0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
...Φυσικά κάποιοι καθηγητές βολεύτηκαν και πήγαν κοντά στα σπίτια τους και κάποιοι πανικοβλήθηκαν και από εκεί που είχαν οριστική τοποθέτηση σε σχολείο στην
Έτσι ακριβώς είναι αλλά για σκέψου ότι κάποιοι που δεν έκαναν καν αίτηση για υποχρ.μετάταξη παραμένουν στην παραμεθόριο στην οργανική τους όπως εγώ για 9η χρονιά, και με πολλά περισσότερα μόρια από αυτούς που όπως έγραψες πήγαν σπίτι τους. Οι υπόλοιποι που "δεν πέσαμε στην παγίδα" κοινώς δεν τζογάραμε δεν βλέπω να πηγαίνουμε σπίτι μας ποτέ. Και μας αποκαλούν και ηλίθιους αυτοί που πάνε με τα πόδια στο σχολείο από το σπιτάκι τους...Αυτό που μετράει στην παρούσα κατάσταση που όλα είναι ρευστά και προσωρινά μέχρι αηδίας σε τούτη τη χώρα δεν είναι να ελαχιστοποιήσεις τα έξοδά σου και να μπορέσεις να επιβιώσεις; Γι'αυτό άλλωστε δεν ζητάμε και τις αποσπάσεις; Ε, οι μετατάξεις ήταν ένας τρόπος να πάρεις μετάθεση στον τόπο που ήθελες τελικά. Εγώ αυτό συνειδητοποιώ ένα μήνα μετά...Κάποιοι φυλάμε θερμοπύλες και κάποιοι τέλειωσαν με αυτό το βραχνά. Και μην ακούσω πάλι τα γνωστά για το τι μέλλει γεννέσθαι και εάν θα δοθούν οργανικές...Έχω οργανική εδώ και 8 χρόνια και τι κατάλαβα;;;
Όποιος έκανε για να πάει κοντά στο σπίτι του καλά έκανε και γι αυτό ανάφερα ότι βολεύτηκε (εννοώ βολεύτηκε με την καλή την έννοια ότι γλίτωσε από ταλαιπωρία). Ξέρω όμως αρκετούς που ήταν υπεράριθμοι ή ακόμα και είχαν κανονική οργανική τοποθέτηση σε σχολεία της περιοχής τους και τρομοκρατήθηκαν με τα τότε Νέα Πράγράμματα και έκαναν αίτηση μετάταξης (μιλάω πάντα για περίπτωση που άφησαν ΠΥΣΔΕ για να πάνε σε ΠΥΣΠΕ της ίδιας περιοχής). Τελικά και την οριστική τους τοποθέτηση σε σχολείο έχασαν και αυτήν την στιγμή είναι στην διάθεση ΠΥΣΠΕ και έχουν τοποθετηθεί σε προσωρινό κενό.
Τελευταία ανεπίσημη πληροφόρηση: όχι μόνο θα γίνει β' φάση αλλά ενδεχομένως και γ'. Δεν είναι όμως ακόμη γνωστό εάν θα ισχύσει για αυτό το σχολικό έτος ή για το επόμενο. Αν δε, συνδυάσουμε το γεγονός της συρρίκνωσης των ΓΕΛ όλα συνηγορούν στην εφαρμογή των μετατάξεων και ακούγεται και για άλλες ειδικότητες που ενδεχομένως μπουν στο δημοτικό σχολείο πέραν των γνωστών ειδικοτήτων....
Δηλαδή εκτός από τους μεταταχθέντες διατέθηκαν και άλλοι από τη δευτεροβάθμια;
@greedo Σόρρυ, αλλά τώρα μπόρεσα να ξαναμπώ ίντερνετ. Ναι, διατέθηκαν κάποιοι από
Ξερω κι εγω σιγουρα μεσσηνια και αρκαδια κανουν διαθεση πε06 στην α/θμια.
Κι εγώ στην Αργολίδα με διάθεση είμαι εξ'ολοκλήρου στην Α/θμια.
Σου έχουν δώσει χαρτί τοποθέτησης από ΠΥΣΠΕ (απόφαση εννοώ);Η' είσαι στο προφορικό;ΥΓ. Οχι φυσικά ότι δνε γίνεται ανάκληση διάθεσης γιατί εκλείπουν οι λόγοι αυτής αλλά άλλο είναι να έχει γίνει κάτι επίσημα για 1000 άτομα σε όλη την χώρα και άλλο κάποιες Δ/νσεις να έχουν διαθέσει άτομα στο προφορικό (εννοώ πήγαινε σε αυτό το δημοτικό μέχρι να δούμε τι θα γίνει...)
Στη μεσσηνια εχουν γινει με αποφαση Δ/ντη β/θμιας (Πλαταρου!).