0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@ Jo Kaps: και γιατί δεν έβαλες πρώτο αυτό των συμφερόντων σου; Όπως και να έχει, απευθύνσου όπου μπορείς και κυνήγησε το θέμα! Μπορεί να πετύχεις αυτό που θές!
Μας δουλεύεις ρε John; Δηλαδή αν κάποιος είναι από τη Ζάκυνθο θα τον βρίσουμε κιόλας γιατί θέλει να πάει στο σπίτι του;
Οι δεκαεφτά πλεονάζοντες στην ειδικότητά σου, που έχει η διεύθυνση στην οποία ανήκεις, κατά με το υπουργείο, συμφωνούν με την εικόνα που έχεις εσύ από πρώτο χέρι;
Οπως τα λες φιλε/η μου.Πραγματικα δηλαδη..το θεατρο του παραλογου εδω μεσα απο καποιους..ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ..σαν δεν ντρεπεστε να θελετε να πατε στο μερος που γεννηθηκατε..ή γουσταρετε βρε αδελφε..ντροπη σας! Απλα καποιοι,που απεγνωσμενα προσπαθουσαν τοσο καιρο να μας πεισουν να ΜΗΝ κανουμε ενστασεις,να μη διεκδικησουμε δικαστικα τις εθελοντικες,να μην ,να μην,να μην..μαλλον εχουν ρελωμενη τη φωλιτσα τους.,.και εχουν κατουρηθει απο την τρομαρα τους.
Ναι,τα κάναμε πάνω μας από την επιτυχία που είχαν οι ενστάσεις σας...Μας στείλαν πίσω στις δδε μας,χαχαχα!!Εν πάση περιπτώση,άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.Άλλα λέω,άλλα πιάνουν μερικοί.Εγώ εξέφρασα 1 απορία που ουδεμία σχέση έχει με ενστάσεις,σχετικά με το εν λόγω νησί.Γι'αυτά που υπονόησα λοιπόν,τίποτα,ΓΑΡΓΑΡΑ!
@nikitas Σόρρυ, αλλά μιλάω για τη διεύθυνση των συμφερόντων μου, όχι για τη διεύθυνση στην οποία ανήκω (εάν αυτό κάνει τη διαφορά), είμαι εδώ με απόσπαση. Νομίζω πάντως, επειδή δυστυχώς "έχω χάσει τη μπάλα" με την εικόνα των ευρισκομένων στη διάθεση (εάν γι'αυτούς μιλάμε) ΠΥΣΔΕ της περιοχής αυτής, ότι δεν είναι τόσοι πολλοί.
Έλεγξα τον πίνακα με όσους δικαιώθηκαν στις ενστάσεις στην πρώτη επιλογή που είχα δηλώσει και διαπίστωσα ότι 16 από αυτούς είχαν λιγότερα μόρια από εμένα. Αναφορά αποτέλεσαν τα μόρια που είχαν στους πίνακες κατάταξης των εθελοντικών μετατάξεων (εκτός μιας περίπτωσης που βρήκα τα μόρια της από τον πίνακα μεταθέσεων της περιοχής της, αλλά είναι καραμπινάτη περίπτωση παρατυπίας). Ας με ενημερώσει κάποιος που έχει κάνει ένσταση ονομαστικά, πως κινούμαι από εδώ και πέρα...Ευχαριστώ
Κι εγώ έτσι κατάλαβα, στο ΠΥΣΔΕ απόσπασης. Όχι από ό,τι ξέρω δεν υπάρχουν κενά. Και λέω έτσι, γιατί πρόσφατα η ΔΙΔΕ έβγαλε νέα ανακοίνωση-πρόσκληση στους της ειδικότητάς μου, και σε άλλους, με κενά που είχαν προ λίγων εβδομάδων καλύψει οι ίδιοι της ΔΙΔΕ με λειτουργικά υπεράριθμους, και τώρα τους ξανακαλούν να κάνουν νέες δηλώσεις με νέα κενά (είναι τα ίδια που είχαν ξαναανακοινωθεί). Μπάχαλο...
Συμφωνα με τον φιλο μας τον john..δεν πρεπει να κανεις τιποτα,για να μην χασει εκεινος και οι ομοιοι του την θεσουλα του..,απλα πραγματα.Να κανεις ,λεει..γαργαρα..οπως τοσο καιρο ελεγε σε ολυς αυτους που εκαναν ενσταση για τις υποχρεωτικες.Εγω σου λεω λοιπον..με καθε μεσο και τροπο νομιμο..να διεκδικησεις τα δικαιωματα που σου στερησαν καποιοπι εξυπνακιδες.