0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: zino στις Σεπτεμβρίου 01, 2013, 10:53:02 pmΚαλησπέρα συνάδελφοι.Μήπως γνωρίζει κάποιος αν έγιναν αιτήσεις ανάκλησης μετάταξης; ποια μπορεί να είναι η τύχη αυτών σε δικαστήριο.Στις εθελοντικές μετατάξεις υπάρχει περίοδος για ακύρωση της μετάταξης;εγω σκεφτομαι να κανω αυριο αιτηση ανάκλησης μετάταξης. Δεν νομιζω οτι εχει κάποια τυχη, αλλά μαλλον το εχω μετανιώσει για την μετάταξη που πηρα. στις εθελοντικές υπάρχει περίοδος χάριτος εως οτου συνεδριάσει το ΚΥΣΔΕ. στις "υποχρεωτικές" μας στρίμωξαν μέσα σε 15 μέρες να αποφασίσουμε χωρις να εχει ανακοινωθεί ουτε καν το προσχέδιο για το νεο λύκειο και ΕΠΑΛ. Εγω την πάτησα γιατί στο ΕΠΑΛ που είμαι οργανικά θα είχα φέτος 12 ώρες.
Καλησπέρα συνάδελφοι.Μήπως γνωρίζει κάποιος αν έγιναν αιτήσεις ανάκλησης μετάταξης; ποια μπορεί να είναι η τύχη αυτών σε δικαστήριο.Στις εθελοντικές μετατάξεις υπάρχει περίοδος για ακύρωση της μετάταξης;
Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο μια που βρήκα την bitch τώρα: είδα ότι πολλοί ενώ είχαν πάρει μετάταξη πήραν απόσπαση στα γραφεία, φορείς κτλ. Υπάρχει περίπτωση-πιθανότητα να γίνει τίποτα τέτοιο κ από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ.? Δηλαδή θα μας βλέπει το σύστημα να μας αποσπάσει ή θα πρέπει εκ νέου αίτηση.? Κ πως τώρα.? Χειρόγραφη?
Παράθεση από: PAMELA27 στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 11:05:54 pmΕγώ να ρωτήσω κάτι άλλο μια που βρήκα την bitch τώρα: είδα ότι πολλοί ενώ είχαν πάρει μετάταξη πήραν απόσπαση στα γραφεία, φορείς κτλ. Υπάρχει περίπτωση-πιθανότητα να γίνει τίποτα τέτοιο κ από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ.? Δηλαδή θα μας βλέπει το σύστημα να μας αποσπάσει ή θα πρέπει εκ νέου αίτηση.? Κ πως τώρα.? Χειρόγραφη?Διάβασε πάλι την φετινή εγκύκλιο των αποσπάσεων. Νομίζω το αναφέρει για τις μετατάξεις. Μάλιστα τότε που το είχαμε διαβάσει νομίζαμε ότι αναφερόταν στις εθελοντικές. Που να ξέραμε τότε ότι αναμενόταν και η εγκύκλιος των υποχρεωτικών μετατάξεων.
Πίες καμία τριπλή μοναστηριακη για εμάς, οι κερασομπυρες χάλια οντως!
τι λες βρε Νικήτα; άμα έχεις μεγαλώσει με βρετανική pudding - άλλη αηδια αυτή - όλα τα ανωτέρω σου φαίνονται τρελές γκουρμεδιές!! Το δε τζατζίκι φτιαγμένο απο σκόρδο-αλοιφή ( σαν οδοντόκρεμα ) - άλλη διάσταση στην σκορδίλα λέμε !!άσχετο - αλλά εδώ δεν έχει τροιζόνια !! επικρατεί μια ωραία βραδινή ησυχία !!