0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με μια πρόχειρη ματιά είχαμε μια ανακληση λιγότερη καθώς και μια λιγότερη νέα μετάταξη...δεν ξέρω αν συνδυάζονται μεταξύ τους όπως και δεν ξέρω αν πέρα από τα νούμερα έχουμε και ποιοτικές διαφορές (βλέπε ονόματα και τοποθεσίες).
Καλημέρα σε όλους και καλή δύναμη Αν υπάρχει κάποιος συνάδελφος του οποίου δικαιώθηκε η ένσταση και πήρε μετάταξη, αν δεν του είναι κόπος, ας μου στείλει το κείμενο που έγραψε στο έγγραφο της ένστασης με π.μ. ή να το παραθέσει εδώ δημόσια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
και σε μενα το ιδιο παρακαλω!!
Αξιότιμε Κύριε Υπουργάρα μας,Θυμάσαι το Μήτσο τον Παπαδόπουλο που παίζατε ταβλάκι στην πλατεία του χωριού και που σου΄δινε κάθε μέρα φρέσκα αυγουλάκια από τις κοτούλες του και κρασί καλό δικής του παραγωγης;Ε, λοιπόν είμαι ο μπατζανάκης του. Μια αιτησούλα έχω κάνει κει χάμω για τις μετατάξεις αλλά δε φτούρησε. Δε βάζεις λίγο το χεράκι σου κι εσύ μπας και γίνει τίποτις και πάω κοντά στο Φωφάκι μου;Αντε, κάνε μου συ την καλή κι εγω του χρόνου όλο το χωριό θα βάλω να σε ψηφίσει.Καθόλου μην ανησυχείς! Σ'ευχαριστώ και μη χαθούμε! Και για να μη νομιζετε οτι παιζω με τον πόνο σας, στην ίδια φάση είμαι με εσας συνάδελφοι αλλά δε νομίζω οτι υπάρχει μαγικη συνταγη για τις ενστασεις. Απλα μη διστασετε να "δωσετε" όσους είναι κάτω από σας στα μορια. Κι εμένα η αλληλεγγυη με εφαγε!
Ξερει κανεις που πηγαν "φυτευτοί" σε θεσεις που δεν υπηρχαν πριν κενα (πχ ζακυνθο που λεγατε) κ απο ποια ειδικοτητα? Τι γινεται μ αυτους? Κ τι αιτηθηκαν ρε παιδια?
Παιδιά
Την 7η Οκτωβρίου ανακοινώθηκαν οι νέες Μετατάξεις από ενστάσεις, καθώς και Ανακλήσεις και Τροποποιήσεις.Την 11η Οκτωβρίου, με την Υ.Α. 148439/Δ1, ανακοινώθηκαν οι πίνακες Ανακλήσεων και Τροποποιήσεων, οι οποίες έχουν μικροδιαφορές (γρήγορο μαγείρεμα, βλ.ταχυφαγείο ), ως προς αυτές της 7/10, καθώς και με την Υ.Α. 148440/Δ1, ανακοινώθηκαν τα ονόματα των νέων μεταταχθέντωνΣυγκεκριμένα:Στις Τροποποιήσεις Μετατάξεων που ανακοινώθηκαν με Υ.Α.,- προστίθεται μία ΠΕ05, από ΣΑΜΟΥ , σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α’- αφαιρείται μία ΠΕ07, από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α', σε ΠΡΕ
http://www.essos.gr/article/eidisis-defterovathmia-ekpaidefsi/ypologismos-leitoyrgikon-kenon-pleonasmaton-ekpaideytikon-egykliosαυτό πάλι τί είναι?? θα γίνει β' φάση μετατάξεων ?