0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Την προηγούμενη ένσταση την είχα κάνει μέσω δικηγόρου. Η διαφορά είναι ότι δεν είχα αναφερθεί προσωπικά σε άτομα αν και είχα εντοπίσει τις παρατυπίες.Αυτή τη φορά θα την κάνω ονομαστικά και βέβαια, μέσω δικηγόρου. Στην περιοχή συμφερόντων μου (
Υποχρεωτικές μετατάξεις ΠΕ19/20Α’ Θεσ/νίκης Πλεόνασμα στη
Δεν ξέρω αν λέει τίποτα αυτό ή σε βοηθάει, πάντως στην διαπιστωτική πράξη που εξέδωσε χθες το υπουργείο, ως προάγγελο β' φάσης μετατάξεων, εμφανίζει 15 κενά στην Α' Θεσσαλονίκης στους ΠΕ19/20.
Σ' ευχαριστώ πολύ Νικήτα, αλλά η πράξη αυτή θα έπρεπε να αφορά στη β' φάση των υποχρεωτικών μετατάξεων και όχι στη διαδικασία των ενστάσεων που σχετίζονται με την Α' φάση. Έχει όμως μία λογική. Μπορεί απλά οι συνάδελφοι να είχαν καλή πληροφόρηση για τις θέσεις που ΘΑ προκηρύσσονταν ή απλά να ήταν τυχεροί. Τι να πω δεν ξέρω...
Με το παρόν μήνυμα θα ήθελα να κάνω μια ανακεφαλαίωση του τι έχει γίνει σαν προπομπό του τι πρόκειται να συμβεί...Αρχικά είχαμε τις εθελοντικές μετατάξεις . Η προσωπική μου άποψη (φυσικά μπορεί να έχω και άδικο) ήταν ότι η μόνη χρησιμότητα της ήταν για να έχει το Υπουργείο έναν ακόμα κατασκοπο στις επιθυμίες της μεγάλης μάζας των νέων ειδικοτήτων (ο άλλος κατάσκοπος ήταν οι αιτήσεις μετάθεσης). Παρόλο που φαινόταν ως μια άρτια διαδικασία είχε ένα μεμπτό σημείο...τις οργανικές σε σχολεία για ορισμένες ειδικότητες...κάτι που ενώ φαινόταν άκρως ελκυστικό για τους εκπαιδευτικούς ήταν και μια μεγάλη παγίδα για αυτούς...π.χ. αν πάρω μετάταξη στο 1ο Δημοτικό Αθηνών τι θα γίνει σε μελλοντική υποβάθμιση του ή ακόμα και κατάργηση αυτού;
χαζή ερώτηση αλλά ..... αν κάποιος έχει πάρει μετάταξη , είναι στην πρωτοβάθμια , μπορεί να κάνει αίτηση μετάταξης στην β φάση για την περιοχή της 1του επιλογής ή οι μετατάξεις αφορούν μόνο καθηγητές από Δευτεροβάθμια ?
Γατοποδαρε, θα μπορούσες να με καθοδηγησεις σχετικά με τη νομική οδό που έχεις ακολουθήσει για τις εθελοντικές ?ευχαριστω .