0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάθε κωλυσιεργία εκ μέρους των διευθύνσεων στο επίμαχο θέμα των διαθέσεων από β'θμια σε α'θμια, και, κατ' επέκταση, των τοποθετήσεων, ενδέχεται να είναι εσκεμμένη, εν αναμονή των επερχόμενων μετατάξεων. Πάντως, η δική μου απορία γιατί συγκεκριμένες διευθύνσεις β'θμιας κω@βαρούσαν ανεξήγητα στο προαναφερθέν θέμα, έχει αρχίσει να ικανοποιείται.
Μπερδευεσαι bitch... Ο karaba διοριστηκε για να υπηρετησει σε λυκεια, επαλ, γυμνασια. Μην τα μπερδευεις με τα δημοτικα. Δεν ειναι λοιπον το ιδιο με τον καθενα που αρνειται ... κλπ. Το οτι ξαφνικα η δευτεροβαθμια εγινε και πρωτοβαθμια, δεν εχει να κανει με τον ... καθενα... Εννοειται οτι τιμω απεριοριστα οσους τα καταφερνουν στα δημοτικα, δυστυχως εγω δεν ειμαι ενας απο αυτους... απλα δεν τα καταφερνω να κανω αυτη τη δουλεια...
@BITCH μου σου ζητώ συγνώμη που σ'έχω κουράσει, αλλά αν και 15 χρόνια στον κλάδο, τα γραφειοκρατικά δεν τα ξέρω. Να το τιτλοφορήσω πώς το έγγραφό μου? Κι είναι υποχρεωμένοι να μου δείξουν κυριολεκτικά τα κενά ? Σε τι χρονικό διάστημα ?
Αναφέρεται σε υποχρεωτική μετακίνηση σε άλλο ΠΥΣΔΕ ή ΠΥΣΠΕ που θα υπάρξουν κενά μετά τη β' φάση..αυτό τουλάχιστον κατάλαβα εγώ..
Τι εννοείς ? Τι μπορούν να σχεδιάζουν πάλι?
Εννοώ, κρίνοντας καθαρά εξ ιδίων τα αλλότρια, ότι μπορεί διευθύνσεις α'θμιας να καθυστερούν επίτηδες τις τοποθετήσεις, ούτως ώστε να μην υποχρεωθούν να τις ανακαλέσουν, σε περίπτωση που εμπλακούν στην επερχόμενη β' φάση μετατάξεων. Δεν ξέρω, βέβαια, αν αυτό έχει εφαρμογή στην περίπτωσή σου. Είδες αν στη διαπιστωτική πράξη που εξέδωσε το υπουργείο η ειδικότητά σου, στην περιοχή σου, εμπλέκεται στη β' φάση μετατάξεων; Υπάρχουν δηλαδή πλεονάζοντες στη β'θμια και αντίστοιχα κενά στην α'θμια;
@vermoudakia @bitchμακάρι να ίσχυε αυτό με τους ΠΕ07γιατί κι εγώ της ειδικότητας είμαι και δεν δικαιώθηκα παρ' όλο που συνάδελφος πήρε με την α' φάση στη Θεσσαλονίκημε 7 μόρια λιγότερα!! Εντάξει εννοείται θα κινηθώ δικαστικά!Καλή συνέχεια σε όσους δικαιώθηκαν και καλό μας κουράγιο στους υπόλοιπους!
Ναι, υπάρχουν 17 πλεονάζοντες και 9 κενά. Τι σημαίνει αυτό ? Συγνώμη που ρωτάω τόσα, απλά το κεφάλι μου κοντεύει να εκραγεί...Είμαι τρομερά στεναχωρημένη...