0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορείς να κατεβάσεις το αρχείο xls και να εφαρμόσεις κάποιο φίλτρο ή ταξινόμηση για να το δεις αυτό.http://www.pde.gr/index.php?action=tpmod;dl=item946
Παράθεση από: Stelios στις Αυγούστου 30, 2013, 12:16:02 pmΜπορείς να κατεβάσεις το αρχείο xls και να εφαρμόσεις κάποιο φίλτρο ή ταξινόμηση για να το δεις αυτό.http://www.pde.gr/index.php?action=tpmod;dl=item946Σ'αυτό το xls δείχνει μόνο το ΠΥΣΔΕ μετάταξης και όχι το ΠΥΣΔΕ προέλευσης.
Καλημέρα!Υπομονή και καλή τύχη σε όλους! Μήπως γνωρίζει κάποιος πώς ή από που μπορούμε να πληροφορηθούμε πόσα άτομα πήραν τελικά μετάταξη από κάθε Διευθυνση Εκπαίδευσης;Ο λόγος που το ψάχνω είναι ότι δεν ικανοποιήθηκε η αίτηση μετάταξής μου (η προτίμηση μου ήταν εκτός του οικείου ΠΥΣΠΕ, αλλά στην ίδια περιφέρεια) ενώ έμειναν κενές θέσεις στο επιθυμητό ΠΥΣΠΕ και επίσης πήραν μετάταξη σε αυτό άτομα με λιγότερα μόρια που ήρθαν από την επικράτεια.Υποθέτω πως δεν μετατάχθηκα διότι ο αριθμός των πλεονάζοντων του ΠΥΣΔΕ στο οποίο ανήκω, οι οποίοι έπρεπε να φυγουν, συμπληρώθηκε πριν φτάσουν σε εμένα.Πώς όμως μπορώ να διασταυρώσω την υπόθεση αυτή;Αλλιώς θα πρέπει να κάνω ένσταση.
θέλω να πληροφορηθώ από ποιο ΠΥΣΔΕ έφυγε ο κάθε μετατασσόμενος, όχι σε ποιο ΠΥΣΠΕ πήγε. Το αρχείο αυτό δείχνει μόνο σε ποιο ΠΥΣΠΕ πήγε ο καθένας.
Παράθεσηθέλω να πληροφορηθώ από ποιο ΠΥΣΔΕ έφυγε ο κάθε μετατασσόμενος, όχι σε ποιο ΠΥΣΠΕ πήγε. Το αρχείο αυτό δείχνει μόνο σε ποιο ΠΥΣΠΕ πήγε ο καθένας.Το έλυσα αυτό το πρόβλημα αλλά δαπανώντας χρόνο...Είχα αποθηκευμένους τους πίνακες όλων των Διευθύνσεων που αφορούν στα μόρια μεταθέσεων.Προσοχή, λοιπά κριτήρια μοριοδοτούμενα που έπαιξαν ρόλο στις μετατάξεις δεν υπάρχουν.. μια εικόνα θα πάρετε.. Οι περισσότεροι είναι σε μορφή excelΕκεί λοιπόν μπορείτε να εντοπίσετε το ΠΥΣΔΕ προέλευσης..Δείτε εδώ: Μόρια μεταθέσεων 2013
Παράθεση από: troll στις Αυγούστου 30, 2013, 12:41:21 pmΠαράθεσηθέλω να πληροφορηθώ από ποιο ΠΥΣΔΕ έφυγε ο κάθε μετατασσόμενος, όχι σε ποιο ΠΥΣΠΕ πήγε. Το αρχείο αυτό δείχνει μόνο σε ποιο ΠΥΣΠΕ πήγε ο καθένας.Το έλυσα αυτό το πρόβλημα αλλά δαπανώντας χρόνο...Είχα αποθηκευμένους τους πίνακες όλων των Διευθύνσεων που αφορούν στα μόρια μεταθέσεων.Προσοχή, λοιπά κριτήρια μοριοδοτούμενα που έπαιξαν ρόλο στις μετατάξεις δεν υπάρχουν.. μια εικόνα θα πάρετε.. Οι περισσότεροι είναι σε μορφή excelΕκεί λοιπόν μπορείτε να εντοπίσετε το ΠΥΣΔΕ προέλευσης..Δείτε εδώ: Μόρια μεταθέσεων 2013 Κι αν στο μεταξύ κάποιος πήρε μετάθεση? Τότε μετατάχθηκε από το καινούργιο του ΠΥΣΔΕ. Αυτό πού φαίνεται?