0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
...λοιπόν αυτό που συνεχίζει να με εκνευρίζει είναι ότι για να πάρω μετάθεση από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ δεν μετράνε ούτε άλλα πτυχία, ούτε διδακτορικά, ούτε μεταπτυχιακά. Για τους συναδέλφους που ήρθαν με μετάταξη, αυτά τα μόρια ήταν ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ!Μου θυμίζει η αδικία, την αντιμετώπιση των συναδέλφων που πρωτοδιορίστηκαν στην Αθμια και προσπαθούσαν να αποδείξουν ότι δεν ήταν ελέφαντες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και η γκρίνια μου!!!!!"
Μη στεναχωριέστε, παιδιά! Υπάρχει και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το Διεθνές Δικαστήριο για Εγκλήματα Πολέμου και πάει λέγοντας... Θέλω να δω πώς θα απολογηθεί η ΟΚΠΕ και η κάθε ΟΚΠΕ, όταν χαθεί κάθε δυνατότητα δικαιολογίας! Προφανώς, το δικαίωμα που έχει κάθε πολίτης για προσφυγή στη δικαιοσύνη δεν παραγνωρίζεται, αλλά όταν συλλογικά όργανα δίνουν φρούδες ελπίδες σε απελπισμένους, για δικαίωση, μόνο και μόνο για να τους προσεταιριστούν, αυτό καταντάει αηδία!!!Όταν, λοιπόν, οι όποιες "ομοσπονδίες" δεν κατανοούν ούτε τον συλλογικό τους ρόλο και ενεργούν μεροληπτικά και ψηφοθηρικά, οι εξελίξεις τις προλαβαίνουν και εκτίθενται ανεπανόρθωτα!Καλό είναι να αρχίζουν να παρακάμπτονται και να δημιουργούνται συλλογικά όργανα σε τοπικό, πλέον, επίπεδο που κατανοούν και αντιμετωπίζουν τα προβλήματα των κλάδων ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ και όχι διχαστικά!
Έχεις πάρει μετάταξη;
Προφανως!
Απο Τρίτη πρέπει να παίρνουμε απανωτά τηλέφωνα στο τμήμα μετατάξεων και να ρωτάμε για το τι θα γίνει με τις ενστάσεις επί των ενστάσεων ,να ¨μεταφέρουνε στο αρμόδιο τμήμα ότι δεν έχει ξεχαστεί το θέμα!!
Το δίκαιο είναι με το μέρος των εκπαιδευτικών που κατάφωρα αδικούνται μιας και οι μεταταγμένοι θα καταλάβουν οργανικές θέσεις που δεν δόθηκαν τον Ιούνιο για μεταθέσεις.Όταν παλιότερα οι μετατάξεις γινόταν με ανάποδη φορά(από Α/θμια σε Β/θμια) δεν παρέμενες υποχρεωτικά στο νομό που υπηρετούσες αλλά το τίμημα αλλαγής βαθμίδας ήταν η εύρεση οργανικής και η αλλαγή νομού.Εδώ έχει γίνει της παρανομίας το κάγκελο μιας και δόθηκαν ακόμα και καλυμμένες μεταθέσεις σε κάποιους με το πρόσχημα της μετάταξης.Αναφέρομαι σε κλάδους που υπήρχαν στην Α/θμια και όχι σε κλάδους που ιδρύονται τώρα.
...και μη μας σκοτίζεις τον έρωτα.Μου θυμίζεις απατημένο σύζυγο που του εφυγε η γυναίκα και μυξοκλαίει για το πόσο ωραία ήταν μαζί της και θα κάνει τα πάντα να τη ξανακερδίσει.ΕΛΕΟΣ πιά...