*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4782554 φορές)

0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος elenam

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #10318 στις: Οκτωβρίου 07, 2013, 11:36:04 pm »
@nikitas
Σ'ευχαριστώ πολύ για τα παρηγορητικά σου λόγια. Όμως βρίσκομαι σ'έναν κυκεώνα μαύρων σκέψεων. Από τη μια η ΔΙΠΕ που μου λέει ότι τα κενά που έχουν μείνει στην ειδικότητά μου είναι ελάχιστα, καλύφθηκαν με τους μεταταχθέντες της α' φάσης. Από την άλλη, "δικαιώνονται" κι άλλοι στην ειδικότητά μου για την ίδια ΔΙΠΕ. Έχουν διαθέσει ολικά 5 άτομα (ένα από αυτά είμαι εγώ) και μερικά άλλα 23. Κι όλα αυτά πριν ανακοινωθεί εγκύκλιος και διαδικασία για β' φάση μετατάξεων (στην οποία ειλικρινά δεν ξέρω εάν έχω καμία ελπίδα). Εγώ το βλέπω πλήρες αδιέξοδο, να είμαστε πλήθος κόσμου να "πλεονάζει", με όλα τα...παρελκόμενα. Σόρρυ, είμαι πολύ απαισιόδοξη αυτή τη στιγμή...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:55:50 »

Αποσυνδεδεμένος dimari

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10319 στις: Οκτωβρίου 07, 2013, 11:37:24 pm »
Να ρωτήσω κάτι. Ενστάσεις για τις μετατάξεις σε φορείς δεν γίνανε; Και στη

Αποσυνδεδεμένος elia

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ86 - ΠΕ70
    • Προφίλ
« Απάντηση #10320 στις: Οκτωβρίου 07, 2013, 11:39:02 pm »
Η δοτικοτητα του ΠΥΣΔΕ λειτουργησε ως τροχοπεδη στην πλειονοτητα των περιπτωσεων, ωστοσο, ακομη και στις σημερινες νεες μεταταξεις απο ενστασεις υπαρχουν κραυγαλεα κρουσματα βυσματομεταταξεων απο περιοχες στις οποιες δεν καταγραφησαν καθολου πλεονασματα στην αρχικη διαπιστωτικη πραξη του υπουργου.
Σίγουρα, σε όλο αυτό το θολό τοπίο βρήκαν πεδίο για τρελά μαγειρέματα, γι' αυτό άλλωστε άργησαν τόσο να βγάλουν και τα αποτελέσματα! Η δοτικότητα απλά για εμένα επιβεβαιώθηκε τώρα στις ενστασεις στην περίπτωση μας, αφού δεν είχε εξαντληθεί (κατά πολύ) η δοτικότητα και αναγκάστηκαν να ικανοποιήσουν μαζεμένες όλες τις ενστάσεις. Και βέβαια το ότι δεν ικανοποιήθηκε η δοτικότητα εξ αρχής ήταν μέρος της ... συνταγής, αφού τα (πολλά) άτομα που ήρθαν σφήνα κανείς δεν τα πείραξε!

Αποσυνδεδεμένος thea1

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10321 στις: Οκτωβρίου 07, 2013, 11:40:28 pm »
μπορείς να κάνεις ένσταση προσβάλλοντας μια απο τις ικανοποιημένες - κατόπιν ενστάσεως - μετατάξεις.  ::) ::)

αμέεεεεεεεεε!!! αλλά θα ειναι γενικόλογη. Αν δεν απαιτηθεί ήδη απο τώρα η ανακοίνωση των κενών για μεταθέσεις που θα δώσουν τα ΠΥΣΔΕ ( και που ΔΕΝ ειναι κρατικά μυστικά ) πάλι το ίδιο μπάχαλο θα επικρατήσει.  Απαιτήστε ανακοίνωση των κενών ΧΘΕΣ!!
bitch επειδη σκεφτομαι να κανω ενσταση προσβαλλοντας οπως λες μια απο τις ικανοποιημενες κατοπιν ενστασεις- μεταταξεις, τι να βαλω ως τιτλο??? επισης εγω στην πρωτη μου ενσταση ειχα βαλει τιτλο αιτηση θεραπειας και οχι ενσταση ηταν λαθος??

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:55:50 »

Αποσυνδεδεμένος nikitas

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση. Εκείνη όμως;
    • Προφίλ
« Απάντηση #10322 στις: Οκτωβρίου 07, 2013, 11:41:28 pm »
@nikitas
Σ'ευχαριστώ πολύ για τα παρηγορητικά σου λόγια. Όμως βρίσκομαι σ'έναν κυκεώνα μαύρων σκέψεων. Από τη μια η ΔΙΠΕ που μου λέει ότι τα κενά που έχουν μείνει στην ειδικότητά μου είναι ελάχιστα, καλύφθηκαν με τους μεταταχθέντες της α' φάσης. Από την άλλη, "δικαιώνονται" κι άλλοι στην ειδικότητά μου για την ίδια ΔΙΠΕ. Έχουν διαθέσει ολικά 5 άτομα (ένα από αυτά είμαι εγώ) και μερικά άλλα 23. Κι όλα αυτά πριν ανακοινωθεί εγκύκλιος και διαδικασία για β' φάση μετατάξεων (στην οποία ειλικρινά δεν ξέρω εάν έχω καμία ελπίδα). Εγώ το βλέπω πλήρες αδιέξοδο, να είμαστε πλήθος κόσμου να "πλεονάζει", με όλα τα...παρελκόμενα. Σόρρυ, είμαι πολύ απαισιόδοξη αυτή τη στιγμή...

Ε, τότε ακολουθείς το δρόμο που σου υπέδειξε η bitch, δίχως ενδοιασμό. Από τη στιγμή που η β'θμια σε διέθεσε και η α'θμια σε δέχθηκε, είναι υποχρεωμένη να σε τοποθετήσει. Πάντως, η β' φάση μετατάξεων είναι ακόμα μακριά από την πραγμάτωσή της. Έχεις χρόνο.
Henry V
We few, we happy few, we band of brothers;
For he to-day that sheds his blood with me
Shall be my brother!
William Shakespeare

Αποσυνδεδεμένος nikliani

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10323 στις: Οκτωβρίου 07, 2013, 11:42:12 pm »
Η ένσταση μου έγινε αποδεκτή (τροποποίηση) και ήταν πολύ συγκεκριμένη κατά κάποιων που είχαν πολύ λιγότερα μόρια από εμένα..τους οποίους φυσικά δεν κούνησαν και έχουν ήδη τοποθετηθεί.
Μήπως γνωρίζει κάποιος τι γίνεται τώρα με τις τοποθετήσεις?

Αποσυνδεδεμένος elenam

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10324 στις: Οκτωβρίου 07, 2013, 11:45:53 pm »
Ε, τότε ακολουθείς το δρόμο που σου υπέδειξε η bitch, δίχως ενδοιασμό. Από τη στιγμή που η β'θμια σε διέθεσε και η α'θμια σε δέχθηκε, είναι υποχρεωμένη να σε τοποθετήσει. Πάντως, η β' φάση μετατάξεων είναι ακόμα μακριά από την πραγμάτωσή της. Έχεις χρόνο.
Κι εγώ αυτό πίστευα, ότι η α/θμια είναι υποχρεωμένη να με τοποθετήσει, έλα όμως που, όπως προ..έγραψα, κάποιος εκεί μου είπε ότι επειδή τα κενά είναι λιγότερα από τους διατιθέμενους, μπορεί να στείλουν κάποιους από εμάς..."πίσω", δλδ β/θμια! Εκεί να δεις γέλια!

Αποσυνδεδεμένος Γατόπαρδος

• Έμπειρο μέλος
  • Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκει που είμαι θα έρθεις
    • Προφίλ
Ακριβως αυτο..και οχι μονο.
« Απάντηση #10325 στις: Οκτωβρίου 07, 2013, 11:47:03 pm »
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ   ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΛΑΔΟΣ/ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ    ΛΕΚΤΙΚΟ   ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ
Ζακύνθου   ΠΕ05   Γαλλικής   2
Ζακύνθου   ΠΕ06   Αγγλικής   5
Ζακύνθου   ΠΕ07   Γερμανικής   2
Ζακύνθου   ΠΕ08   Καλλιτεχνικών   2
http://www.minedu.gov.gr/grafeio-typoy-kai-dimosion-sxeseon-main/deltia-typoy-main/9967-13-08-13-2013.html

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 07, 2013, 11:50:29 pm από Γατόπαρδος »

Αποσυνδεδεμένος Jo K

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10326 στις: Οκτωβρίου 07, 2013, 11:49:24 pm »
Ρε παιδιά εγώ έπαθα το εξής.Μετατάχθηκα στην α φάση αλλά επειδή βλακωδώς για σιγουριά δήλωσα πρώτο το ίδιο ΠΥΣΠΕ της περιοχής που ανήκα πήρα φυσικά μετάταξη γι αυτό.Απ τη στιγμή που βγήκαν κενά για το ΠΥΣΠΕ των συμφερόντων μου μπορώ να κάνω αίτηση για εκεί?τροποποίηση 'η οτιδήποτε???HEEEEELLPP!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος nikitas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10327 στις: Οκτωβρίου 07, 2013, 11:52:51 pm »
Κι εγώ αυτό πίστευα, ότι η α/θμια είναι υποχρεωμένη να με τοποθετήσει, έλα όμως που, όπως προ..έγραψα, κάποιος εκεί μου είπε ότι επειδή τα κενά είναι λιγότερα από τους διατιθέμενους, μπορεί να στείλουν κάποιους από εμάς..."πίσω", δλδ β/θμια! Εκεί να δεις γέλια!

Αυτά τα κενά είναι κρυφά; Μα τι, απόρρητα έγγραφα της Stazi είναι; Δεν τα έχει αναρτήσει η α'θμια στην ιστοσελίδα της; Είναι υποχρεωμένοι να στα δείξουν. Μου μυρίζει μαγείρεμα...
Henry V
Shall be my brother!
William Shakespeare

Αποσυνδεδεμένος greedo

• Ιστορικό μέλος
  • Han shot first...
    • Προφίλ
« Απάντηση #10328 στις: Οκτωβρίου 07, 2013, 11:55:58 pm »
@ Jo Kaps: και γιατί δεν έβαλες πρώτο αυτό των συμφερόντων σου;  ???
Όπως και να έχει, απευθύνσου όπου μπορείς και κυνήγησε το θέμα! Μπορεί να πετύχεις αυτό που θές!

Αποσυνδεδεμένος elenam

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10329 στις: Οκτωβρίου 07, 2013, 11:57:20 pm »
Αυτά τα κενά είναι κρυφά; Μα τι, απόρρητα έγγραφα της Stazi είναι; Δεν τα έχει αναρτήσει η α'θμια στην ιστοσελίδα της; Είναι υποχρεωμένοι να στα δείξουν. Μου μυρίζει μαγείρεμα...
Η συγκεκριμένη ΔΙΠΕ δεν αναρτά ποτέ τα κενά της. Από ό,τι μου έδειξε ο υπεύθυνος για τα κενά υπήρχε ένα χαρτί στο οποίο ήταν εμφανές ότι είχαν "κλείσει" τα περισσότερα με τους μεταταχθέντες. Φαντάσου τι έχει να γίνει εάν περιμένουν να έρθουν κι οι νεομεταταχθέντες μετά τις ενστάσεις (στις οποίες δεν δικαιώθηκα) για να τοποθετήσουν (??) εμάς. Αιρ μπαχάλ.

Αποσυνδεδεμένος john-πε06

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10330 στις: Οκτωβρίου 07, 2013, 11:59:13 pm »
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ   ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΛΑΔΟΣ/ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ    ΛΕΚΤΙΚΟ   ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ
Ζακύνθου   ΠΕ05   Γαλλικής   2
Ζακύνθου   ΠΕ06   Αγγλικής   5
Ζακύνθου   ΠΕ07   Γερμανικής   2
Ζακύνθου   ΠΕ08   Καλλιτεχνικών   2
http://www.minedu.gov.gr/grafeio-typoy-kai-dimosion-sxeseon-main/deltia-typoy-main/9967-13-08-13-2013.html

Αποσυνδεδεμένος nikitas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10331 στις: Οκτωβρίου 08, 2013, 12:00:44 am »
Η συγκεκριμένη ΔΙΠΕ δεν αναρτά ποτέ τα κενά της. Από ό,τι μου έδειξε ο υπεύθυνος για τα κενά υπήρχε ένα χαρτί στο οποίο ήταν εμφανές ότι είχαν "κλείσει" τα περισσότερα με τους μεταταχθέντες. Φαντάσου τι έχει να γίνει εάν περιμένουν να έρθουν κι οι νεομεταταχθέντες μετά τις ενστάσεις (στις οποίες δεν δικαιώθηκα) για να τοποθετήσουν (??) εμάς. Αιρ μπαχάλ.

Οι δεκαεφτά πλεονάζοντες στην ειδικότητά σου, που έχει η διεύθυνση στην οποία ανήκεις, κατά με το υπουργείο, συμφωνούν με την εικόνα που έχεις εσύ από πρώτο χέρι;
Henry V
Shall be my brother!
William Shakespeare

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά