0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ασφαλως και βρωμαει η ολη διαδικασια (βλεπε πεδιο μονιμη κατοικια) αλλα και πολλα λαθη ενδεχομενως να γινονται απο τα τσιρακια της στενης καστας του υπουργου που περασαν τα στοιχεια στον αλγοριθμο.πχ πολυ αγχος και βιασυνη προκαλει το πατημα του 22 αντι 25 στα κενα της αθμιας δυτικης θεσσ ΠΕ19.Μονο αηδια μπορει να νιωσει καποιος για συναδελφους που χαιρονται για τη νομιμη ιστορικα διαδικασια των 945 μεταταξεων και το επιχειρημα τους ειναι οτι αν προχωρουσαν θα αναγκαζοντουσαν συναδελφοι απο τα αστικα κεντρα να παρουν υποχρεωτικη μεταθεση (δεν ισχυει εκτος απο τη Θεσσαλονικη οπου ισως πηγαιναν σε γειτονικο νομο).Φανταζομαι ομως οτι στα πλαισια αυτης της λογικης θα συμφωνουν οτι θα πρεπει οι μη κατοχοι πτυχιων πληροφορικης να μεταταχτουν στους κλαδους τους για να μη κινδυνευσουν συναδελφοι τους με απολυση. Σωστα???
Oι ενστάσεις και τα ασφαλιστικά μέτρα έπρεπε να γίνουν επί του συνόλου της διαδικασίας.Παράλληλα είναι παρήγορο που υπάρχουν και εκείνα τα μέλη που πήραν μετάταξη και ζητούν έστω και τώρα διαφάνεια. Δεν εφησυχάζουν με την "επιτυχία". Με το να λάβει κάποιος μέρος στα "παιχνίδι άνευ κανόνων"κατά κάποιο τρόπο "κύρωσε" αυτές τις διαδικασίες. Οι λευκές επιταγές που λέγαμε... Η αδιαφάνεια δεν είναι πρωτόγνωρη πρακτική στα ζητήματα υπηρεσιακών μεταβολών.
Απορία:Δελτίο τύπου δεν είναι αυτό που αναφέρει τα ονόματα και μόνο; Έχει υπογραφή του υπουργού; Αναφέρει κάτι του στιλ "καλούνται να αναλάβουν τα νέα καθήκοντα κτλ κτλ...";Άρα, πως θα πάνε στο ΠΥΣΠΕ μετάταξης(?) τα άτομα που είναι στον δημοσιευμένο πίνακα από Δευτέρα; Δεν θα γίνουν ενστάσεις; Πότε θα βγουν τα τελικά; Κάτι δεν πάει καλά. Το βλέπετε;Εγώ δεν είχα κάνει αίτηση. Αλλά αν είχα κάνει και δεν είχε ικανοποιηθεί χωρίς να ξέρω το γιατί, ΗΔΗ θα είχα κάνει κάποιες ενέργειες. Εσείς που θίγεστε, έχετε κάνει;
Την εχω δει την τροποποιητικη ο Πραιτορ ισχυριζετε οτι στο ΦΕΚ δημοσιευτικαν τα πλεονασματα ανα πυσδε Και οχι τα κενα ανα πυσπεΣΤΟ ΦΕΚ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΝΑ ΑΝΑ ΠΥΣΠΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΚ
Μπορεί κάποιος να δώσει ένα υπόδειγμα ένστασης για να σταλεί στο υπουργείο μέσω Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας;Σε ποια υπηρεσία του Υπουργείου πρέπει να απευθύνεται;
μπορεί σας παρακαλώ κάποιος συνάδελφος να μου πει πόσα μόρια έδινε για δεύτερο πτυχίο, για μεταπτυχιακό και διδακτορικό στις μετατάξεις?