0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
συγγνώμη που παρεμβαίνω στον διάλογο.Οι αιρετοί του ΠΥΣΔΕ ενημερώνονται για θέματα που απτονται των ψηφοφόρων τους.Απαξ και μεταταχθείς καλύτερη ενημέρωση θα έχει ο αιρετός του ΠΥΣΠΕ...χωρίς φυσικά να προτείνω να προστρέξει κανένας προς αυτούς...
Αιρετός ΠΥΣΠΕ... Μπράτης σα να λέμε; Η πληροφόρησή του για τις μετατάξεις είναι όντως εγκυρότατη! Λίγο... καλιμπράρισμα θέλει μόνο το παλικάρι.
Μπράτης = ΚΥΣΠΕΑιρετός ΠΥΣΠΕ = κενά ΠΥΣΠΕ...και ο νοών νοείτω...πόσο πολύ χρειάστηκαν τα κενά για τις ενστάσεις μα πόσο πολύ...@Γατόπαρδε...όταν γράφω κάτι φροντίζω να ξέρω τι γράφω...
Μπράτης = ΚΥΣΠΕΑιρετός ΠΥΣΠΕ = κενά ΠΥΣΠΕ...και ο νοών νοείτω...πόσο πολύ χρειάστηκαν τα κενά για τις ενστάσεις μα πόσο πολύ...
@Γατόπαρδε είμαι ξεκάθαρος...το παιχνίδι σε μερικές πλευρές του είναι απόλυτα σικέ...Δεν μπορεί ο άλλος να ζητάει μετάταξη από περιοχή που δεν πλεονάζει σε περιοχή που δεν έχει κενά και να δικαιώνεται με ένσταση...αυτό λεγεται εσωτερική πληροφόρηση...με λίγα λόγια ξέρει ότι περισσεύει στο ΠΥΣΔΕ...πως ξέρει ότι το ΠΥΣΠΕ που ζητά έχει κενά;;; Τυχαίο; Λέω εγώ τώρα...
http://www.youtube.com/watch?v=bFzaoqS_hAcΕγώ θα προσθέσω ότι, εκτός από μια ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε και μια χαρούμενη, μεγάλη οικογένεια.
Αυτά που λες είναι σωστά για μια άλλη χώρα και για ένα άλλο επάγγελμα ίσως...Αιρετός = ψηφαλάκιαΜετάταξη = λιγότερα ψηφαλάκια...πόσο πιο λιανά να το πω;
Σύμφωνα την λογική σου έχουμε το εξής φαινόμενο: Οι αποσπασμένοι από Δευτεροβάθμια καλύπτουν όλα τα κενά, οι δε μετατασσόμενοι από ένσταση αφού δεν υπάρχουν πλέον θέσεις μπαίνουν στην διάθεση και αποσπούνται αναγκαστικά σε άλλα ΠΥΣΠΕ!!! Σημειωτών οι ενιστάμενοι θα έπρεπε να είχαν πάρει μετάταξη αρχής εξαρχής και η καθυστέρηση δεν οφείλεται σε αυτούς αλλά σε λάθος της υπηρεσίας. Τιμωρήθηκαν μια φορά οπότε για να δέσει το γλυκό ας τους ξανατιμωρήσουμε!!!
αυτή την στιγμή εμφανίζεσαι ως πλεονάζουσα. Αν γίνουν - όποτε - οι μετατάξεις και επέλθει ανάκληση της διάθεσής σου απο την β/θμια είναι εντελώς άλλο πράγμα απο το να είσαι τώρα ξεκρέμαστη. Και σου ξαναγράφω : δηλαδή επειδή και μεις κάθε χρόνο περιμένουμε τους - έστω και ελάχιστους διορισμούς- να μην τοποθετουμε κανέναν οργανικά για΄τι μετά τι θα πάρει ο νεοδιόριστος;
Παίζει να επικαλεστεί πως τον πίεσε ο μπαμπάς του και πως τώρα αποτίναξε τον ζυγό και κατάλαβε το λάθος του!