0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
....................... Απλά θεωρώ πιθανό συνάδελφοι που θεωρητικά δεν πλεόναζαν, σύμφωνα με το υπουργείο, έχοντας σιχαθεί την επονείδιστη διάθεση ΠΥΣΔΕ, να υπέβαλαν αίτηση μετάταξης τελικά και να την πήραν.
Παράθεση από: Mits2007 στις Αυγούστου 29, 2013, 02:48:01 pm@nikitas>>1) Γιατί κάποιοι απορείτε που πήραν μετάταξη συνάδελφοι οι οποίοι ανήκαν σε διευθύνσεις όπου δεν υπήρχαν πλεονάζοντες >>στην ειδικότητά τους, ούτε και αντίστοιχα κενά στην α'θμια, σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου; Αφού ο πάσα εις, που >>λεν και οι διανοούμενοι, είχε τη δυνατότητα να κάνει αίτηση μετάταξης. Θα χρησιμοποιήσω για παράδειγμα τον εαυτό μου. >>Ανήκω σε μια διεύθυνση όπου είμαστε πολλά άτομα στην ειδικότητά μου στη διάθεση, παρ' όλα αυτά, το υπουργείο δεν >>εμφάνισε κανέναν από μας ως πλεονάζοντα στην εγκύκλιο, γι' αυτό και δεν έκανα αίτηση μετάταξης. Θα μπορούσα όμως >>κάλλιστα να 'χα κάνει και να 'χα μεταταγεί, σε γειτονική περιοχή σε αυτή που ανήκω. Άρα, δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό εδώ.Επειδή από χθες είμαι αρκετά ζαλισμένος, μπορεί κάποιος να μου πει σε ποιες Δ/νσεις έγινε το παραπάνω που αναφέρει ο συνάδερφος, γιατί στη δική μου αγνοήθηκαν εντελώς οι αιτήσεις των εντός ΠΥΣΔΕ από την στιγμή που "δεν δηλώθηκε" αριθμός πλεοναζόντων!Είσαι σιγουρος;; πηραν ατομα σε περιοχες οπου ΔΕΝ υπηρχαν κενα για την ειδικοτητα; Ειναι σοβαρο ας μας ενημερωσει οποιος διαπιστωσε κατι τετοιο.
@nikitas>>1) Γιατί κάποιοι απορείτε που πήραν μετάταξη συνάδελφοι οι οποίοι ανήκαν σε διευθύνσεις όπου δεν υπήρχαν πλεονάζοντες >>στην ειδικότητά τους, ούτε και αντίστοιχα κενά στην α'θμια, σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου; Αφού ο πάσα εις, που >>λεν και οι διανοούμενοι, είχε τη δυνατότητα να κάνει αίτηση μετάταξης. Θα χρησιμοποιήσω για παράδειγμα τον εαυτό μου. >>Ανήκω σε μια διεύθυνση όπου είμαστε πολλά άτομα στην ειδικότητά μου στη διάθεση, παρ' όλα αυτά, το υπουργείο δεν >>εμφάνισε κανέναν από μας ως πλεονάζοντα στην εγκύκλιο, γι' αυτό και δεν έκανα αίτηση μετάταξης. Θα μπορούσα όμως >>κάλλιστα να 'χα κάνει και να 'χα μεταταγεί, σε γειτονική περιοχή σε αυτή που ανήκω. Άρα, δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό εδώ.Επειδή από χθες είμαι αρκετά ζαλισμένος, μπορεί κάποιος να μου πει σε ποιες Δ/νσεις έγινε το παραπάνω που αναφέρει ο συνάδερφος, γιατί στη δική μου αγνοήθηκαν εντελώς οι αιτήσεις των εντός ΠΥΣΔΕ από την στιγμή που "δεν δηλώθηκε" αριθμός πλεοναζόντων!
Παράθεση από: jfk1976 στις Αυγούστου 29, 2013, 03:14:37 pmΠαράθεση από: babba4410 στις Αυγούστου 29, 2013, 01:46:14 pmhttp://www.esos.gr/uploads/dthmia/metataxeis-tropooiitiki-apofasi.pdf"Αντικαθιστούμε τον πίνακα του αριθμού των εκπαιδευτικών που μετατάσσονταιυποχρεωτικά"έτσι μπράβο! αριθμός εκπαιδευτικών που μετατάσσονται=κενάαλλιώς αν ήταν οι πλεονάζοντες=κενά τότε στο τέλος της διαδικασίας δεν θα υπήρχε κάνενας που να περισσεύει πράγμα άτοπο γιατί το υπουργείο λέει ότι στο τέλος 1300 καθηγητές δεν θα έχουν πάρει μετάταξη..praitor πρέπει να το καταλάβεις αυτό αλλιώς χάνουμε το καιρό μας..Το τι λέει το υπουργείο στα δελτία τύπου δεν έχει καμιά αξία.Το τι γράφεται στο ΦΕΚ έχει. Από εκεί θα βγουν τα λαυράκια για τους δικηγόρους.
Παράθεση από: babba4410 στις Αυγούστου 29, 2013, 01:46:14 pmhttp://www.esos.gr/uploads/dthmia/metataxeis-tropooiitiki-apofasi.pdf"Αντικαθιστούμε τον πίνακα του αριθμού των εκπαιδευτικών που μετατάσσονταιυποχρεωτικά"έτσι μπράβο! αριθμός εκπαιδευτικών που μετατάσσονται=κενάαλλιώς αν ήταν οι πλεονάζοντες=κενά τότε στο τέλος της διαδικασίας δεν θα υπήρχε κάνενας που να περισσεύει πράγμα άτοπο γιατί το υπουργείο λέει ότι στο τέλος 1300 καθηγητές δεν θα έχουν πάρει μετάταξη..praitor πρέπει να το καταλάβεις αυτό αλλιώς χάνουμε το καιρό μας..
http://www.esos.gr/uploads/dthmia/metataxeis-tropooiitiki-apofasi.pdf"Αντικαθιστούμε τον πίνακα του αριθμού των εκπαιδευτικών που μετατάσσονταιυποχρεωτικά"
Στην δικια μου ΔΙΔΕ,στην ειδικοτητα χ,δεν ΕΔΩΣΕ κανεναν ΠΛΕΟΝΑΖΟΝΤΑ.0 πλεοναζοντες.Εκανε ομως αιτηση μεταταξης συναδελφος,για αλλους νομους,ριχνοντας αδεια για να πιασει γεματα.Και επιασε.Πηρε μεταταξη στην δυτικη αττικη λεμε.ΥΓ,Οσο για τον χρηστη με το νικ γαιδουρι του γειτονα (στα γρικλις),με 7 μηνυματα φιλε μου και προλαβες να μαθεις και την συμπεριφορα του γατοπαρδου;;Ο ανεπαρκης με διπλο λογαριασμο σωστα;Τι να πω πια.Καποιοι εχουν δεν ξερω ποσους λογαριασμους για να επιτιθονται σε αλλους χρηστες.Ελεος δηλαδη.Με κατι καλυτερο δενε χουν ανα σχοληθουν;Τοσο καιρο για χασιμο;
Παράθεση από: praitor στις Αυγούστου 29, 2013, 03:17:00 pmΠαράθεση από: jfk1976 στις Αυγούστου 29, 2013, 03:14:37 pmΠαράθεση από: babba4410 στις Αυγούστου 29, 2013, 01:46:14 pmhttp://www.esos.gr/uploads/dthmia/metataxeis-tropooiitiki-apofasi.pdf"Αντικαθιστούμε τον πίνακα του αριθμού των εκπαιδευτικών που μετατάσσονταιυποχρεωτικά"έτσι μπράβο! αριθμός εκπαιδευτικών που μετατάσσονται=κενάαλλιώς αν ήταν οι πλεονάζοντες=κενά τότε στο τέλος της διαδικασίας δεν θα υπήρχε κάνενας που να περισσεύει πράγμα άτοπο γιατί το υπουργείο λέει ότι στο τέλος 1300 καθηγητές δεν θα έχουν πάρει μετάταξη..praitor πρέπει να το καταλάβεις αυτό αλλιώς χάνουμε το καιρό μας..Το τι λέει το υπουργείο στα δελτία τύπου δεν έχει καμιά αξία.Το τι γράφεται στο ΦΕΚ έχει. Από εκεί θα βγουν τα λαυράκια για τους δικηγόρους.Γράφει στην τροποποιητική:ΘΕΜΑ : «Τροποποίηση της αριθ. 111967/Δ2/13 -08-2013 απόφασης καθορισμου αριθμού θέσεων για μετάταξη εκπαιδευτικών Δ.Ε. ςτην Π.Ε. και σε Διοικητικές θέσεις φορέων του Υ.ΠΑΙ.Θ.»..................Τροποποίουμε την αριθμ. 111967/Δ2/13-08-2013 (ΦΕΚ 111967/13-08-2013 τ.
Μήπως γνωρίζει κανείς την τύχη των εθελοντικών μετατάξεων;
Παράθεση από: galadriel στις Αυγούστου 29, 2013, 03:23:21 pmΠαράθεση από: Mits2007 στις Αυγούστου 29, 2013, 02:48:01 pm@nikitas>>1) Γιατί κάποιοι απορείτε που πήραν μετάταξη συνάδελφοι οι οποίοι ανήκαν σε διευθύνσεις όπου δεν υπήρχαν πλεονάζοντες >>στην ειδικότητά τους, ούτε και αντίστοιχα κενά στην α'θμια, σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου; Αφού ο πάσα εις, που >>λεν και οι διανοούμενοι, είχε τη δυνατότητα να κάνει αίτηση μετάταξης. Θα χρησιμοποιήσω για παράδειγμα τον εαυτό μου. >>Ανήκω σε μια διεύθυνση όπου είμαστε πολλά άτομα στην ειδικότητά μου στη διάθεση, παρ' όλα αυτά, το υπουργείο δεν >>εμφάνισε κανέναν από μας ως πλεονάζοντα στην εγκύκλιο, γι' αυτό και δεν έκανα αίτηση μετάταξης. Θα μπορούσα όμως >>κάλλιστα να 'χα κάνει και να 'χα μεταταγεί, σε γειτονική περιοχή σε αυτή που ανήκω. Άρα, δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό εδώ.Επειδή από χθες είμαι αρκετά ζαλισμένος, μπορεί κάποιος να μου πει σε ποιες Δ/νσεις έγινε το παραπάνω που αναφέρει ο συνάδερφος, γιατί στη δική μου αγνοήθηκαν εντελώς οι αιτήσεις των εντός ΠΥΣΔΕ από την στιγμή που "δεν δηλώθηκε" αριθμός πλεοναζόντων!Είσαι σιγουρος;; πηραν ατομα σε περιοχες οπου ΔΕΝ υπηρχαν κενα για την ειδικοτητα; Ειναι σοβαρο ας μας ενημερωσει οποιος διαπιστωσε κατι τετοιο.Προσοχή, βασίλισσά μου, εγώ δεν είπα ότι κάποιοι πήραν μετάταξη σε περιοχές α'θμιας όπου δεν υπήρχαν κενά. Είπα ότι συνάδελφοι οι οποίοι σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου δεν πλεόναζαν στην περιοχή τους, άρα δεν ανακοινώθηκαν και κενά στην αντίστοιχη α'θμια, είναι πιθανό να υπέβαλαν αίτηση μετάταξης για ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ περιοχές. Για να γίνω πιο κατανοητός:Στην Α' Πειραιά, για παράδειγμα, σύμφωνα με το υπουργείο δεν υπήρχαν πλεονάζοντες ΠΕ06, αν και καμιά 50αριά στη διάθεση ΠΥΣΔΕ. Μπορεί όμως κάλλιστα κάποιος να υπέβαλε αίτηση μετάταξης για την α'θμια της Δ' Αθήνας, φερ' ειπείν, και να την πήρε.Υ.Γ. Μεγάλη μορφή η Galadriel, by the way. Μα τι γίνεται εδώ μέσα; Galadriel, Golum, Aragorn! Πολλοί Lord of the Rings addicts μαζευτήκαμε.
Παράθεση από: alexxp στις Αυγούστου 29, 2013, 12:59:31 pmΕίμαι ένας φρικαρισμένος καθηγητής Πληροφορικής ΠΕ19 που είναι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ
Είμαι ένας φρικαρισμένος καθηγητής Πληροφορικής ΠΕ19 που είναι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ
Εγώ για ακριβώς αυτό το λόγο κατέθεσα έγγραφη ένσταση στη ΔΙΔΕ (η ένσταση είναι προς το ΥΠΑΙΘ διαμέσου της ΔΙΔΕ) Συνιστώ να κάνετε το ίδιο, γιατί καμία τηλεφωνική απάντηση δεν θεωρείται επίσημη, ούτε θα μας δικαιώσει σε τίποτα.Εγγράφως όμως είναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν.Όσοτο συντομότερο, τόσο καλύτερα, μήπως και γίνουν διορθώσεις στη διαδικασία.Κατά τα άλλα, όποιος θέλει και να επισκεφθεί το Υπουργείο, καλό είναι.Αλλά ένα τηλέφωνο δε φτάνει, ό,τι και να σας/μας πουν.