0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η δοτικοτητα του ΠΥΣΔΕ λειτουργησε ως τροχοπεδη στην πλειονοτητα των περιπτωσεων, ωστοσο, ακομη και στις σημερινες νεες μεταταξεις απο ενστασεις υπαρχουν κραυγαλεα κρουσματα βυσματομεταταξεων απο περιοχες στις οποιες δεν καταγραφησαν καθολου πλεονασματα στην αρχικη διαπιστωτικη πραξη του υπουργου.
μπορείς να κάνεις ένσταση προσβάλλοντας μια απο τις ικανοποιημένες - κατόπιν ενστάσεως - μετατάξεις. αμέεεεεεεεεε!!! αλλά θα ειναι γενικόλογη. Αν δεν απαιτηθεί ήδη απο τώρα η ανακοίνωση των κενών για μεταθέσεις που θα δώσουν τα ΠΥΣΔΕ ( και που ΔΕΝ ειναι κρατικά μυστικά ) πάλι το ίδιο μπάχαλο θα επικρατήσει. Απαιτήστε ανακοίνωση των κενών ΧΘΕΣ!!
@nikitasΣ'ευχαριστώ πολύ για τα παρηγορητικά σου λόγια. Όμως βρίσκομαι σ'έναν κυκεώνα μαύρων σκέψεων. Από τη μια η ΔΙΠΕ που μου λέει ότι τα κενά που έχουν μείνει στην ειδικότητά μου είναι ελάχιστα, καλύφθηκαν με τους μεταταχθέντες της α' φάσης. Από την άλλη, "δικαιώνονται" κι άλλοι στην ειδικότητά μου για την ίδια ΔΙΠΕ. Έχουν διαθέσει ολικά 5 άτομα (ένα από αυτά είμαι εγώ) και μερικά άλλα 23. Κι όλα αυτά πριν ανακοινωθεί εγκύκλιος και διαδικασία για β' φάση μετατάξεων (στην οποία ειλικρινά δεν ξέρω εάν έχω καμία ελπίδα). Εγώ το βλέπω πλήρες αδιέξοδο, να είμαστε πλήθος κόσμου να "πλεονάζει", με όλα τα...παρελκόμενα. Σόρρυ, είμαι πολύ απαισιόδοξη αυτή τη στιγμή...
Ε, τότε ακολουθείς το δρόμο που σου υπέδειξε η bitch, δίχως ενδοιασμό. Από τη στιγμή που η β'θμια σε διέθεσε και η α'θμια σε δέχθηκε, είναι υποχρεωμένη να σε τοποθετήσει. Πάντως, η β' φάση μετατάξεων είναι ακόμα μακριά από την πραγμάτωσή της. Έχεις χρόνο.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΛΑΔΟΣ/ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΛΕΚΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝΖακύνθου ΠΕ05 Γαλλικής 2Ζακύνθου ΠΕ06 Αγγλικής 5Ζακύνθου ΠΕ07 Γερμανικής 2Ζακύνθου ΠΕ08 Καλλιτεχνικών 2http://www.minedu.gov.gr/grafeio-typoy-kai-dimosion-sxeseon-main/deltia-typoy-main/9967-13-08-13-2013.html
Κι εγώ αυτό πίστευα, ότι η α/θμια είναι υποχρεωμένη να με τοποθετήσει, έλα όμως που, όπως προ..έγραψα, κάποιος εκεί μου είπε ότι επειδή τα κενά είναι λιγότερα από τους διατιθέμενους, μπορεί να στείλουν κάποιους από εμάς..."πίσω", δλδ β/θμια! Εκεί να δεις γέλια!
Αυτά τα κενά είναι κρυφά; Μα τι, απόρρητα έγγραφα της Stazi είναι; Δεν τα έχει αναρτήσει η α'θμια στην ιστοσελίδα της; Είναι υποχρεωμένοι να στα δείξουν. Μου μυρίζει μαγείρεμα...
Η συγκεκριμένη ΔΙΠΕ δεν αναρτά ποτέ τα κενά της. Από ό,τι μου έδειξε ο υπεύθυνος για τα κενά υπήρχε ένα χαρτί στο οποίο ήταν εμφανές ότι είχαν "κλείσει" τα περισσότερα με τους μεταταχθέντες. Φαντάσου τι έχει να γίνει εάν περιμένουν να έρθουν κι οι νεομεταταχθέντες μετά τις ενστάσεις (στις οποίες δεν δικαιώθηκα) για να τοποθετήσουν (??) εμάς. Αιρ μπαχάλ.