0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το αν τα λέει όλα, εκεί κοντεύουμε να καταντήσουμε!
@victoryhope δεν θα χρειαστεί να πας ΡόδοΤελικά μας "επέτρεψαν" να διευθετήσουμε την ταυτοπροσωπίαστην πλησιέστερη Δ/νση@thea1 συμφωνώ να κινηθούμε δικαστικά μαζικά (ο p_p στο νήμα αυτό νομίζω είχε προτείνει κάποιον δικηγόρο, αλλά δεν μπόρεσα να μάθω περισσότερα)έχω κι εγώ κάποιον στην Αθήνα που είχε ασχοληθεί παλιότερα (επιτυχώς) με ένα δικαστήριό μου με το ΥΠΕΘΑ@Γατόπαρδε εγώ που είχα κάνει και στις εθελοντικές μπορώ να ενταχθώ ετεροχρονισμένα στη δικαστική διεκδίκηση των θέσεων? ή παίζει ρόλο το ότι συμμετείχα και στις υποχρεωτικές?@swag πως λεγεται ο δικηγορος που σε βοηθησε σε παλαιοτερη υποθεση? πρεπει να βιαστουμε..!!!@lautassari φίλη μου έκανε ανάκληση μετάταξης (θέση εκπ/κού βέβαια) με την αιτιολογία ότι το οικείο ΠΥΣΔΕ δεν είχε βγάλει κενά και γι'αυτό δεν το δήλωσε (,αλλά στην πορεία έβγαλε επίσημα το ΠΥΣΠΕ 8 κενά) και δικαιώθηκε@black21 τηλέφωνα επικοινωνίας με Τμήμα Ενστάσεων 2103442271 και 2103443356 Αίτηση-Ένσταση προς ΥΠΕΘΑ Διεύθυνση Προσωπικού Δ/βάθμιας Εκπαίδευσης - Τμήμα
@victoryhope δεν θα χρειαστεί να πας ΡόδοΤελικά μας "επέτρεψαν" να διευθετήσουμε την ταυτοπροσωπίαστην πλησιέστερη Δ/νση@thea1 συμφωνώ να κινηθούμε δικαστικά μαζικά (ο p_p στο νήμα αυτό νομίζω είχε προτείνει κάποιον δικηγόρο, αλλά δεν μπόρεσα να μάθω περισσότερα)έχω κι εγώ κάποιον στην Αθήνα που είχε ασχοληθεί παλιότερα (επιτυχώς) με ένα δικαστήριό μου με το ΥΠΕΘΑ@Γατόπαρδε εγώ που είχα κάνει και στις εθελοντικές μπορώ να ενταχθώ ετεροχρονισμένα στη δικαστική διεκδίκηση των θέσεων? ή παίζει ρόλο το ότι συμμετείχα και στις υποχρεωτικές?@lautassari φίλη μου έκανε ανάκληση μετάταξης (θέση εκπ/κού βέβαια) με την αιτιολογία ότι το οικείο ΠΥΣΔΕ δεν είχε βγάλει κενά και γι'αυτό δεν το δήλωσε (,αλλά στην πορεία έβγαλε επίσημα το ΠΥΣΠΕ 8 κενά) και δικαιώθηκε@black21 τηλέφωνα επικοινωνίας με Τμήμα Ενστάσεων 2103442271 και 2103443356 Αίτηση-Ένσταση προς ΥΠΕΘΑ Διεύθυνση Προσωπικού Δ/βάθμιας Εκπαίδευσης - Τμήμα
Έχω κάνει αίτηση μετάταξης Και με τις εθελοντικές Και με τις "υποχρεωτικές".Ανήκω σε Πυσδε εκτός του νομού που μένω.Στις εθελοντικές ήμουν πρώτος σε μόρια.Στις υποχρεωτικές πήραν 13 μετάταξη όλοι από το οικείο Πύσδε.Έτσι δεν έκανα ένσταση.Τώρα βλέπω ότι ήρθαν άλλοι 2 με ένσταση από άλλα Πύσδε. ΤΙ ΚΑΝΩ; Είναι πλέον αργά ή όχι;όποιος έχει εμπειρία ας με βοηθήσει!υ.γ. συνεχίζω να κάνω 350 χλμ κάθε μέρα μαζί με μία συνάδελφο