμαι 100% σίγουρος ότι υπάρχουν ΠΟΛΛΑ λάθη σε αυτό ακριβώς το σημείο και δεν εννοώ εσκεμμένα λάθη, αλλά λάθη πραγματικά εκ παραδρομής. Γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν είναι λίγοι οι συνάδελφοι που δεν γνώριζαν πως να συμπληρώσουν την αίτηση, μπερδεύοντας πολλές φορές του τι είναι μόρια συνθηκών, συνολικά κλπ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΞΙΜΟ βέβαια, είναι φταίξιμο του υπουργείου που πραγματοποιεί μία τέτοια διαδικασία με αυτήν την προχειρότητα.Είμαι πεπεισμένος ότι σημαντικός αριθμός λαθών που μπορεί να υπάρχουν στα αποτελέσματα οφείλονται (και) σε αυτό το φαινόμενο. Αν δεν υπάρξει αναλυτικός πίνακας μορίων, δυστυχώς δεν μπορεί να βγει καμία άκρη.Με το συμπάθιο κιόλας αλλά εάν κάποιος δε γνωρίζει τη διαφορά μεταξύ μορίων υπηρεσίας, συνθηκών και συνολικών τότε...Το θέμα είναι (αν και εγώ έχω πάρει μετάταξη στην πρώτη μου επιλογή, Κυκλάδες με 96 μόρια) πως ΔΕΝ έβγαλαν τον αξιολογικό πίνακα ΠΡΙΝ και έναν ΤΕΛΙΚΟ μετά (στα πρότυπα των πινάκων μεταθέσεων, οριστικών τοποθετήσεων κλπ), καθώς και τα κριτήρια (αυτά που αποτέλεσαν παραμέτρους και όχι τις εικασίες που ακούγονταν - γενικά όχι μόνο εδώ) των μετατάξεων.