*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4790347 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος agglikouPE06

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #10304 στις: Οκτωβρίου 07, 2013, 11:07:14 pm »
Φωτια εχει παρει το νημα...Δεν προλαβαινω να διαβαζω. Και μετα την ανακοινωση των πολυποθητων ενστασεων επικρατει ξανα το χαος...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:42:06 »

Αποσυνδεδεμένος elenam

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10305 στις: Οκτωβρίου 07, 2013, 11:10:01 pm »
Κάθε κωλυσιεργία εκ μέρους των διευθύνσεων στο επίμαχο θέμα των διαθέσεων από β'θμια σε α'θμια, και, κατ' επέκταση, των τοποθετήσεων, ενδέχεται να είναι εσκεμμένη, εν αναμονή των επερχόμενων μετατάξεων. Πάντως, η δική μου απορία γιατί συγκεκριμένες διευθύνσεις β'θμιας κω@βαρούσαν ανεξήγητα στο προαναφερθέν θέμα, έχει αρχίσει να ικανοποιείται.
Τι εννοείς ? Τι μπορούν να σχεδιάζουν πάλι?

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #10306 στις: Οκτωβρίου 07, 2013, 11:12:28 pm »
Μπερδευεσαι bitch... Ο karaba διοριστηκε για να υπηρετησει σε λυκεια, επαλ, γυμνασια. Μην τα μπερδευεις με τα δημοτικα. Δεν ειναι λοιπον το ιδιο με τον καθενα που αρνειται ... κλπ. Το οτι ξαφνικα η δευτεροβαθμια εγινε και πρωτοβαθμια, δεν εχει να κανει με τον ... καθενα... Εννοειται οτι τιμω απεριοριστα οσους τα καταφερνουν στα δημοτικα, δυστυχως εγω δεν ειμαι ενας απο αυτους... απλα δεν τα καταφερνω να κανω αυτη τη δουλεια...

κατ' αρχήν σόρρυ που σε πέρασα για την ενώ είσαι ο karaba....
Δεν μπερδεύομαι καθόλου όμως . Άλλο το πώς βλέπω ανθρώπινα τη θέση σου ( ότι δηλαδή διορίστηκες στην β/θμια απορρίπτοντας ίσως εντελώς την α/θμια - και γω είχα βάλει ένα μεγάλο Χ στη σελίδα της Α/θμιας) - άλλο όμως πώς βλέπει η διοίκηση την άρνησή σου. Η απείθεια εν προκειμένω δεν ειναι η δική μου γνώμη για την επιλογή σου αλλά η γνώμη της διοίκησης γι αυτήν. Η διοίκηση ενίοτε βλέπει τα πράγματα πολύ σκληρά : έχω την υποχρέωση να καλύψω τον εργαζόμενό μου με πραγματικό έργο - δεν μπορώ να τον πληρώνω χωρίς να παράγει έργο. Αν λοιπόν το έργο που πρέπει να παράξει δεν υπάρχει στο εδώ ΠΥΣΔΕ αλλά στο δίπλα πρέπει να μετακινηθεί στο δίπλα.  Υπό αυτή την έννοια όλοι γίνονται ο "καθένας".
Ελπιζω με αυτό να σου ξεκαθάρισα αυτό που εννοώ.

@BITCH μου σου ζητώ συγνώμη που σ'έχω κουράσει, αλλά αν και 15 χρόνια στον κλάδο, τα γραφειοκρατικά δεν τα ξέρω. Να το τιτλοφορήσω πώς το έγγραφό μου? Κι είναι υποχρεωμένοι να μου δείξουν κυριολεκτικά τα κενά ? Σε τι χρονικό διάστημα ?

αίτηση προς το ΠΥΣΠΕ. Πρέπει να σου απαντήσουν εντός πενθημέρου.

Αναφέρεται σε υποχρεωτική μετακίνηση σε άλλο ΠΥΣΔΕ ή ΠΥΣΠΕ που θα υπάρξουν κενά μετά τη β' φάση..
αυτό τουλάχιστον κατάλαβα εγώ..

η υποχρεωτική μετακίνηση προβλέπεται απο τον 3848.
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος nikitas

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση. Εκείνη όμως;
    • Προφίλ
« Απάντηση #10307 στις: Οκτωβρίου 07, 2013, 11:15:06 pm »
Τι εννοείς ? Τι μπορούν να σχεδιάζουν πάλι?

Εννοώ, κρίνοντας καθαρά εξ ιδίων τα αλλότρια, ότι μπορεί διευθύνσεις α'θμιας να καθυστερούν επίτηδες τις τοποθετήσεις, ούτως ώστε να μην υποχρεωθούν να τις ανακαλέσουν, σε περίπτωση που εμπλακούν στην επερχόμενη β' φάση μετατάξεων. Δεν ξέρω, βέβαια, αν αυτό έχει εφαρμογή στην περίπτωσή σου. Είδες αν στη διαπιστωτική πράξη που εξέδωσε το υπουργείο η ειδικότητά σου, στην περιοχή σου, εμπλέκεται στη β' φάση μετατάξεων; Υπάρχουν δηλαδή πλεονάζοντες στη β'θμια και αντίστοιχα κενά στην α'θμια;
Henry V
We few, we happy few, we band of brothers;
For he to-day that sheds his blood with me
Shall be my brother!
William Shakespeare

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:42:06 »

Αποσυνδεδεμένος elenam

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10308 στις: Οκτωβρίου 07, 2013, 11:15:47 pm »
Σ'ευχαριστώ πολύ @bitch. Αν κι είμαι πολύ απαισιόδοξη, δε νομίζω ότι θα βγει άκρη, εκτιμώ ότι πράγματι η συγκεκριμένη ΔΙΔΕ και κατ'επέκταση ΔΙΠΕ καθυστέρησαν εσκεμμένα υπερβολικά να μας τοποθετήσουν προκειμένου να περιμένουν τους νέους μεταταχθέντες...Αλίμονο σ'εμάς...

Αποσυνδεδεμένος greedo

• Ιστορικό μέλος
  • Han shot first...
    • Προφίλ
« Απάντηση #10309 στις: Οκτωβρίου 07, 2013, 11:17:46 pm »
Τι; Γίνεται χαμός και δεν το κατάλαβα;  ;D

Αποσυνδεδεμένος Angelaki

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10310 στις: Οκτωβρίου 07, 2013, 11:19:25 pm »
Στην περιοχή που είχα δηλώσει μετατάχθηκε άτομο με 41,2 μόρια ενώ εγώ έχω 86,32.Και μεταπτυχιακό να είχε,και διδακτορικό και επιπλέον πτυχίο,και να παντρεύτηκε φέτος και να κανε και τρίδυμα πάλι δεν με φτάνει στα μόρια!Σκέτη κοροϊδία!Πας να δικαιωθείς και τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα.

Αποσυνδεδεμένος elenam

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10311 στις: Οκτωβρίου 07, 2013, 11:19:43 pm »
Εννοώ, κρίνοντας καθαρά εξ ιδίων τα αλλότρια, ότι μπορεί διευθύνσεις α'θμιας να καθυστερούν επίτηδες τις τοποθετήσεις, ούτως ώστε να μην υποχρεωθούν να τις ανακαλέσουν, σε περίπτωση που εμπλακούν στην επερχόμενη β' φάση μετατάξεων. Δεν ξέρω, βέβαια, αν αυτό έχει εφαρμογή στην περίπτωσή σου. Είδες αν στη διαπιστωτική πράξη που εξέδωσε το υπουργείο η ειδικότητά σου, στην περιοχή σου, εμπλέκεται στη β' φάση μετατάξεων; Υπάρχουν δηλαδή πλεονάζοντες στη β'θμια και αντίστοιχα κενά στην α'θμια;
Ναι, υπάρχουν 17 πλεονάζοντες και 9 κενά. Τι σημαίνει αυτό ? Συγνώμη που ρωτάω τόσα, απλά το κεφάλι μου κοντεύει να εκραγεί...Είμαι τρομερά στεναχωρημένη...

Αποσυνδεδεμένος thea1

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10312 στις: Οκτωβρίου 07, 2013, 11:22:37 pm »
@vermoudakia @bitch
μακάρι να ίσχυε αυτό με τους ΠΕ07
γιατί κι εγώ της ειδικότητας είμαι και δεν δικαιώθηκα
παρ' όλο που συνάδελφος πήρε με την α' φάση στη Θεσσαλονίκη
με 7 μόρια λιγότερα!!
Εντάξει εννοείται θα κινηθώ δικαστικά!
Καλή συνέχεια σε όσους δικαιώθηκαν
και καλό μας κουράγιο στους υπόλοιπους!
παιδια και εγω θελω να κινηθω δικαστικα μηπως πρεπει να παμε ολοι μαζι και οχι μεμονομενα . Ξερετε κανεναν καλο δικηγορο που να ειδικευεται σε τετοια θεματα????

Αποσυνδεδεμένος dNikos

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10313 στις: Οκτωβρίου 07, 2013, 11:23:47 pm »
Στους περισσότερους, αν όχι σε  όλους τους νομούς οι μεταταγμένοι της πρώτης φάσης τοποθετήθηκαν.

Τώρα έχουμε αυτούς που ικανοποιήθηκαν οι ενστάσεις τους και ενδεχομένως να έχουν πολλά μόρια και θα μπορούσαν να είχαν τοποθετηθεί σε σχολεία πρώτης προτίμησης, τα οποία όμως  τα "κατέλαβαν" συνάδελφοι της πρώτης φάσης. Τι θα γίνει με αυτούς; Θα τοποθετηθούν σε τυχόν υπάρχουσα κενά ή θα επανατοποθετηθούν όλοι; Σημειωτών, το ότι έπονται στις τοποθετήσεις δεν οφείλεται στους ενιστάμενους αλλά σε λάθος του υπουργείου.

Αποσυνδεδεμένος nikitas

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση. Εκείνη όμως;
    • Προφίλ
« Απάντηση #10314 στις: Οκτωβρίου 07, 2013, 11:29:09 pm »
Ναι, υπάρχουν 17 πλεονάζοντες και 9 κενά. Τι σημαίνει αυτό ? Συγνώμη που ρωτάω τόσα, απλά το κεφάλι μου κοντεύει να εκραγεί...Είμαι τρομερά στεναχωρημένη...

Να ηρεμήσεις και να μη στεναχωριέσαι. Δεν ήρθε δα και το τέλος του κόσμου. Είναι πιθανό η καθυστέρηση στην τοποθέτησή σου, καθώς και άλλων συναδέλφων φαντάζομαι, εκ μέρους της α'θμιας να σχετίζεται με κάποια πληροφόρηση που είχαν-έχουν για β' φάση μετατάξεων. Για σκέψου, η διάθεση στην α'θμια και οι μετατάξεις δε μοιάζουν να αλληλοαναιρούνται, αφού το διακύβευμα είναι τα ίδια κενά; Μπορεί λοιπόν η α'θμια στην περιοχή σου κάλλιστα να πει ότι -επειδή επίκειται β' φάση μετατάξεων, στην οποία φαίνεται να εμπλέκεται, σύμφωνα με τη διαπιστωτική πράξη του υπουργείου- δε μπορεί να προχωρήσει στις τοποθετήσεις των διατεθέντων από τη β'θμια. Όπως και να 'χει, εσύ δε φταις σε τίποτα, αλλά το φρενοκομείο που λέγεται ελληνική εκπαίδευση.
Henry V
We few, we happy few, we band of brothers;
For he to-day that sheds his blood with me
Shall be my brother!
William Shakespeare

Αποσυνδεδεμένος karaba

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #10315 στις: Οκτωβρίου 07, 2013, 11:29:36 pm »
Κατάλαβα τι μου λες bitch απλα
Απλα σου επισημανα οτι δεν ειναι το ιδιο το να αρνηθεις αυτο στο οποιο διοριστηκες με προθεση να κανεις φυσικα, με το αρνηθεις κατι στο οποιο ποτε σου δε συμφωνησες να κανεις. Αστα, λαλησαμε... :)

Αποσυνδεδεμένος Pliroforikarios

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #10316 στις: Οκτωβρίου 07, 2013, 11:30:14 pm »
.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 19, 2013, 06:19:23 pm από Pliroforikarios »

Αποσυνδεδεμένος eidolonen

• Πλήρες μέλος
  • Καρότο και μαστίγιο
    • Προφίλ
« Απάντηση #10317 στις: Οκτωβρίου 07, 2013, 11:33:34 pm »
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ   ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΛΑΔΟΣ/ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ    ΛΕΚΤΙΚΟ   ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ
Ζακύνθου   ΠΕ05   Γαλλικής   2
Ζακύνθου   ΠΕ06   Αγγλικής   5
Ζακύνθου   ΠΕ07   Γερμανικής   2
Ζακύνθου   ΠΕ08   Καλλιτεχνικών   2
http://www.minedu.gov.gr/grafeio-typoy-kai-dimosion-sxeseon-main/deltia-typoy-main/9967-13-08-13-2013.html

http://www.minedu.gov.gr/grafeio-typoy-kai-dimosion-sxeseon-main/deltia-typoy-main/10223-07-10-13-dt-enstasis-metataksi-tropopoiisi-anaklisi.html

Με τις υγείες μας!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 11, 2013, 08:00:28 pm από eidolonen »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182569
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687