0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μάλλον από Χριστούγεννα για Πάσχα θα το πάνε....
Τηλεφώνησα. Δεν έχουν υπογραφεί ακόμη. Αν και είχαν πάει για υπογραφή, άγνωστο γιατί δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί η διαδικασία.... Τί να πώ?
Καλησπέρα. Τηλεφώνησα κι εγώ. Μου είπαν ό,τι σου είπαν κι εσένα. Ότι δεν υπάρχει τίποτα νεώτερο γιατί δεν έχουν ακόμα υπογραφεί. Παιδιά, ειλικρινά, προσπαθώ πλέον να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν πρόκειται να γίνει απολύτως τίποτα. Απλά είμαστε πράγματι άτυχοι, γιατί ενώ άλλοι βυσματίες με παράνομο τρόπο έχουν ήδη βολευτεί, εμείς είμαστε και από ό,τι καταλαβαίνω θα είμαστε, οι αληθινά αδικημένοι...Ουδέν περαιτέρω σχόλιον...
Σωστό. Κι αν κρίνουμε από τον ενάμιση μήνα που "κλείνει" η εγκύκλιος των μεταθέσεων χωρίς υπογραφή, ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι για εμάς...Δεν μας βλέπω, παιδιά, δεν μας βλέπω...
Εξαιρετικά...
Έχεις καταλάβει τελικά "πού πήγαν για υπογραφή" ? Έχεις απόλυτο δίκιο. Έτσι ακριβώς είναι. Όμως ειλικρινά, και σόρυ που βγάζω για άλλη μια φορά εδώ την πικρία μου, αισθάνομαι τρομερά αδικημένη και θυμωμένη με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα. Δεν ντρέπονται ? Έχουν γίνει τρομερές αδικίες και δεν έχουν την ευαισθησία να αποκαταστήσουν τουλάχιστον εμάς, τους μη βυσματίες. Φέτος αυτή η κατάσταση είναι αληθινά απαράδεκτη...