*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4804428 φορές)

0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nikitas

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση. Εκείνη όμως;
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #10542 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 11:29:17 pm »
συγγνώμη που παρεμβαίνω στον διάλογο.
Οι αιρετοί του ΠΥΣΔΕ ενημερώνονται για θέματα που απτονται των ψηφοφόρων τους.
Απαξ και μεταταχθείς καλύτερη ενημέρωση θα έχει ο αιρετός του ΠΥΣΠΕ...χωρίς φυσικά να προτείνω να προστρέξει κανένας προς αυτούς...

Αιρετός ΠΥΣΠΕ... Μπράτης σα να λέμε; Η πληροφόρησή του για τις μετατάξεις είναι όντως εγκυρότατη! Λίγο... καλιμπράρισμα θέλει μόνο το παλικάρι.
Henry V
We few, we happy few, we band of brothers;
For he to-day that sheds his blood with me
Shall be my brother!
William Shakespeare

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:11:14 »

Αποσυνδεδεμένος Γατόπαρδος

• Έμπειρο μέλος
  • Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκει που είμαι θα έρθεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #10543 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 11:29:47 pm »
συγγνώμη που παρεμβαίνω στον διάλογο.
Οι αιρετοί του ΠΥΣΔΕ ενημερώνονται για θέματα που απτονται των ψηφοφόρων τους.
Απαξ και μεταταχθείς καλύτερη ενημέρωση θα έχει ο αιρετός του ΠΥΣΠΕ...χωρίς φυσικά να προτείνω να προστρέξει κανένας προς αυτούς...
Φιλε μου..δεν μιλαμε για ηδη μεταταχθεντες.Εγω στην β/θμια ειμαι ακομα.Οι εθελοντικες πχ μεταταξεις,μεχρι να γινουν,αφορουν την β/θμια.ΟΦΕΙΛΟΥΝ να γνωριζουν και να συμβουλευουν σωστα.Και οχι μονο οι εθελοντικες.Ολες οι μεταταξεις.Απαξ και παρεις την μεταταξη και πρεπει να τοποθετηθεις..οκ..εκει ναι,δεν ειναι αυτοι αρμοδιοι.Αλλα επι της διαικασιας και μεχρι να την παρεις,ΑΥΤΟΙ ειναι υπευθυνοι στην ενημερωση.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 09, 2013, 11:32:57 pm από Γατόπαρδος »

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #10544 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 11:30:57 pm »
Αιρετός ΠΥΣΠΕ... Μπράτης σα να λέμε; Η πληροφόρησή του για τις μετατάξεις είναι όντως εγκυρότατη! Λίγο... καλιμπράρισμα θέλει μόνο το παλικάρι.

Μπράτης = ΚΥΣΠΕ

Αιρετός ΠΥΣΠΕ = κενά ΠΥΣΠΕ...και ο νοών νοείτω...πόσο πολύ χρειάστηκαν τα κενά για τις ενστάσεις μα πόσο πολύ...

@Γατόπαρδε...

όταν γράφω κάτι φροντίζω να ξέρω τι γράφω...

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10545 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 11:33:51 pm »
Μπράτης = ΚΥΣΠΕ

Αιρετός ΠΥΣΠΕ = κενά ΠΥΣΠΕ...και ο νοών νοείτω...πόσο πολύ χρειάστηκαν τα κενά για τις ενστάσεις μα πόσο πολύ...

@Γατόπαρδε...

όταν γράφω κάτι φροντίζω να ξέρω τι γράφω...

Σε χανω...τι εννοεις;Εγω μιλαω συγκεκριμενα..εσυ τωρα δεν μου ξεκαθαριζεις τι εννοεις.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:11:14 »

Αποσυνδεδεμένος dimari

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #10546 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 11:34:18 pm »
Μπράτης = ΚΥΣΠΕ

οκ εγω παντως το πιασα! ;) (τι εννοεις έπιασα γιατι τίποτε άλλο δεν καταφερα να πιασω :P)
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 09, 2013, 11:36:56 pm από dimari »

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #10547 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 11:37:56 pm »
@Γατόπαρδε είμαι ξεκάθαρος...το παιχνίδι σε μερικές πλευρές του είναι απόλυτα σικέ...

Δεν μπορεί ο άλλος να ζητάει μετάταξη από περιοχή που δεν πλεονάζει σε περιοχή που δεν έχει κενά και να δικαιώνεται με ένσταση...αυτό λεγεται εσωτερική πληροφόρηση...με λίγα λόγια ξέρει ότι περισσεύει στο ΠΥΣΔΕ...πως ξέρει ότι το ΠΥΣΠΕ που ζητά έχει κενά;;; Τυχαίο; Λέω εγώ τώρα...

ΥΓ.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 09, 2013, 11:39:41 pm από guestteacher »

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10548 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 11:41:36 pm »
@Γατόπαρδε είμαι ξεκάθαρος...το παιχνίδι σε μερικές πλευρές του είναι απόλυτα σικέ...

Δεν μπορεί ο άλλος να ζητάει μετάταξη από περιοχή που δεν πλεονάζει σε περιοχή που δεν έχει κενά και να δικαιώνεται με ένσταση...αυτό λεγεται εσωτερική πληροφόρηση...με λίγα λόγια ξέρει ότι περισσεύει στο ΠΥΣΔΕ...πως ξέρει ότι το ΠΥΣΠΕ που ζητά έχει κενά;;; Τυχαίο; Λέω εγώ τώρα...
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 09, 2013, 11:43:13 pm από Γατόπαρδος »

Αποσυνδεδεμένος nikitas

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση. Εκείνη όμως;
    • Προφίλ
« Απάντηση #10549 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 11:42:58 pm »

http://www.youtube.com/watch?v=bFzaoqS_hAc

Εγώ θα προσθέσω ότι, εκτός από μια ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε και μια χαρούμενη, μεγάλη οικογένεια.
Henry V
We few, we happy few, we band of brothers;
For he to-day that sheds his blood with me
Shall be my brother!
William Shakespeare

guestteacher

• Επισκέπτης

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10551 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 11:44:37 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=bFzaoqS_hAc

Εγώ θα προσθέσω ότι, εκτός από μια ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε και μια χαρούμενη, μεγάλη οικογένεια.

Αποσυνδεδεμένος dimari

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10552 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 11:45:41 pm »
Εγω πάντως δεν θα το έλεγα τόσο ευγενικά ως "εσωτερική πληροφόρηση". Θα το έλεγα καθαρά εσωτερικό μαγείρεμα αφού σε πολλές περιπτώσεις τα κενά που δώσαν απλά δεν υπάρχουν! Οπως τον παλιο καλό καιρό με τους διορισμούς που μας διόριζαν μαζικά σε συγκεκριμμένες περιοχές να πλεονάζουμε για να έχουν πελατεία στο αλισβερίσι των αποσπάσεων.

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10553 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 11:45:52 pm »
Αυτά που λες είναι σωστά για μια άλλη χώρα και για ένα άλλο επάγγελμα ίσως...
Αιρετός = ψηφαλάκια
Μετάταξη = λιγότερα ψηφαλάκια...πόσο πιο λιανά να το πω;
Ναι..τα ιδια λεμε στην ουσια.Απλα εσυ ετσι οπως τα λες,ειναι σαν να τους δικαιολκογεις .. ;)

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #10554 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 11:45:57 pm »
Σύμφωνα  την λογική σου έχουμε το εξής φαινόμενο: Οι αποσπασμένοι  από Δευτεροβάθμια καλύπτουν όλα τα κενά, οι δε μετατασσόμενοι από ένσταση  αφού δεν υπάρχουν πλέον θέσεις μπαίνουν στην διάθεση και αποσπούνται  αναγκαστικά σε άλλα ΠΥΣΠΕ!!!

Σημειωτών οι ενιστάμενοι θα έπρεπε να είχαν πάρει μετάταξη αρχής εξαρχής και η καθυστέρηση δεν οφείλεται σε αυτούς αλλά σε λάθος της υπηρεσίας.  Τιμωρήθηκαν μια φορά οπότε για να δέσει το γλυκό ας τους ξανατιμωρήσουμε!!!

αντιθέτως Νίκο, δεν υποστήριξα ουδέποτε ότι πρέπει να ( ξανα ) τιμωρηθεί κάποιος. Έγραψα μάλιστα το εξής :

αυτή την στιγμή εμφανίζεσαι ως πλεονάζουσα. Αν γίνουν - όποτε - οι μετατάξεις και επέλθει ανάκληση της διάθεσής σου απο την β/θμια είναι εντελώς άλλο πράγμα απο το να είσαι τώρα ξεκρέμαστη.
Και σου ξαναγράφω : δηλαδή επειδή και μεις κάθε χρόνο περιμένουμε τους - έστω και ελάχιστους διορισμούς- να μην τοποθετουμε κανέναν οργανικά για΄τι μετά τι θα πάρει ο νεοδιόριστος;

διαφωνώ με το να αφήνουν τον κόσμο ξεκρέμαστο και μάλιστα σε περίεργες εποχές. Η Έλενα έχει περίπου ένα μήνα χωρίς τοποθέτηση με την δικαιολογία του "περιμένουμε να μεταταχθούν κάποιοι". Αυτό ειναι αστείο. Για σκέψου να έλεγαν κατ' αναλογία " εσείς κύριε έχετε έρθει να βγάλετε τις αμυγδαλές σας και πρέπει να βγουν οπωσδήποτε αλλά στο μεταξύ περιμένετε γιατί γιατροί υπάρχουν ένα σωρό αλλά δεν μας τους έστειλαν ακόμα και εσείς θα περιμένετε και επίσης όταν έρθουν μπορεί τελικά να σας στείλουμε σε άλλο νοσοκομείο γιατί ως τότε θα χουν έρθει κι άλλοι ασθενείς και δε θα έχουμε καθόλου χρόνο για εσάς.... " Ε δεν ειναι και ό,τι λογικότερο έτσι;
Φρονώ πως πρέπει να τοποθετήσουν την χριστιανή κανονικά και όταν με το καλό πάνε οι μεταταγμένοι ανακαλείται η διάθεσή της και παίρνουν την θέση της όσοι μεταταχθούν. Πού το κακό σε όλο αυτό; Γιατί αυτή τη στιγμή η Έλενα και κάθε Έλενα να φαίνεται πλεονάζουσα με ό,τι αυτό συνεπάγεται  ;

( παίδες με το μαλακό τα ερωτήματα, έχω και επτά πμ που περιμένουν επισης απάντηση... ;D ;D )
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος anwnimi

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10555 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 11:49:34 pm »
Παίζει να επικαλεστεί πως τον πίεσε ο μπαμπάς του και πως τώρα αποτίναξε τον ζυγό και κατάλαβε το λάθος του!  ;D

Σίγουρα όσοι ζήτησαν ανάκληση δεν ζήτησαν γι'αυτό το λόγο αγαπητέ συνάδελφε.  Αυτά θα μπορούσε να τα λέει κάλλιστα ο Υπουργός που μας έχει γελοιοποιήσει και κάνουμε κινήσεις στην τύχη και όχι μεταξύ μας που ξέρουμε τι ζόρι και άγχος τραβάει ο καθένας.
Για να σου εξηγήσω καλύτερα θα αναφερθώ στο μάθημα της πληροφορικής, για το οποίο το υπουργείο από τον Αύγουστο μέχρι σήμερα έχει βγάλει τα εξής:
1.  Κατάργηση του μαθήματος στα ΓΕΛ.
2.  Κατάργηση του τομέα πληροφορικής στα ΕΠΑΛ
3.  Επαναφορά του μαθήματος στα Λύκεια με περισσότερες ώρες από πριν
4.  Προφορική υπόσχεση του Κεδίκογλου στα κανάλια ότι θα είναι και πανελλαδικά εξεταζόμενο
5.  Μη πανελλαδικά εξεταζόμενο
6.  Κατάργηση της φύσης του εργαστηριακού μαθήματος στην Α΄ τάξη των ΕΠΑΛ και στις τάξεις α, β, γ των ΓΕΛ οπότε μείωση των ωρών της Πληροφορικής στο μισό!

Εγώ τουλάχιστον με βάση αυτά και πριν την έκδοση του ΦΕΚ έκανα αίτηση ανάκλησης και πάλι πριν την έκδοση του ΦΕΚ ζήτησα και απέσυρα την αίτηση της ανάκλησης.  Δηλαδή δήλωσα ότι επιθυμώ να μεταταχθώ.
Το αποτέλεσμα από το γελοίο τρόπο με τον οποίο μας εμπαίζουν και τον τρόπο με τον οποίο "εξέτασαν" τις ανακλήσεις και τις ενστάσεις;
Μετατάχθηκα και στη συνέχεια ανακάλεσαν την μετάταξή μου ενώ ε'ίχα εγκαίρως δηλώσει πριν την έκδοση του ΦΕΚ του α κύκλου μετατάξεων ότι επιθυμώ να μεταταχθώ...
Και τώρα τα δίνω στους δικηγόρους μιας και αν γυρίσω τελικά β/θμια θα είμαι πλεονάζουσα.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182738
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 616
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)